• Zanda

    Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?

    Isbella skrev 2015-01-23 13:00:59 följande:
    Åh nej! Vet hur du känner dig :( Men försök att vara positiv tills du vet med säkerhet hur det ligger till. Det behöver ju faktiskt inte vara något galet.
    Många lyckokramar!
    Neeej Hoppas det inte är så, blödde också med dottern men hon satt kvar!

    Håller tummarna och tänker på dig! <3

    Om jag inte är preggo nu så väntar vi nog också några månader för att satsa på en 2016 bebis, så hoppas vi är några som är kvar i tråden framåt sommaren också! Men hoppas ju såklart din lilla vill stanna!!!

    Stor kram till dig
  • Zanda
    30maj skrev 2015-01-25 21:57:03 följande:

    Jo men som sagt testade svagt plus i förrgår på kvällen, igår morse och imorse...testlagrets stickor. Köpte RFSU digital ikväll som ja ska ta imorn på morgonen.

    Har bim imorn den 26/1.

    Absolut inga symtom...varken på mens eller grav, hehe.

    Så nu håller vi tummarna för morgondagens digital test...tror ju knappt på dessa tre stickor!


    Häftigt! Håller tummarna!
  • Zanda

    Kan det inte vara så att hcg-nivån itne hunnit bli tillräckligt hög ännu? Jag plussade först +3 förra gången! Håller tummarna!

  • Zanda

    Åååå jag längtar så efter att vara gravid nu! Enligt min app är min mens en vecka sen, men har så oregelbundna cykler ibland så det kan lika gärna vara det...ska vänta till slutet av veckan och sen testa!

    Vill ju egentligen vänta så att det blir en 2016-bebis, så att det blir två år mellan dem igen, men vet inte om jag orkar vänta mer nu!

  • Zanda
    missunshine skrev 2015-01-27 00:03:26 följande:

    Jag har inte skrivit i denna tråden på flera månader. Jag och min man började försöka göra ett syskon till vår son i augusti. Det tog fem månader innan det tog sig så jag ville inte stressa mig själv med att skriva för mycket här.

    Nu är jag i vecka 10 och väntar med spänning på när vi kan få se vilket kön det blir!

    Jag uppdaterar!

    Lycka till alla andra!


    Spännande, grattis!

    Superkul om du håller oss uppdaterade hur det går!
  • Zanda
    30maj skrev 2015-01-27 06:15:34 följande:

    Tjoho!!! Jag är gravid!! Cb med veckor diktator visade äntligen de idag!!! Fan va lycklig jag är då detta va vårt sista försök på ett halvår<3:D


    Underbart!!! Stort grattis!!!
  • Zanda

    Åååå jag längtar sååå efter att vara gravid igen! Har ärligt svårt att tänka på något annat på dagarna...har inte fått mens ännu, men tror jag ärligt inte att det är något denna månad...

    Vill ju helst att lilleman ska fylla ett innan vi kör igång igen, har två år mellan dem nu och vill gärna ha ungefär så igen, vet inte varför, mest en känsla av att det funkar bra. Han fyller i slutet av mars och sen kör vi! Dock är jag rädd att det kanske inte tar sig direkt som det gjort de andra gångerna, framförallt inte när vi nu ska köra lite tjejtrix! Men men, det är väl bara att ha tålamod!

    Vi tänker att vi ska försöka april, maj och om det inte blivit något då vänta till augusti, vet inte varför, men är så rädd att jag ska få en bebis på nån av mina barns födelsedagar, och de fyller år i mars och april, och är därmed "producerade" i juni och juli. Löjligt kanske, men så är det!

    Dock hade det varit så kul att vara gravid nu så vi kunde följas åt, ni är ju så många som har plussat nu och det är ju lite speciellt just i denna tråden eftersom vi drömmer om tjejer! Hoppas att ni hänger kvar lite här även under graviditeten, så man kan höra hur det går för er, och även få lite råd!

  • Zanda
    Cessely skrev 2015-01-28 10:00:20 följande:
    Ja spännande :) Molvärk kan ju va bra med, livmodern som växer :)

    I morgon ska jag på vul, håller tummarna att allt ser bra ut och att bebis hjärta tickar på fint. För nu v 6+5 borde man se hjärtat.

    30maj?? Hur går det för dig?? vad är dina gravsymtom???
    Spännande! Håller tummarna att allt ser finfint ut!
  • Zanda
    Cessely skrev 2015-01-29 14:25:42 följande:


    Wiihooo! Vi såg en fin liten där inne med tickande hjärta <3 v.6+5 idag. Glad och lycklig. Hon såg ingen blödning nu eller rester av blödning. Så troligtvis var det från moderkakan. Vanligt med blödning. Men nu vill jag inte veta av sådant mer, denna ovisshet. Nu kanske man kan pusta ut lite :)

    I morgon ska jag till MVC :)
    GRATTISKRAMAR i massor!!!! Åååå vad härligt! Helt säker på att det är din lilla tös som ligger och simmar därinne nu! <3
  • Zanda
    Cessely skrev 2015-01-29 18:55:53 följande:
    30maj skrev 2015-01-29 18:45:10 följande:

    Wow grattis!!! Sån lycka!! Som ett plus igen<3


    Tack söta NI :) Ja det känns så skönt att få veta att allt såg bra ut. Hihi....ja attans om det inte är tjej nu, hi!

    Ja..verkligen som plus igen :)

    Hur går det för er andra? och har du testat nått mer MissJohanna?? Zanda?? Väntade du på äl??
    Har väntat på mens i tio dar nu så kommer den inte imorgon måste jag testa! Konstigt, vi har inte sexat sen 5/1, hade ÄL-utslag på test den 14:e (ovanligt sent dock, borde varit 8:e) men kan testen visa så fel?!!
Svar på tråden Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?