• shivas

    28 år. Har fått min första orgasm. :)

    Härligt TS! Underbart! Vibrationer är verkligen guds gåva till klittan.
    Blir måttligt irriterad på folk som sitter på sina höga hästar kring just det här. Som menar på att man ska fixa det utan vibrator. Ja jo, jag kan ändå. Men det är lite som att välja mellan att ro en eka och att dra igång en racerbåt. Ofta kommer kanske folk dit dom ska oavsett, men min racerbåt varvar ekan både en, två, tre osv gånger. Plus att, personligen så får jag problem att fortsätta fokusera på att röra fingrar när jag kommer, så att då kunna bara koppla av under själva orgasmen gör att jag kommer både mycket mycket längre och mycket mycket starkare. 
    Ha så roligt nu när ni experimenterar med vibrationerna.

  • shivas
    viseversa skrev 2014-03-24 12:52:16 följande:
    Jag känner ingen som kommer av enbart penetration. Det är en seglivad myt. Lite porrskadad är man nog om man tror att tjejer kommer så lätt.
    Fast det där är lite skitsnack. Jag är inte den som kommer bara man blåser på mig, men jag har lyckats få multipla orgasmer via enbart analt och utan ytterligare beröring. Det händer knappast varje dag utan jag tror snarare att det handlar mycket om hur upphettad man är och även att träffa rätt i rätt tillfälle. 
Svar på tråden 28 år. Har fått min första orgasm. :)