Inlägg från: Tösapösa |Visa alla inlägg
  • Tösapösa

    Varför är kändisar så snygga?

    Jag har på den senaste tiden funderat på varför många svenska kändisar är så snygga ! Hur kommer det sig att de är så "perfekta" även utan smink medans vi vanliga inte ens kommer i närheten av att vara så vackra..

    Tex Marie Serneholt , en klassiskt vacker kändis.  Perfekt slät hy , perfekt ansiktsform med hud som ligger slät över ansiktskonturerna , ingen slapp hud eller linjer i ansiktet , inga svullnader eller påsar under ögonen och heller  inte en enda rynka !!  Även utan smink.

    .

    Jag har tittat på fler kvinliga kändisar och jag förstår inte hur de kan vara så fina.. Har de goda gener tro? 

    Eller kan det bero på att de får så mycket bekräftelse från omgivningen så att de mår så bra psykiskt så att det lyser igenom ? 

    Vet att i en kort period i mitt liv då jag mådde väldigt bra psykiskt och fick massa bekräftelse från omgivningen över att jag var vacker så "lyste" verkligen självförtroendet och måendet igenom och min hud var jättefin . Jag fick glansigt hår , fast och tight i kroppen ( trots att jag inte tränade  ) , inte ett spår av några påsar under ögonen , all akne försvann och jag behövde inte sminka mig längre.   Har aldrig sett så välmående och fräsch ut som jag gjorde då!!  

    Sen gick den perioden över då jag flyttade och jag gick tillbaka till mitt vanliga slitna jag igen. 

    Direkt jag blir lite nere eller lever i det vanliga tråkiga svensson livet med jobb sova jobb sova så blir jag direkt grå , svullen under ögonen , linjer blir framträdande, torrt risigt hår , slapp i kroppen  osv.

    TROTS att jag rör på mig , äter supernyttigt, , använder dyr och bra hudvård från salong , sover, är nykterist och röker inte! 

    Tycker det var precis samma sak under skoltiden. De populära tjejerna hade sååå fin hy och det lös verkligen skönhet om dem!  Har sett flera stycken nu 10 år senare och de ser exakt lika friska och välmående ut som innan! Ingen skillnad alls . 

Svar på tråden Varför är kändisar så snygga?