• Zanda

    Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?

    Hej! Här är en till som drömmer om en till tjej , fast jag redan har en! Har en av varje, vilket är helt fantastiskt, men önskar så att trean blir en liten flicka. Vet inte varför, bara alltid känt så. Har dessutom sååå mycket söta kläder som hon knappt slitit på som jag hoppas någon ska få ärva! Blir ju självklart glad för en kille också, men då kanske det blir en fyra också!

    Känns så tabu detta, så skulle vara skönt att ha några likvärdiga att snacka med!

  • Zanda
    Erli skrev 2014-06-27 15:37:48 följande:

    Roligt att det finns fler som längtar lite extra efter en flicka!

    Hahah ja jag håller med om att det finns underbara flick-kläder, har köpt en hel del till min bästa vän som fick en flicka för några månader sen :) Utbudet för pojkar är inte lika roligt tyvärr.

    Är du gravid eller jobbar ni på det?


    Hihi nä min lilleman är bara drygt tre månader, men vi vill ha en till tätt så om ett tag så, kanske inte riktigt än!

    Själv då?
  • Zanda
    NästanHeltLycklig skrev 2014-07-05 19:55:17 följande:

    Idag, på dag 17, blev sträcket nästan lika starkt. Kanske blir positivt imorgon då.

    Om man går på äl-test med att försöka få tjej. Skulle man kunna sexa på fram till man börjar få stegring lr är risken att det blir för nära äl då? För sjutton annars ska man veta när äl kommer om den inte är helt regelbunden?:/ jätteglad om någon kan svara!


    Det där funderar jag också en del på!
  • Zanda

    Min dotter är tillverkad precis på ÄL, sonen efter! Vill nu ha en tjej till och vet inte vad jag ska tro!

  • Zanda

    Om man bakar tjej ska man alltså vara basisk, inte sur?! Har för mig jag hört att tjejen inte ska komma under akten, för då bevaras det sura så det blir en tjej! Men då borde det vara tvärtom?!

  • Zanda

    Hihi jag är så avis på er som redan är igång!????Själv får man ju vänta till nästa sommar, min lille är ju bara fyra månader, men längtar redan! Spännande att höra hur det går för alla!

  • Zanda
    missunshine skrev 2014-08-12 16:17:46 följande:

    @NästanHeltLycklig

    Stort grattis!

    Själva gjorde vi första försöket till en flicka igår. Detta var vår taktik baserat på info som jag läst mig till på det amerikanska forumet genderdreaming där de är väldigt insatta i den senaste forskningen samt för egen statistik över vilka metoder som funkar bäst. Enligt dem är Shettles en påvisat dålig metod då man sett att fler tjejer (fler barn öht) blir till närmare ÄL.

    Ca


    Min dotter blev till på ÄL-dagen och min son flera dar efter ÄL, typ fem dar efter sex så här stämmer ju inte Shettles heller...undrar om det är en slump eller om det alltid är så här för mig så jag ska tänka tvärtom?!
  • Zanda
    MirandaMay skrev 2014-10-08 11:00:36 följande:

    Hej!!

    Jättelänge sen jag var inne här! Hur mår ni alla?

    Jag var på Rul igår och till min stora chock och lycka ska jag få en flicka! Trodde knappt det var möjligt efter tre pojkar. Men metoden jag körde funkade uppenbarligen, eller så blev det en tjej ändå. Är överlycklig!


    Men vad härligt!!!! Stort grattis!!! Lite avis Har ju en av var men drömmer om en till tjej! Har bestämt nu att vi börjar försöken i maj, längtar så jag håller på att krevera!
Svar på tråden Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?