• joh93

    Tror ni att jag är gravid?

    Japp fick ledigt så varit hemma i två veckor. Än så länge har jag inte tröttnát men det kommer nog snart, börjar ha svårt att sova, vaknar ett par gånger för att kissa och sen när sambon går upp vid 05 och sen efter det vaknar jag typ varje halvtimme tills jag går upp runt 8-9...

    Hur känner du själv?:)

    Jadu ingenaning, har ju inte blivit svullen eller så, bara en liten dubbelhaka har krupit fram och sen lite fina valkar vid bhbandet och över rumpan för trosorna börjar bli för små annars sitter väl allt på magen :p

    Har det kommit något datum en för snitt?:)

  • joh93

    Ja det verkar vara himla kul att retas på nätter och mornar verkar det som......

    Åh så skönt då kan du börja räkna ner nu :D blir det graviditetspenning eller sjukskrivning?

    Ja fy kan inte förstå, och hela december kommer ju flyga fram dessutom och sen är det inte många veckor!! :D

    Hur mycket kläder har du köpt än så länge och hur mycket tänker du dig vilja ha när bebis kommer? Tycker det är jättesvårt att både uppskatta mängd och storlekar.. Vissa som jag läst om som packat bb-väskan har packat ner mer än jag ens har totalt än så länge så känns som att jag måste köpa rätt mycket till:p har 5bodys 50-62 2 mjukbyxor 50-56 och ett par chinos i 62 och 3 pyjamas 50-56.

  • joh93

    Vad skönt :)

    Ja tiden bara springer nu.. Nu är allt stort klart så nu fattas bara bebisen som ska inviga allt :)

    Okej, ja tre kartonger, det låter som du har en hel del kläder då:p jag har inte kunnat ärva någonting :/

    Oj okej, jag vet faktiskt inte vad varken jag eller sambon hade för storlek, men vi både var rätt stora i vikten iaf. Hoppas intr lillen brås på oss, haha!

  • joh93
    fruktskalet skrev 2014-12-08 17:54:04 följande:

    Vad skönt att de stora grejerna är klara men jag tycker att småsakerna är värst, hur vet man vad man behöver?! Typ salvor eller oljor och fisventiler och snorsugare och allt annat konstigt som finns haha!

    Man kommer nog tycka det är världens minsta plutt fastän om den vänt 5 kg :D


    Jag köpte sån där snorsug då när jag var på ullared, den var så billig och folk säger den är bra så den fick följa med. Och sån där pyssak fick vi i en babybox så får väl se om den är bra och om den behövs så kan man ju köpa det när det behövs :) salva hittade jag jättebilligt på apotea.se 15kr/st så tog 4 (dessutom fraktfritt) på en gång kostar runt 60 om man köper i butik! Kan kolla om det fortfarande gäller om du är intresserad?

    Mån håller med sånt är skitsvårt och typ nappar?! Fått tre st från sånna boxar men vet inte man man ska köpa på sig några fler och i så fall vilka och i vilket material :s
  • joh93

    Julen var precis i min smak, mysig, god mat exalterade småbarn för tomten som kom :) hur var din?

    Jorå rätt långt, BF 26/1... Men sambon tror runt 15e( vilket var sista mens beräkningen) jag tror dock början på feb.

    Nä vad jobbigt att inte få vara med bebisen på en gång, kommer du bli sövd eller varför ska det gå så lång tid? Vill du säga datumet?: )

    Haha ja det kan ju vara lite bökigt, och som jag förstår är det svårare för kroppen att komma igång efter ett ks än vaginalt. Men dom på bb är hoppas jag, duktiga och tålmodiga och hjälper till :)

  • joh93

    Hehe okej :)

    Åh vad spännande och verkligen ha ett datum nu som ni kan ställa er in på, nästan lite avis men gillar ändå denna tanke att vår kan komma närsom. Riktigt spännande :D

    Okej då förstår jag, blir ju roligt för honom för det brukar ju mest bli fokus på mamma och barn vid vaginalt :)

    Ja precis det var lite så jag menade :p

    Har ni kommit iordning med allt nu eller har ni mycket fix kvar?

  • joh93

    Jo precis, men förhoppningsvis blir det den dagen ni gått, du får ta det lugnt sista veckor a och mysa i soffan, till skillnad från mig efter 12slaget kommer jag springa i varje trapp jag ser och storstäda överallt i hela lgh för att förhoppningsvis få igång alltihop :p

    Oj börjar du inte bli stressad över det, vi har allt klart, till och med bäddat sängen nu. Bara små köp kvar som kan väntas till efter han är här :)

    Jodå, jobbigast är nätterna vaknar stup i kvarten och svårt o ta sig upp, halsbrännan blir jag galen på, vaknar ofta med spysmak i munnen :S pepparpeppar har jag klarat mig från bristningar på magen.

    Åh jag vill också på ul igen :( när gjorde du det senaste?

  • joh93

    Var hos bm igår och hon tror han kommer mellan 15e(sista mens) och 26e( ul) så hoppas hon har rätt :) men har ställt in mig på februari, då blir bara allt innan en glad överraskning.

    Jaja men då är det ju lugnt, värre om de inte var "hämtbara" :p

    Haha ja Nova är min bästa kompis med just nu:D

    Nja, han rör sig väl lite beroende på vad jag gör om dagarna, men om jag har en vanlig hemma dag brukar det vara nu runt 10-11 sen en stund på em och sen är det oftast full fart på kvällen och en stund när jag lagt mig för att sova. Dudå?

    Åh så sött, sett fleras sena ul bilder, fascinerad över hur pass tydligt man kan se ansiktsdragen:o blir så avis, men jag får snällt vänta tills han ligger på mitt bröst <3

  • joh93

    Usch fy, mår du bättre idag? :)

    Idag ska vi fira svärfar som fyller, och nu märker jag verkligen att jag inte har många plagg att ha på mig, usch börjar vara trött på detta pch vill ha tillbaka min egna kropp :(

  • joh93

    Vad skönt att det inte blev något av det!

    Nja, två jeans dock har en spruckit vid ljumskarna och en har sömmen till mudden gått sönder så vill inte använda dem :p sen har jag två klänningar men dem är jag trött på efter Allt jul och nyårsfirande. Men hittade strumpbyxor och en tunika som funkade :)

    Åh så kul :) ja jag har lagt i hop bebbens kläder på en hylla så när det är dags att packa så vet jag vad som ska med till honom iaf ifall det blir bråttom om vi inte hunnit packa allt då. Ska väl skriva en noggran lista sen med hygiengrejer och sånt som är svårt att packa innan det är dags att åka in.

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?