Inlägg från: Anonym (Vi!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vi!)

    Vi som ska börja bebisverkstaden i september 2014! :D

    Vi börjar i september eller augusti. Startade en liknande tråd häromdagen men ingen som skrev.

  • Anonym (Vi!)
    Anonym (längtar) skrev 2014-03-24 20:50:39 följande:
    Vad härligt med fler! :D Jasså? Jag letade efter en sån här tråd men hittade ingen så jag startade en. Va bra att vi fann varandra då :)

    Jo det står "vi som börjar i augusti eller september" på denna sida. Men men jag kan hänga här likaväl.
  • Anonym (Vi!)
    Anonym (Jos) skrev 2014-03-24 20:32:20 följande:
    Vi kommer också börja i augusti. På grund av jobb-resor så är de enda månaderna som vi kommer kunna pricka ÄL augusti, september och oktober på hela 2014! Så jag känner mig lite stressad att det inte kommer att gå...  Min man är inte helt med på tåget än, men jag hoppas att han kommer börja inse att jag inte har hela livet på mig. Är redan 35 år...

    Oj då har ni ni lite pressat schema. Om det inte blir något i höst; när kan ni försöka igen? Ja är du 35 så är det väl hög tid att börja försöka. Det måste han väl förstå? :-/ Man vet ju aldrig. Det kan ta ett par år innan det kommer ett barn.
  • Anonym (Vi!)
    Anonym (Jos) skrev 2014-03-25 07:35:32 följande:
    Härligt! Jag tror att min man har börjat fatta att tiden rinner iväg. Här om dagen pratade vi om vad vi skulle göra med lite pengar som vi fick i julklapp förra året, men som fortfarande är orörda. Och han sa att vi borde lägga dem på att inreda "lillens" rum! Hihi! Så nu känns det som om vi verkligen har fattat beslutet att börja försöka. :) Har ni tänkt någotpå hur ni ska lägga upp det här? Tempar ni? ÄL-stickor? Jag har läst så sjukt mycket om det här de senaste månaderna. Blir overload i mitt huvud. En annan sak jag tänkte på är träning. Borde man träna på något speciellt sätt för att förbereda kroppen på en graviditet? Mage och rygg lite extra kanske?

    Vi kommer hålla koll på cykeln och ta äl-tester. Har läst att varann dag är bra så det kanske det blir. Ta vitaminer och mineraler för graviditet i två-tre månader före, dvs from sommaren och under tiden. Träning har jag inte heller tänkt på...
  • Anonym (Vi!)

    Vi har börjat och har bim på onsdag. Testade neg idag :( men är ju väldigt tidigt ännu. Hoppas på att få plus närmaste dagarna annars är det bara att försöka igen!!

  • Anonym (Vi!)

    Fortfarande negativt men ingen mens ?

    Skulle haft för tre dagar sedan.

Svar på tråden Vi som ska börja bebisverkstaden i september 2014! :D