• MarieJ

    IVF Maj 2014!

    Hej på er! :)
     
    Vi har fått remiss till IVF i Falun i början av maj, hela processen från utredningen har gått supersnabbt och idag har jag börjat med provera för att "nollställa" cykeln. Om några dagar är det alltså dags för spray och sen hamnar man väl mitt i klimakteriet då gissar jag ;)

    Det är ju ingen lätt grej att gå igenom det här (varken psykiskt eller fysiskt) och vi har inte berättat för så många så jag bollar gärna allt med er som är i samma sits! Alltså om det några fler som är på g med IVF här i vår och ligger ungefär lika i "schemat" så skriv skriv skriv!

  • Svar på tråden IVF Maj 2014!
  • Hoppet79

    lillaskräp: Samma här sovit jätte dåligt ändast ca 2h.. Är oxå nervös för dagens ultraljud!! Håller hårt i tummarna för att det ser bra ut för oss båda

  • Asams5
    Hoppet79 skrev 2014-05-09 09:01:02 följande:

    lillaskräp: Samma här sovit jätte dåligt ändast ca 2h.. Är oxå nervös för dagens ultraljud!! Håller hårt i tummarna för att det ser bra ut för oss båda smile5.gif


    Här är en till som sover dåligt. Fjärde ultraljudet på 8 dagar idag. Har sovit dåligt hela veckan. Undermedveten oro säkert. Idag ska vi få reda på om det blir FET på onsdag eller totalfrys av rubbet. Äggplock på måndag i alla fall.
  • LifeAsME

    Hoppet79, lillaskräp, Asams5: Oj, många med UL idag. Håller tummarna att det ser bra ut och att blåsorna gjort sitt jobb!!

    Ruvardag 1 för min del, känns konstigt att säga. Den här andra behandlingen gick så fort (korta protokollet). Har hängt upp en UL-bild på kylen, tagen igår efter ET som vi fick med oss. Älskade lilla, stanna kvar nu!:)


  • Fwoida

    Ville också ha en bild men det syntes så dåligt så det blev ingen :( skulle vilja ha en för att vara säker på att det verkligen finns nåt där!

  • Hoppet79

    Asams5:Lycka till du med!! LifeAsME: Tack!! Härligt med en ultraljudsbild !! Fwoida: det finns nog ett litet pyyre där inne som rotar sig fast o bosätter sig där i 8,5 månader ska du se !!

  • Fläderpärlan
    lillaskräp skrev 2014-05-09 08:33:41 följande:
    Godmorgon alla kämpar :) Här har det varit en sömnlös natt. Orolig inför ultraljudet idag och dessutom har det dragit och gjort ont i äggstockarna. Hoppas verkligen att det är positivt! Hur mår alla ruvare?

    Jag är på ruvardag 5 med en blastocyst och jag känner faktiskt inte så mycket :/ lite mensvärk ibland, lite diffust, man vet inte riktigt vad man känner... Är orolig såklart, vill känna mer än vad jag gör!
  • Asams5

    Lycka till alla ruvare! I början på nästa år är vi alla nyblivna mammor! :) Snart gör jag er sällskap också. Det blir ET på onsdag. Allt såg fint ut på vul idag. Nu längtar jag till plocket på måndag.

  • lillaskräp

    Och här gick det som jag misstänkte inte så bra :( 2 blåsor på 16 mm, 1 på 13 och 1 på 10. Understimulerad igen alltså..

    Vi fick i alla fall lov att ta Ovitrelle och försöka själva ytterligare en gång.

    Hänger gärna med er i tråden ändå om det går bra?

  • Asams5
    lillaskräp skrev 2014-05-09 13:58:30 följande:

    Och här gick det som jag misstänkte inte så bra :( 2 blåsor på 16 mm, 1 på 13 och 1 på 10. Understimulerad igen alltså..

    Vi fick i alla fall lov att ta Ovitrelle och försöka själva ytterligare en gång.

    Hänger gärna med er i tråden ändå om det går bra?


    Lycka till för egen maskin då! Vem vet, kanske blir trillingar. :)

    Klart du får hänga på ändå.
Svar på tråden IVF Maj 2014!