• joh93

    Tror ni att jag är gravid?

    Hihi ja vi verkar vara väldigt lika, skulle vara jättekul om det båda lyckas bra genom grav och att vi föder bara med några dagars mellanrum :) hur länge har du och sambon varit ihop? Är det" förväntat" av släkten att det börjar bli dags för en knodd i era liv ?

  • joh93

    Okej, vad jobbar du med? :) Vi har varit ihop drygt två sambos i ett. Han är elektriker och jag städar på förskola. Inte mitt dröm jobb men vill inte plugga nu och vi båda är sugna på barn så mitt jobb tar jag tag i sen. Prioriterar en fin familj framför karriär. Min mamma vill nog att vi väntar lite, hon fick sitt första vid 18års ålder men tror hon kommer bli super glad när vi släpper nyheten, dock är jag mest nervös över hennes reaktion eftersom jag är minstingen som helst inte ska växa upp, haha. Sambons släkt fick alla barn nu runt 20-22 så de ger oss lite gliringar var och varannan gång vi ses så där tror jag alla kommer bli jätteglada. Till och med svärmor frågade för ett par månader sen när vi var fullt upp i verkstaden om vi planerat för barn. Självklart sa jag ej att vi höll på o försöka men sa att vi iaf pratat lite och grov planerat lite hur vi vill ha våra liv tillsammans, haha sååååå kul och ljuga om detta, hihi :D

  • joh93

    Nu har jag fått tider till mvc, gruppsamtal 10/6 och inskrivning 25/6.. Nu vill jag att tiden ska springa!!:)

  • joh93

    Okej ;) hoppas vi får samma dag då så kan vi tänka på varandra :) känner du av något än?

  • joh93

    Jag har också molvärk, trött är jag alltid ändå så ingen skillnad, litelite ömma bröstvårtor :)

  • joh93

    Okej, jag fick knappa in uppgifter och så ringde de upp när de fick tid, var väldigt smidigt :) Ja men precis, är ju inte många veckor kvar till den magiska gränsen.. Oj vad jobbigt att ha något så där som man måste sluta med. Jag har som tur ingen sån ovan last så det underlättar ju för att folk inte ska märka det innan jag själv vill berätta. :)

  • joh93

    Oj gick snabbt! Kanske är fler lediga tider uppe i norr än här hemma :) då får du berätta vad som händer där så jag inte är helt bortkommen när bag ska på mitt ;)

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?