• Ellie

    Då kör vi, försök till att de blir en bebis 2014.

    Hej, undrar om man får hänga på lite här? Vet inte hur mycket jag kommer skriva, men kände för att skriva ikväll i alla fall :)
    Vi tänkte sätta igång lite senare i vår med andra barnet. Har en dotter född 2012. Min man är steriliserad, så vi har gjort IVF. Nu har vi 3 st i frysen, och får hoppas att något tar sig. Tanken är att göra ett första försök i juni för att inte föda allt för tidigt på året 2015. Fungerar det inte i juni testar vi augusti igen.
    Köpte precis lite vitaminer på apoteket idag... tänkte vara duktig och börja redan nu, men vi får se hur det går med det...

  • Ellie
    trina skrev 2014-03-04 21:41:59 följande:


    Men varför ska du hänga i forumet för svårt att få barn och pco om du inte har några "sjukdomar" som du kallar det. Hur vet du om du har svårt att få barn om ni inte försökt tidigare??

    Dessutom, det kommer bli tight att försöka få ett barn till 2014, det är mars nu och man ska gravid i nio månader också.

    Förlåt, men jag är trött på folk som hoppar in issvårt att få barn forumet och inte har några problem och då blir gravida en gång. Det finns massa andra trådar ni kan hänga i!
    Förlåt, jag missade också att det stod PCO som kategori. Jag såg tråden bland nya trådar och läste bara rubriken och TS.
    Jag kan skriva någon annanstans istället.
    Vill bara påpeka att TS tycktte att Ise var välkommen, och att det gällde att försöka bli gravid under 2014, med barnets ankomst 2015, så så bråttom är det inte.
  • Ellie
    Moasmostermia skrev 2014-03-05 20:31:33 följande:
    Du är välkommen. Kunde ju haft den under en annan rubrik med eftersom jag har pcos så la jag den här. Och eftersom jag själv startat tråden så tyckte jag att hon kunde får vara med. Precis som du skrev Ellie. Så stanna kvar här du Ellie så följs vi åt på våran resa:) .
    Tack! Det är intressant att läsa om behandlingar för PCOS också :)
    Jag visste inte att Metformin användes för annat än att reglera blodsockret vid diabetes typ II, men det kanske är det ni fått den för?

    Jag får se hur mycket jag skriver här som sagt. Jag hoppas ju självklart på att det skall gå fort och lätt att bli gravid genom att sätta in vårt frysta embryo, men inser ju att det inte direkt lyckas i 100% av fallen.

    Hoppas ni hinner bli gravida innan jag blir det (jag försöker ju inte riktigt aktivt än)!
  • Ellie
    jemo2014 skrev 2014-03-06 08:37:30 följande:
    Metformin är en medicin för diabetes ja, men den används även ofta av kvinnor med pco/pcos eftersom vår diagnos innebär att vi är insulinresistenta :) Men har alltså inte diabetes... Men vårt blodsocker ligger inte stabilt och det påverkar bla våra hormoner och därmed ägglossning, menstruation, ökat testosteron osv. Om jag förstått det rätt dvs!
    Tack för förklaringen!
Svar på tråden Då kör vi, försök till att de blir en bebis 2014.