• Zanda

    Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?

    Wow!!! Grattis i stora lass!!!


    sthlmsmamma skrev 2014-11-17 09:27:25 följande:

    Hej på er! Tänkte bara meddela att det tog sig på första försöker för oss och jag plussade i helgen på äl +8! Vet dock inte om Shettlesmetoden fungerade förrän om en sisådär 14 veckor så om tråden fortfarande är aktiv då så återkommer jag med resultatet! :) lycka till allihop!!!


  • Zanda
    NästanHeltLycklig skrev 2014-11-21 18:04:57 följande:

    Vill bara förtydliga att jag älskar min son och barnet i min mage väldigt mkt! Det är ju bara en saknad efter något annat. Men det förstår ni ju antagligen eftersom vi skriver i den här tråden.. :)


    Skickar en stor kram till dig och vill säga att jag förstår helt! Och då har jag en tjej redan...Klart jag avgudar min son, men det värker i hjärtar av längtan efter en till liten bebistjej...och vet du, det är helt ok att känna så! Inga planer på en framtida trea?! Kanske hjälper att tänka så så att du njuter av din nästa son? Tänk, du väntar en frisk gosig liten kille! Kram
  • Zanda
    Nelly88 skrev 2014-11-23 23:14:20 följande:

    Tack! Ja det ska jag absolut göra, min kollega sa att det är större chans att få två av samma kön än en av varje, stämmer det tror ni?


    Man kan inte räkna så...i varje enskild graviditet är det statistiskt 51-49, dvs lite större chans på kille OAVSETT vad man har innan. Men eftersom det är lite större chans på kille så blir det ju rent statistiskt oftare kille-kille än tjej-tjej osv om du är med på hur jag menar?!
  • Zanda

    Jag har inte läst den på ett tag, tänkte mest visa statistik på könen!


    Miss Johanna skrev 2014-11-25 20:40:01 följande:

    Den här forskningen säger tvärt emot shettlers metod, att ha sex nära ägglossning. Eftersom sekret blir mer tunnare då och tjejspermierna simmar lättare i tunnare sekret. Innan ägglossning så är det mer segt. Har man då haft mycket sex så gör sperman också att sekret blir mer segare. Kanske därför många käkar bisolvon för att göra sekret tunnare samtidigt som de har sex 3-5 dagar innan ägglossning. Tjejspermierna simmar då lättare och sen förhoppningsvis överlever fler tjejspermier än killspermier efter 3-5 dygn. 


  • Zanda
    MirandaMay skrev 2014-11-25 22:22:46 följande:

    Jag är gravid med en flicka efter tre pojkar! Har skrivit utförligt hur jag gjorde tidigare i tråden så om du trycker på "visa endast" mina inlägg hittar du det nog lätt.


    Hur känns det nu? Landat i tanken på att det är en tjej?!
  • Zanda
    MirandaMay skrev 2014-11-26 13:26:23 följande:

    Det känns underbart! Men fortfarande lite orolig att nåt ska hända henne eller att vi såg fel på ultraljudet. Men har vågat köpa en massa fina kläder iaf, det har varit så himla kul och mysigt och gjort att jag kunnat ta in det lite mer faktiskt. v 26 nu... Längtar ihjäl mig!!!


    Underbart!!! Visst är det kul att shoppa och längta!
  • Zanda
    MirandaMay skrev 2014-11-28 13:05:50 följande:

    Jaa, åh! Längtan är såååå stor. Måste bara komma på ett bra namn. Alla säger att det är enklare med tjejnamn men jag håller inte alls med.


    Hihi ja vi har också haft lätt för tjejnamn och svårare med killnamn. Dottern heter Klara, gillar verkligen det! Ellen blir det nog om vi får en till tjej!
Svar på tråden Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?