Inlägg från: Anonym (bmi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bmi)

    tjockisar på tjocken

    Jag funderar oxå på detta.

    Blir nog en tripp till ullared för att se deras utbud. Har försökt att hitta info men det är svårt...

    Vill inte lägga en förmögenhet direkt. Grattis till bebisen


    FruB skrev 2014-03-13 09:29:39 följande:
    Här är en till tjockis på tjocken.

    110kg till mina 178 cm. Började träna 3-4 dagar i veckan månaden innan jag plussade. Så jag försöker hålla i det nu med.

    Jag har BF 8 september. Väntar tvåan. Ettan fyller snart 5. Min BM sa på inskrivningen att jag ska försöka ha som mål att inte gå upp mer än 10 kg. Förra graviditeten gick jag upp 7 kg.

    Vart köper man gravidbyxor i större storlekar?

  • Anonym (bmi)

    Har någon här fått eller ska göra glukos belastning? ?

    Jag läste att alla överviktiga ska göra det men jag har inte hört något.

    Sen att man får höra att man absolut inte får gå upp hur sjutton gör man det utan att banta?? Bantning är absolut inte bra när man är gravid sen tror jag att folk tittar på en o tänker att man äter skräp mat varje dag... vilket jag iallafall ytterst sällan gör.

    jag har anlagen att bli tjock tyvärr min bror som ska ha samma gener mår dåligt för att han är för smal o han kan äta allt. Orättvist. ..

    jag har försökt att få en gb op men blivit nekad flera ggr samtidigt vet jag att det inte är bra. Har en kollega som var sjukskriven 1år o låg på sjukhus suck o idag är hon stor igen.

    Är ni rädda för förlossningen pga vikten?? Det är jag livrädd.

    hade jag säkert vart ändå men just att man inte ska orka.


    Vad händer härnäst skrev 2014-03-13 18:40:03 följande:
    Ush vilket hemskt bemötande =(  

    om man då börjar samla på vätska osv så kan det ju göra att man blir deperimerad trots att man kanske gör allt för att hålla vikten nere =(

    Klart de kan varna för vad som ex kan bli komplikationer när man är överviktig men som du skriver tipsa om HUR man kan undvika! 

    Säg det till henne nästa gång, eller byt BM man skall känna sig trygg hos sin BM =D

  • Anonym (bmi)

    Jätte fin mage


    Hooligan86 skrev 2014-03-14 09:28:02 följande:
    Kan ju säga då att på bilden är jag 6 månader gången.. Men i normala fall, utan att vara gravid, så har jag redan ett BMI som säger att jag skulle lida av fetma/sjuklig fetma.. Jag har alltid sett mig själv som tjock, men det där med BMI kan fan kyssa mig i röven! ^^

  • Anonym (bmi)

    Var hos bm igår och frågade om glukos belastning men det är inte aktuellt då mitt socker är 4.3. Är i v 24. Var på ullared igår o shoppa mamma kläder dom var jätte fina dock inte så stort utbud som ja hoppades på o ja vette sjutton om dom passar mot slutet. Fanns upp till xxl. Köpte xl som skulle vara 48/50. Har i vanliga fall 46 så kanske lite små i strl. Hur mår ni annars? Vikt uppgång ca 2.9kg bm blev glad men ja känner mig stor fyy o hade hoppats på att ha gått ner men men.

    Ha en underbar lördag.

  • Anonym (bmi)

    Ja det är konstigt att dom säger en sådan sak... jag hade vart överlycklig om jag kunde gå ner 6.

    hur gör du? ?

    Grattis till bebisen vet du vad det blir eller ska det bli en överraskning? ?


    strumpan123 skrev 2014-03-22 13:03:23 följande:
    Hej

    Är gravid i v27 med första barnet, vägde ca 84kg till mina 150 cm innan graviditeten.. vid inskrivningen vet jag inte vad jag vägde eftersom jag hade börjat gå ner då men fick också höra att jag inte skulle gå upp något.

    Nu i v 27 så har jag gått ner 7 kg mer säkert med tanke på att bebis börjar väga mer nu och får bara beröm och hyllningar och nu frågar bm och diabetessköterskan bara om det fortfarande går bra med vikten, väger mig ju hos bm ändå men bryr mig inte i deras siffror utan säger mina :P

    Har alltid varit orolig att gå upp när jag blev gravid men har tänkt att det inte spelar någon roll man är ju gravid. Känns ändå skönt att det gått neråt ist så man slipper paniken och pikarna.

    Rul-sköterskan tyckte inte 6 kg var nog att ha gått ner med tanke på vad jag väger...hur kan man säga så??

    Man blir ju lite knäckt.

    Fick göra glukosbelastning redan i v12 som visade på graviditetsdiabetes så det är tur att dom gör en sån koll tidigt här på överviktiga.

  • Anonym (bmi)

    Jag hade gärna kollat men mannen vägrade så fick böja mig där

    Ni andra?


    strumpan123 skrev 2014-03-23 14:50:40 följande:
    Ja :P  Jag har inte gjort något speciellt, mått dåligt hehe. Inte kräkts något men varit väldigt kräsen i maten och mått illa om jag ätit något jag inte varit sugen på i perioder.

    Sen har jag ju fått lov att skära ner på socker sen jag fick grav.diabetes. Har varit lite dålig på det men nu måste jag skärpa till mig eftersom värdena stiger nu i slutet.

    Trodde inte min kropp skulle reagera så här utan tvärt om och lägga på sig då jag har jättesvårt att gå ner annars och lägger på mig hur lätt som helst

    Tack =) Det blir en liten flicka vad hon sa på rul, får hoppas det nu då rummet är målat hehe

    Den 3.e april får jag första tul i v29 så får be dom att dubbelkolla =)

    Har ni kollat kön? :)

  • Anonym (bmi)

    Jag hade nog ursäktat vikten med att jag höftade vikten och att jag hade vägt mig när jag kom hem. Så rätt siffror står. Jag försökte dra av 5kg men bm stog på sig att jag skulle väga mig där o ja fick ju låtsas vara chockad haha så dumt men vi är bara människor nu får jag höra hela tiden om det är tvillingar. .. min mamma sa ja man vet ju inte vad som är bebis mage eller din vanliga feta mage. SNÄLLT!! Tycker själv att den verkligen har växt dom sista veckorna. Man skojar att ja väntar en jätte bebis men ja är livrädd. Tänk om... man har ju hört att dom kan bli större när mamman är större suck. Kram på er alla


    Anonym (Blärk!) skrev 2014-03-27 17:57:10 följande:
    Vid inskrivningen vägde jag 103 till 177cm, har faktiskt gått upp 10 kg, är i vecka 23.

    Men har börjat ändra min kost! Bytt ut bröd mot knäckebröd, minskat väldigt mycket på onyttigheter och socker och börjar gå ordentliga långpromenader! Nu hoppas jag så innerligt att detta ska hjälpa! 

    Har sån ångest inför BM-besöket om 2½ vecka. Vid inskrivningen var jag heller inte ärlig med var jag vägde utan drog av 20 kg just för att jag är så rädd för att höra tråkiga kommentarer kring min vikt, jag är själv medveten om det ju! Är även ett känsligt ämne för mig sen långt tillbaka pga ätstörning, det är också en anledning till varför jag inte var ärlig mot BM vid inskrivningen. Hade fått sån ångest över dumma kommentarer. 

  • Anonym (bmi)

    Klart du ska skriva in dig har du tur får du ett guld korn till bm. Jag var också sen med att skriva in mig men det är bättre att få det gjort. Dom tar en del prover och ser till att det är bra.


    Madde 154 skrev 2014-04-01 11:29:41 följande:
    Å jag är fet och är i vecka 13+6 i dag å har ännu inte vågat skriva in mig (vet att bebis mår bra då ja va inne å gjorde vul förra veckan), väger runt 100 kilo å är hela 162 cm lång!

  • Anonym (bmi)

    Hej tjejen jag har oxå min moderkaka fram. Det funkar lite som ett skydd så det tar längre tid innan man känner sparkarna så försök att inte oroa dig. Jag gjorde mitt i v 20 tror ja o då hade jag bara misstankar om rörelser men nu i v 26 känns det mer. Men bm sa att man känner det dovare pga moderkakan. Njut av din graviditet kram

    quote=72970367][quote-nick]Develle skrev 2014-04-09 12:21:14 följande:[/quote-nick]Hej hej igen! Jag är nu i v 19 (18+6) och måste bara fråga en sak... Jag skall på RUL på tisdag nästa vecka och är orolig... Har hört att "tjockisar" känner sparkar och rörelser senare än andra stämmer detta?? Kommer ärligt inte ihåg när jag kände de med sonen :S Känner nått ibland i magen men kan ju lika gärna vara tarmarna.. Har moderkakan fram kan de göra så man inte känner lika tydligt oxå?? Är så orolig att något skall vara fel! Va på ett ultraljud i v 13 och då såg allt fint utomhus hjärtat slog bra vad de kunde se och barnet lekte studsmatta där inne... Nån som kan ge mig några svar?? :D kram på er![/quote]

  • Anonym (bmi)

    Hejje allihop måste höra om tips ang bristningar helt plötsligt kryper dom fram en efter en är i v 27. Måste gnälla av mig lite...

    har världens Goaste sambo men hans pappa min svärfar är otroligt otrevlig bara hans röstläge är översittare. Jag är ingen favorit då han gillar i sin tur små smala nätta damer och har påpekat min vikt o kropp fler än en gång.

    Biter alltid ihop.

    Men nu ringde han mig igår helt plötsligt har aldrig ringt mig en endaste gång på 4år.

    å då ville han ha en uppdatering av min vikt. Har undvikit att träffa honom av den anledningen. Sen en förmaning att ät inte chips och godis nu du får tänka på barnet. Stor suck. Sist men inte minst i förhöret skulle han kolla vad ja trodde att det skulle bli för kön. Han önskar en flicka då dom har pojkar redan. Säger då att min sambo är en kärring så han producerar nog bara tjejer. Blev bara tyst och frågade om han inte ville prata me sin son. Fy fan alltså han är en hemsk människa som alltid trycker ner min sambo som kryper för sina skilda föräldrar. Åhh förlåt detta blev långt men va tvungen attgnälla av mig...

Svar på tråden tjockisar på tjocken