• MarieJ

    IVF Maj 2014!

    Hej på er! :)
     
    Vi har fått remiss till IVF i Falun i början av maj, hela processen från utredningen har gått supersnabbt och idag har jag börjat med provera för att "nollställa" cykeln. Om några dagar är det alltså dags för spray och sen hamnar man väl mitt i klimakteriet då gissar jag ;)

    Det är ju ingen lätt grej att gå igenom det här (varken psykiskt eller fysiskt) och vi har inte berättat för så många så jag bollar gärna allt med er som är i samma sits! Alltså om det några fler som är på g med IVF här i vår och ligger ungefär lika i "schemat" så skriv skriv skriv!

  • Svar på tråden IVF Maj 2014!
  • lillaskräp
    Asams5 skrev 2014-05-07 20:44:11 följande:

    Hoppet79: var har du gjort dina beh?

    Lillaskräp: pennorna innehåller lite mer än vad som står på. Det sa dom till mig i alla fall.


    Då tog jag lite för mycket igårkväll då, oops :/

    Försökte nå journumret och ingen svarade, och eftersom jag är understimulerad var jag jätterädd att jag inte fick i mig hela dosen.

    Jaja, det blir nog bra i alla fall :)

    Jag har börjat känna av äggstockarna, men framförallt på kvällen efter sprutan. Är det någon mer som har det så?
  • Asams5
    randigarutan skrev 2014-05-08 08:59:32 följande:

    En fråga, kanske är jag trög, men gör alla i denna tråd ivf i falun?


    Går på Sahlgrenska!

    Fowida: vem vet, vi kanske setts nån gång. :)
  • Fwoida

    Asams - Haha ja det kanske vi har? Var med i en annan tråd där det fanns flera från Sahlgrenska. Vi kanske får ordna en träff när vi alla har fått våra småttingar? ;)

  • LifeAsME

    Hej! I tisdags gjorde vi då vårt andra ÄP. Själva ingreppet gick fint, men fy så ont nu efteråt :/ idag har jag mest "vanlig" magknip, är förstoppad känns det som men törs fasen inte gå på toa med tanke på värken i äggstockarna. Haha. Helt sjukt att man ska behöva gå igenom detta, är det inte nog med allt annat?!?

    Nåja, nu vid lunch kör vi tillbaka till kliniken och gör ET kl 15! Första försöket fick vi ut 4 ägg och 2 blev normalt befrultade. Denna gången fick vi ut 9 ägg så ska bli spännande att höra hur befruktningen gått.

    Wish me luck!:)


  • Fwoida

    Lifeasme - Jag gör FET idag :D hoppas att det tar sig för oss båda nu! Vilket datum får du som testdag?

  • LifeAsME
    Ingrid1989 skrev 2014-05-07 23:00:09 följande:
    Cd 24 idag och mensen bör komma vilken dag som helst. Idag har jag varit så vansinnigt arg å elak så uscha. Jag vet inte om det är hormoner eller psyke inför en behandling IGEN. Jag är så sjukt rädd för att misslyckas. Igen. Jag är livrädd samtidigt som jag vill starta nu nu nu



    Förstår din känsla:/ ibland känner jag mig så sjukt bitter och arg över att just vi ska behöva genomgå detta. Är så less (och ledsen) över att ständigt "vänta på nåt" (tider, behandlingsstart, provsvar, ÄP-resultat osv osv), att aldrig veta, och slutligen less på att jag blivit såhär bitter :P

    Har ET senare idag men känner mig konstigt nog inte glad, mest känner jag "jaha,vänta i 12-18 dagar på ett neg test...". Precis så som man inte ska tänka.
Svar på tråden IVF Maj 2014!