• joh93

    Tror ni att jag är gravid?

    Hur mår du idag? Jag kände inget under förmiddagen och nu under lunchen somnade jag och vaknade med världens mensvärk vill bara ligga i fosterställning med vetekudde på magen nu men dags för jobb snart:(

  • joh93

    Verkligen, men helt plötsligt ligger vi där och kollar på Vårat underverk :) okej, jag är 6+5 idag så jag är två dagar efter dig!:) skönt, jag har inget illa mående så det håller jag tummarna för att jag slipper, mensmvärken är man ju van med sen många år tillbaka som tur är :p nja, jag städar på förskolor så inte så tungt med lyft o så men jag står och går hela tiden, men är rätt skönt för det lindrar lite än om jag skulle behöva sitta på kontor för då är det nog svårt att koncentrera sig på något annat än värken.

  • joh93

    Åh stackare :( är det bättre nu? Idag har jag bara lite molvärk och trög i magen... Inget illamående än som tur är :)

  • joh93

    Idag v 8! Närmar sig sakta men säkert :) blir nog att vi berättar i helgen för blivande mor och far föräldrarna. Vi kan knappt hålla oss längre!!!

  • joh93
    fruktskalet skrev 2014-06-04 14:13:35 följande:

    Nu har jag vart och skrivit in mig. En massa frågor och vägdes och tog Blodtryck/blodsocker/järnnivå och allt såg bra ut. Fick.en massa böcker också. Ska tillbaka nästa vecka och ta blodprov.:)


    Skönt att det gick bra, fick du bra intryck av bm att du kommer trivas med henne?:)
  • joh93
    fruktskalet skrev 2014-06-07 09:58:37 följande:

    Ja hon verkade rolig. Hon sa även att hon hade velat lägga ner familjeliv haha!


    Haha jasså, varför då? :p
  • joh93

    Haha Nämen hallå där:p med mig är det prima känner ingenting, (tar det som ett bra tecken).. Var på inskrivning i måndags, gick bra det med skulle få brev hem om ul och det har jag med fått så rul är 21aug <3 sååå spännande. Hur har du det själv?:)

  • joh93

    Jobbigt med illamåendet :( oj måste du ringa själv, min bm skickade remiss direkt efter inskrivningen direkt till det sjukhuset, var väldigt smidigt för mig iaf :) har du berättart för någon mer nu ?:)

  • joh93

    Okej :) jo de flesta vet i släkten som vi umgås mycket med, vissa har försagt sig när andra frågat ut om när jag inte drack på ett kalas o så där. Men nu börjar man komma så pass långt in så risken för komplikationer minskar ju :) men chefen får veta sen i aug efter semestern även lite mer avlägsna släktingar, Facebook osv får vänta :)

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?