• MarieJ

    IVF Maj 2014!

    Hej på er! :)
     
    Vi har fått remiss till IVF i Falun i början av maj, hela processen från utredningen har gått supersnabbt och idag har jag börjat med provera för att "nollställa" cykeln. Om några dagar är det alltså dags för spray och sen hamnar man väl mitt i klimakteriet då gissar jag ;)

    Det är ju ingen lätt grej att gå igenom det här (varken psykiskt eller fysiskt) och vi har inte berättat för så många så jag bollar gärna allt med er som är i samma sits! Alltså om det några fler som är på g med IVF här i vår och ligger ungefär lika i "schemat" så skriv skriv skriv!

  • Svar på tråden IVF Maj 2014!
  • Ljusskimmer

    Tänkte kolla med er, är de nån som har varit med om dålig utdelning av ägg när ni gjort ÄP? Frugan hade ca 20-25 blåsor men idag kom det bara ut 4 ägg.. Om inte nån blir befruktad ska utredning ske på henne o se om de är nåt som är fel :( Lite svårt att veta eftersom hon aldrig varit gravid och vi lever två kvinnor tillsammans. 

  • Hedwig H

    Håller tummarna för alla ruvare och alla andra.
    Nu har jag börjat nedräkningen inför sprutstart igen (skulle ju eg börjat nu i veckan men kliniken sköt på det en vecka) och på onsdag gäller det.
    Jag har jättejobbiga humörsvängningar av Suprecuren och idag tog jag beslutet att ringa till gyn och be om en samtalskontakt. Även om jag vet att jag snart ska börja trappa ner suprecuren så är hela processen så påfrestande. Jag börjar dessutom bli orolig för hur stimuleringen och äggplocket ska påverka/påverkas av endon.
    Är det någon annan här inne som har samtalskontakt?


    Besök gärna min blogg efterendometrios.blogspot.se/ där jag skriver om endometrios!
  • tomsfru

    Har ett barn genom ivf tidigare som kom till med ostimulerad FET o jag kände bara att det fäste efter två dar (tror jag) o sen lite ömma bröst.

  • Hoppet79

    lillaskräp: vad jobbigt o lessamt för er !! Den är så förbannat tung hela den här processen/grejen.. Man e mellan hopp å förtvivlan hela tiden! Nu får vi bara hoppas hoppas HOPPAS ni fixar det på egen hand istället!! det vore ju toppen!! Här blir det äggplock Onsdag 14 maj! Hade 5st 14-15mm 5st 12-13mm och 8st 9-10mm! Måste fösöka leva på hoppet nu.. Hoppas det kommer några mogna guldägg i alla fall!! Hedwig h: jag går regelbundet hos en terapeut det har jag gjort i flera år, skulle inte klara mig utan att få prata av mig!! Jag tycker att du gjorde ett bra beslut som tog kontakt!! Ljusskimmer: jag brukar ha samma problem flera tomma äggblåsor och omogna ägg.. 1sta gången 60blåsor 13mogna ägg, 2dra gången 40 äggblåsor, 26ägg varav 2mogna, 3dje gången ?? Äggblåsor ?? 4ägg 2 mogna. Men här har det inte blivit någon utredning om varför det är så???!!

  • tomsfru

    tror de kändes som att de stack till lite nedåt ena ljumsken om de var de ja kände vill säga... vissa säger ju att de e vanligt att man inte känner nånting. trodde de va de eftersom jag kände samma sak två dagar efter isättningen när jag blev gravid två månader innan det men som slutade i mf vecka 6. tror jag var lite öm nedåt höger äggstock också men det var nog någon vecka senare

  • tomsfru

    Nån som vet vad som räknas som ruvardag 1 när man har fått en femdagars blastocyst? Minns inte hur man räknade...

    mindre än två veckor kvar här till FET.... beror bara på när äl är på g. Gah! Blir ju så sugen på o va ruvare ja med fast ja vet vilken vånda det är!

  • Ingrid1989

    Blir tokig av att vänta på mens. Dessutom ska jag till kliniken cd9. Jaha då är ju det en helg om mensen kommer idag el imorgon?! Å dag 7 ska jag skicka blodprov = också helg. Typiskt:(

  • Asams5
    tomsfru skrev 2014-05-10 07:03:55 följande:

    Nån som vet vad som räknas som ruvardag 1 när man har fått en femdagars blastocyst? Minns inte hur man räknade...

    mindre än två veckor kvar här till FET.... beror bara på när äl är på g. Gah! Blir ju så sugen på o va ruvare ja med fast ja vet vilken vånda det är!


    Dagen efter ET/FET är dag 1, oavsett hur länge det är odlat.
Svar på tråden IVF Maj 2014!