• Moasmostermia

    Vi som börjar med pergotime mars 2014

    Nä precis kan ju vara huvudvärk för att man spänner sig också, men de visar sig, hihi. Behöver alla tummar jag kan få. :)


    hellohello84 skrev 2014-03-25 21:45:18 följande:
    Jag hade också huvudvärk, men det är ju så svårt att veta om det har med pergon eller något annat att göra. Vad spännande med VUL på fredag. Håller tummarna för dig! :)

  • Moasmostermia

    Tog på morgonen. De enda jag haft är huvudvärk till och från samt värdeökningar typ känns som man kokar inefn, svårt att förklara, sedan lite molandevärk i magen..


    Magnolia10 skrev 2014-03-27 15:38:17 följande:
    Jag är 31 och det är första barnet för både mig och min sambo! Måste fråga er som ätit pergotime innan, fick ni mycket biverkningar? Är det bäst att ta tabletterna på kvällen eller morgonen?

  • Moasmostermia

    Var in på vul idag. De såg inget, så nu ska jag tillbaka nästa onsdag för att se om de växt något. Så får se vad som sker efter de, känner mig inte besviken, trodde jag skulle göra de. Men tar de med ro, var inställd på att de inte skulle skett så mkt. Skulle ju ljuga om jag sa att jag är glad men känner mig lugn enda. Ser fram emot onsdag och se vad som sägs.

  • Moasmostermia

    Är i cykeldag 13 idag så de blir väl dag 18 på onsdag nästa vecka när jag fått tiden. Jo hoppas på en dubbel om de inte tagit.


    Magdalena88 skrev 2014-03-28 12:14:25 följande:
    Vilken cykeldag är du på idag? Förhoppningsvis tar det bara lite extra tid! Håller tummarna för det, annars kanske det är klokt att be om en dubbel-kur inför nästa omgång?

  • Moasmostermia

    Nytt vul idag som inte visade någonting. Så nu ska jag får köra trippelkur med pergotime. Vet inte när dock börjar med primolut nor imorgon bitti. Så de blir ett hopp från 1 tab till 3 tab om dagen. Hoppas att detta funkar..

  • Moasmostermia

    Tackar. Ja bara hålla alla tummar och tår. :)


    Magdalena88 skrev 2014-04-02 15:43:06 följande:
    Vad tråkigt att höra! Då får vi verkligen hoppas att en trippelkur gör susen! Håller tummarna! 

  • Moasmostermia

    Bara å köra. :). Hur reagerade du vid dubbel dos? Har du ätit enkel dos? Var biverkningarna lika. ? Jag har ätit en enkeldos, kände knappt av de. Men ska denna gång äta en trippeldos.


    Ashurst Klara skrev 2014-04-08 07:50:12 följande:
    Jag var på apoteket igår för att hämta ut en ny omgång Pergotime. Dubbel dos, trodde jag. Men apotekaren sa att jag hade tre doser utskrivna... Jag och Dr pratade ju om att trippel dos är "nästa steg" men jag förstod det som att jag skulle ta dubbel den här gången också, och trippel nästa om det inte funkade. Så antingen har jag fattat fel eller så har han skrivit ut trippel dos av misstag. Funderar nu på hur jag ska göra: 1. Ringa Dr och fråga om jag ska ta dubbel eller trippel med risk för att han säger dubbel, vilket jag tror är meningslöst med tanke på att det inte funkade med dubbel sist. 2. Låtsas att jag tolkade det som att jag skulle köra trippel och ta den trippla dosen utan att fråga. Inser ju att det är lite riskabelt att experimentera själv, men samtidigt vill jag ju inte förlora för mycket tid och lidande (får mycket biverkningar) i onödan. Och den här tidsfrustrationen tror jag att många här känner igen sig i...
    galenidejj skrev 2014-04-08 06:33:57 följande:
    Jag ligger också på förhöjd temp. Så hoppas att vi har lyckats denna gången. Har bim 9/4 om jag ska utgå från en cykel på 28 dagar som min gyn säger. 
    Hoppas, hoppas!

  • Moasmostermia

    Okejs. Jag måste också käka primolut, äter de nu. Där känner jag illamående ibland. Blir lätt varm känns som om man kokar inuti. Små irriterad. Nä de är ju inte vara farligt, eftersom läkare skriver ut de doserna.


    Ashurst Klara skrev 2014-04-08 12:07:12 följande:
    Jepp, gör nog det. Trodde att jag skulle bli idiotförklarad här när jag ökar dosen utan att Dr sagt det, men jag vill ju att det ska hända nåt =)
    Moasmostermia skrev 2014-04-08 10:23:54 följande:
    Bara å köra. :). Hur reagerade du vid dubbel dos? Har du ätit enkel dos? Var biverkningarna lika. ? Jag har ätit en enkeldos, kände knappt av de. Men ska denna gång äta en trippeldos.
    Jag får inga biverkningar av pergotime, däremot av Primolut som jag alltid måste ta innan för att få en blödning då jag inte har någon egen mens. Blir deppig, lättirriterad och kan inte sova... Jätte bra att höra att du tar trippel direkt efter enkel, då kan det ju inte vara så farligt att jag kör trippel heller.Stort lycka till!

  • Moasmostermia

    Vi får ha sex men då måste vi använda kondom.


    malinostrom skrev 2014-04-11 19:52:07 följande:
    Vissa gynekologer ger en sexförbud då det finns en risk för flerbörd. Min gyn har sagt till mig att det bara är att för mig och min att köra på då vi inte bryr oss om det blir en eller fler. Det enda vi vill är att få barn.

  • Moasmostermia

    Oj. Ett tag sedan man kollat här. Varit sjuk så orken har inte legat på topp. Ska iallafall börja min trippel kur med pergotime nu på söndag 20/4 tror jag de blir. Detta blir min andra kur. Hur skriver man in de i listan? Vul den 28/4 för att se om de växt.

Svar på tråden Vi som börjar med pergotime mars 2014