• Gosedjuret

    Hur känner ni bonusmammor inför biomamman?

    Det gör mig förvånad att ni är så många som är så negativt inställda till era mäns ex. Vill ni inte hellre att exet är en snygg charmig puma, det säger ju en del om er själva om era män varit med ruggugglor? Jag är ju glad över att exets nya är lite snygg och verkar vara väldigt fäst vid våra barn, då var det ju ändå en rättså bra man jag valde. Kanske iaf :)

  • Gosedjuret
    Brumma skrev 2015-01-15 20:22:47 följande:

    Klart jag hade önskat att hon var trevlig (utseendemässigt har vi ingen likhet alls utan går knappast att jämföra överhuvudtaget ). Men nu råkar hon inte vara trevlig och charmig utan väldigt egocentrisk, självisk och falsk ..

    Hade gärna sett att det var annorlunda men vad jag vill förändrar ju knappast hur hon är, eller hur ;)


    Men man kan ju fråga sig hur det kan komma sig att ni nya partners råkar träffa på så många grymt osympatiska ex? Lite märkligt, låter som att det varit skitsnack och dålig behandling vid skilsmässor osv. som försvårar samarbetet.
  • Gosedjuret
    Missyk skrev 2015-01-28 12:54:21 följande:

    Har svårt för biomamman. Allt hon har gjort mot sina barn (eller inte har gjort?) hur hon behandlade min sambo när de var tillsammans. Hon har en rent av äcklig personlighet, egoistisk , manipulativ, egenkär, psykopat, mytoman.


    Eller så har du dålig självkänsla och är riktigt svartsjuk, som mitt ex nya? Många diagnoser där, amatörpsykolog?
  • Gosedjuret
    Missyk skrev 2015-01-28 18:46:05 följande:

    Vad skulle jag vara svartsjuk på menar du? Att hon tar på sitt barn trasiga och små kläder. Hittar på lögner om oss för barnet?

    Du får nog förklara min "svartsjukhet" för nu hänger jag inte med alls :)

    Utbildad inom psykologi och medicin, helt riktigt. Det behöver man dock inte vara för att kunna dra uppenbara slutsatser när det kommer till vissa personer.


    Och det beskriver du var? Intressant, vilken utbildning har du?
  • Gosedjuret
    bullenochgrisen skrev 2015-01-28 19:00:52 följande:

    Ditt ex nya kanske inte är svartsjuk, hon ser dig kanske bara på ett annat sätt än vad du själv gör.

    Min sambos ex är en häxa, och det tycker jag inte för att hon är min sambos ex, utan det har helt och hållet med hennes beteende o göra. Alla andra ser det men inte hon själv, precis som du kanske?

    Det är lätt att skylla ifrån sig och se sig själv som ett offer istället för att möta problemet och inse hur man själv beter sig.


    Ja, det är nog därför hon ringer till min jobbtelefon på nätterna såväl som på dagarna. Det är extra roligt när jag har viktiga projektmöten att leda, verkligen. Frågan är hur jag beter mig, lever mitt liv väl kanske?
Svar på tråden Hur känner ni bonusmammor inför biomamman?