• speeder

    Någon som råkat ut för en sol och vårare och mått skit efter?

    Jepp ! inte bara män som lurar och bedrar ! har sedan 2012 till mitten av juli 2015
    levt ihop med en Alien kvinna som har lurat bedragit och varit otrogen har haft minst fyra andra relationer med syfte att bli försörjd och lura av männen deras pengar , mig har hon snuvat på 48 000 under den här tiden.
    Men det är inte pengarna i sig som svider, Det är det totala bedrägeriet ryktesspridning om att jag var våldsam osv, hyrde bara rum hos mig umgicks med annan kille helt öppet med sina vänner och arbetskamrater totalt iskall tog mig till samma resturanger utan minsta osäkerhet eller rädsla brrr...    stöld av känslor tid, förnekandet att vissa händelser ägt rum förvirringen som kvarstår i hjärnan ,vad hände egentligen?? är oerhört äcklande att inse att allt bara var en lögn.

    Kan dra massa fler exempel. Naturligvis tonade hon ned allt som hon gjort och vad som hänt, lämnade mig med ett stort tomt hål av förvirring ,för att flytta in till nästa man. samtidigt som hon försökte bibehålla kontakten med mig ,fick byta tele nr blocka henne på mail facebook osv . Av en händelse så fick jag iden att återställa raderade filer i min Data använde gratisprogrammet Diskdigger samt andra men diskdigger var enl mig bäst.
    Där hittade jag bilder på minst tre andra män i variearande åldrar från ca 30 till 65 som är bekräftade samt flera andra, men orkar inte rota mer  

    Selfies där hon poserar i underkläder klänningar i djupa urringningar mm gör ont men hjälpte mig dels kunde jag konfrontera henne, men det mest värdefulla för mig var att trots hennes konstanta iskalla sätt total avsaknad av ånger skuld dåligt samvete osv ,kunde jag konstatera att min intuition min magkänsla trots allt fungerade. Jag skulle bara ha litat till den och slängt ut henne redan första gången jag kände att det var fel och misstänkte att hon bedrog mig .

    Stick iväg ha ingen mer kontakt ALDRIG !! i mitt fall rör det sig om en Psykopat.
    Jag har nu hjälp från terapeut för att läka.

    Läs och lär om den här typen av människor på
    Psykopati.se
    Psykopatvem googla 

    Kämpa på det blir långsamt bättre.

     
         

Svar på tråden Någon som råkat ut för en sol och vårare och mått skit efter?