• marory

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Luajsa skrev 2014-09-27 17:20:42 följande:

    Snart ägglossningsdags ! ;) som tur är kommer sambon hem på onsdag istället för torsdagen så vi kan sexa damma dag som lossningen ! :D


    lycka till! :)
  • marory
    AgnesEmilia skrev 2014-09-27 18:19:12 följande:

    Ni som är gravida, har ni känt rörelser än? Jag är i v 17 och känner inget märkvärdigt! Hoppas på att få en känga av lillen snart! Haha


    Jag har livmodern i framvägg så kände inget förren i v.19 och då en spark, sen från v.20 blev han en liten ninja och sparkar varje dag, de senaste 3 dagarna har det minskat lite eller så är det jag sominte reagerar lika mkt, men jag känner fortfarande lite varje dag nu i v.24 :) käänner väldigt mycket puls i magen också så missta inte det för sparkar för det kan kännas ganska mkt också :)

    först kändes det som när en tuggumibubbla spricker och nu är det riktiga sparkar osm känns både utanpå och syns även utanpå ibland :)
  • marory

    Tänkte att jag skulle bjuda på en magbild, även om det inte är så mkt att titta på än Flört,  vecka 24 (23+0) och har ingen aning om ifall det är en stor eller liten mage? jag känner mig stor men tror att den är ganska liten? har iaf problem med kläder för mina egna börjar bli för tighta men allt annat är för stort, känner mig bara ganska mellantjock just nu Flört

    Mår helt okej, ont i ryggen så jag kan knapppt gå vissa dagar men det känns okej endå, inget illamående och jag har gått upp nästan precis 3 kilo och har börjat äta normalt, så nu ligger jag på min inskrivningsvikt och -4 kilo från start. Väldigt mysigt när han sparkar och att man verkligen känner att det är något därinne. Som sagt har de minskat lite de senaste dagarna men tror inte att det är någon större fara, vissa dagar är lugna och vissa dagar sover han aldrig.

    (sorry för smutsig spegel)

    Men nu vill jag se fler magbilder ifrån er andra! Flört

  • marory
    AgnesEmilia skrev 2014-09-27 20:53:21 följande:

    Fin mage maroy! Den är nog stor om man tänker på din tidigare viktnedgång å så :) fin är den iaf!

    Här är en bild på min mage i v16 förra veckan, inga bra bilder från denna vecka och den skiljer sig inte nänmvärt från förra :) sorry för stöket haha!


    vilken söt kula! min är inte alls sådär rund, däremot har jag världens gravidnavel vilket sambon tycker är jättekul hehe

    det man ser när det syns att han sparkar är mer typ att magen "hoppar till" Glad
  • marory

    Oj här har jag inte varit inne på ett tag, tiden går så fort men hoppas allt är bra med er! Snart är det inte många veckor kvar tills vår lilla tittar ut (dryga månaden, ca 5 veckor), ska bli så spännande och dagarna släpar sig verkligen fram,

    men BB-väskan är packad, vaggan bäddad och bebisrummet så gott som klart, 
    Hur går det med era andras förberedelser? :)

    sandravanilj: så himla frustrerande att det inte tar sig, hade verkligen hoppats på att det, men snart är det din tur! och vad skönt att ni snart kan ta hjälp efter en årslång väntan, även om det fortfarande är jobbigt så kan man ju då få hjälp på vägen och få veta varför <3 

  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-12-15 17:48:32 följande:
    Det känns inte så mycket längre... jag är van vid att bli besviken så jag tar det inte så hårt, vad jag tror iaf! men ibland när man har en dålig dag eller sådär så kommer ju allt upp! det jobbigaste är när så många runt omkring är gravida och lägger upp ul-bilder, magbilder osv... det är det värsta! Och när man får pikar från släkt och vänner "ni ska inte skaffa liten snart?" det är så otroligt jobbigt!

    Men efter nästa försök så ska vi kontakta gyn för att kanske spola äggledarna eller sådär för då har vi försökt i 1 år :)
    ja världen är väldigt orättvis!!!!
    HjärtaHjärtaHjärta
  • marory
    Sandravanilj skrev 2015-01-10 18:20:51 följande:
    har bim den 16/17-1 :D men fick en så äcklig sur uppstötning imorse, gråter för minsta lilla, ömma bröst men det kan lika gärna bero på mensen har jag lärt mig ;) mår även illa när jag är hungrig, vill äta men vet inte vad :) men jag vågar inte hoppas än och försöker att inte leta symptom :)

    själv då? :D med magen? :D
    Håller tummarna för att det blir en bra start på 2015 för er!! Jag vet att det inte är någon tröst egentligen men en i min mammagrupp försökte i 2 år innan de blev gravida, hon är nu i v.36, tycker ni är otroligt starka som orkar occh kämpar och jag tror att 2015 kommer ge beislycka till er med :)

    det där med maten känner jag igen, innan jag blev gravid var jag jättesäker varje dag på vad jag ville äta och var "tvungen" att äta just det även om det vart potatis och kötbullar 3 dagar i rad, nu under graviditeten hade jag inte kunnat bry mig mindre, om den godissorten jag är sugen på är slut spelar det ingen roll medans innan kunde jag bli jätteledsen eftersom jag inte alls kunde tänka mig något annat ;)

    själv är det sluttampen för mig nu v.39 :) så sitter bara och väntar på att det ska komma igång så vi får träffa vår lilla kille <3
  • marory
    Sandravanilj skrev 2015-01-11 11:14:57 följande:
    åååh då är det inte långt kvar nu!!!! är du nervös? :D

    eftersom vi försökt i 1 år nu ifall vi inte är gravida nu så söker vi hjälp ifall mensen kommer :) har även börjat försöka gå ner i vikt lite så kanske det hjälper också :D


    Ja det börjar verkligen bli verkligt så förväntan/nervositeten är hög :D,  känns som igår jag började skriva i tråden och nu är han snart här, Har planerat snitt den 21/1 om han inte tittar ut tidigare för då blir det akutsnitt så dehär sista dagarna går vi bara och väntar på några tecken men han verkar trivas därinne ;) lite tråkigt eftersom jag egentligen skulle fått snittid den 14/1 men min läkare ville lägga det så nära BF som möjligt och inte som när det är praxsis 7-10 dagar innan, inte för det spelar så stor roll på ett par dagar egentligen men de sista två veckorna känns som en längre väntan än de senaste 9 månaderna tillsammans :)  
  • marory
    Sandravanilj skrev 2015-01-12 16:56:32 följande:

    Tjejer!

    Har någon av er fått en nidblödning?  :)

    Tror att jag kanske, kanske. kanske kan ha en nu :) om inte mensen är 5 dagar förtidig!!! dock ganska riklig nidblödning men inte som mens!


    Jag hade det inte men det är ju väldigt vanligt, känns för långt bort för att vara mens 5 dagar innan så håller tummarna på att det är ett ägg som fäster sig :) 
  • marory

    Trådens första bebisbild den 15 januari kom vår lilla Pojke,
    blev igångsatt och det tog 11 timmar totalt :) 

  • marory

    Han vägde 3080g och var 49 cm lång så en ganska liten kille, Jag gick inte över utan blev igångsatt 10 dagar innan beräknat BF, Skulle gjort kejsarsnitt egentligen men ångrade mig och fick då välja att bli i gångsatt så jag kunde få välja personal som jag kände mig trygg med och så :)

    Ångrar inte alls att jag valde att föda "vanligt" Så häftigt och det gjorde inte alls ont! så underbart med bebis allt känns så självklart :D

    Sandravanilj jag läste om detta och kom och tänka på dig, har läst om folk som försökt bli gravida i över ett år och sedan använt sig av detta och blivit gravida inom 2-3 månader :) vet inte om du testat annars kanske det är värt det? 

    www.naturalcycles.com/ :)

  • marory
    Sandravanilj skrev 2015-02-04 19:47:54 följande:
    Vi har fått brev om att vi står i kö, så inom 3 månader får vi tid :D hoppas på + innan det blir dags ;) köpte NaturalCykles förut så nu ska vi tracka riktigt!!!
    ååh!! hoppas verkligen att det funkar, har som sagt hört mycket positivt om den så håller tummarna Hjärta{#emotions_dlg.flower}

    banan123 barn är verkligen underbart men saknar inte alls att vara gravid ärligt var det ganska jobbigt men såklart värt det 100 gånger! förlossningen däremot vilken upplevelse det skulle jag kunna göra om fler gånger!!
  • marory
    Sandravanilj skrev 2015-03-23 06:32:13 följande:

    Så otroligt glad!!! 15 månader med hårt slit!!!


    Så JÄVLA kul!!!!! Haha förlåt men är verkligen så glad för eran skull!! Använde du naturalcykels? :D äntligen!!!!! :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn