• SJLN

    Påbörja bebisbakandet hösten 2014

    Iida01 skrev 2014-09-29 08:33:46 följande:

    Vi ska ha folk hemma till helgen, jag funderar på vad jag ska skylla på när jag inte tar ett glas vin som jag brukar göra. 

    Har ni några tips?


    Antibiotika på grund av urinvägsinfektion, då är det inte konstigt att du inte mår dåligt
  • SJLN

    Jag går in i vecka 10 idag, om en vecka är det alltså bara moderkakan som försörjer barnet med näring? Häftigt :)

  • SJLN
    Afrodite86 skrev 2014-10-01 21:55:02 följande:

    Vad kul ja om ca 1-2 veckor så

    När har du bf?


    Bf 6 maj än så länge, men jag tror det kommer ändras vid rul till den 12e :)
  • SJLN
    fialillan skrev 2014-10-04 11:45:38 följande:

    För oss står allt stilla just nu känns de som. Mensen 15 dagar sen men har inte gjort något test på 1 vecka. Var nere och skulle ta den där HPV sprutan men fick inte göra de av barnmorskan eftersom vi planerar att skaffa barn och hon sa att jag kunde vara gravid trots att inget test visat de ännu.. Men vågar inte hoppas på något. Men vi får väl vänta och se om mensen drycker upp denna veckan. Hon sa även att mensen kunde hoppa över eftersom man vill att något ska ske. Någon som har erfaren het av att mensen hoppas så mycket eller har någon annan funderinga??

    Vill även skriva ett stort grattis till er som plussat :)

    // tack för jag fick skriva av mig.. :)


    Min mens var 10 dagar sen gången innan jag plussade. Men min mens brukar vara nån dag sen ibland. aldrig så sen förut men ändå.. brukar din vara sen? Vill inte ge dig falska förhoppningar men en kollega till mig plussade först 14 dagar efter bim när hon vart gravid med sin son :)
  • SJLN
    fialillan skrev 2014-10-06 17:18:48 följande:

    hej på er :) 

    hoppas att alt är bra med er. tänkte kolla med er vad ni tror om mitt test som jag gjorde nu i eftermiddag. gjorde ett test nu när jag kom hem från jobbet efter att ha hållt mig i ca 2 timmar. hade tänkt göra ett nytt test imorgon på morgonen som kanske visar bättre. men vad tror ni ?


    Helt klart positivt! Kan man se det utan att börja trixa med vinklar och ljus är det inget snack om saken ;)
  • SJLN
    Liipet skrev 2014-10-11 11:31:28 följande:

    Bim+8. Varierande styrka på illamående mest hela dagarna. Tre negativa test, det senaste idag. Vad fan gör man? Försöka att inte tänka på det är liksom hur svårt som helst.


    Min mens vart ju 10 dagar sen månaden innan jag plussade. Mådde illa och hade mig men testen var negativa. Min mens kom igång efter att jag hört av mig till BM och frågat vad fan som var fel på mig ^^ Men vet inte om det är ett så vettigt tips ändå..
  • SJLN
    Liipet skrev 2014-10-11 12:53:29 följande:

    Antagligen så spökar bara kroppen efter jag slutat me pillerna i augusti. Men. Det är jävligt svårt att fokusera på annat när man mår illa ca hela tiden. Men finns det något bm kan göra?


    Nja, jag fick svaret att vänta en vecka och ta ett nytt test.var det negativt skulle jag höra av mig igen.då kan de ju kolla med ultraljud om de ser något heltokigt. :)
  • SJLN
    Liipet skrev 2014-10-12 00:27:45 följande:

    Räckte det med att du ringde å bokade tid eller hann du dit och bli undersökt också? Man tänker ju alltid det värsta, som att jag aldrig kommer kunna bli gravid och så. Samtidigt som det någonstans i bakhuvudet gror tankar som att det kanske är ett frö iaf, som syns sent på testen. För efter allt googlande (ve och förbannelse) så har man ju insett att vissa inte plussat förens flera veckor efter bim.

    Grattis till ditt plus iaf! :) När är det beräknat? :)


    Nä jag bokade aldrig någon tid utan pratade med henne när den var 9 dagar sen. Hade den blivit ytterligare en vecka sen skulle jag ringa igen och boka tid men den kom ju dagen efter då ;)

    Ja jag hade en kollega som plussade 14 dagar efter bim,så nog är det möjligt.men det bästa är nog att ställa in sig på att det inte är något för annars kommer aldrig mensen. Och mens vill man ju få så att man kan försöka igen! Jag hann ju bli helt säker på att jag inte kunde få barn. Skitlöjligt med tanke på att det tog sig på andra försöket ^^

    Tack! Beräknad 6 maj just nu, blir nog flyttat ungefär en vecka vid RUL till 12e tror jag med tanke på när jag tror mig haft ägglossning ;)
  • SJLN
    Dr to be skrev 2014-10-12 10:52:53 följande:

    Hej på er! 

    Jag har inte varit inne här på ett tag.

    Detta svaga plus fick jag       Detta fick jag idag på 3h-urin:)

    i onsdags på BIM-4 på em.

    Bf bör bli runt 20/6.

    Så ofattbart lycklig att vänta ett syskon till dottern! det tog sig på andra försöket precis som med första.

    Grattis till alla er som plussat och till er som fortfarande väntar på plusset håller jag alla tummar. Kram på er!


    Grattis!
  • SJLN

    Hej tjejer! Nu kommer jag tillbaka här fullt ut. Jag började blöda igår och var därför in till gyn idag och gjorde en undersökning. I livmodern såg vi två (!) fostersäckar. I den ena fanns en liten liten ärta och i den andra fanns en lite större men fortfarande alldeles för liten böna. Inga hjärtan som slog. Så på måndag får vi åka in för att få tabletter, då ska de små pluttarna ut. Jag är såklart besviken efter att ha gått runt och trott att det ska bli en majbebis men vi hoppar påt igen sen bara :)

Svar på tråden Påbörja bebisbakandet hösten 2014