• miss85

    Letrozol

    Hej tjejer,

    Jag har en lång historia bakom mig, först med en överproduktiv sköldkörtel som opererades bort för 2 år sedan. Sedan upptäcktes PCO-äggstockar. Provade med pergotime i en massa månader, säkert 8-9 ggr. Sedan fick vi gå över till IVF. Vi fick göra två IVF som inte tog sig, hade sammanlagt 11 ägg i frysen efter det. Sedan fick jag börja med letrozol + ovitrelle för att få en ägglossning inför att återföra ett fryst embryo. Vi har genomfört två frysförsök som inte heller tagit sig. Men vilken skillnad på letrozol och pergotime! med letrozol har jag vid båda tillfällena haft en blåsa på ca 18-20 mm på dag 12. Med pergotime kunde det gå hur som helst, trots trippelkur. Jag är glad att letrozol börjar bli mer känt.
    Imorgon är en ny "dag 12" och jag ska på VUL för att se om det vuxit någon blåsa som kanske kan lossa inför vårt 3:e frysförsök. Håll tummarna!

  • miss85

    Tack för lyckoönskningar. Ja vi har gått igenom två äggplock. Ingen lättmatch men jag tycker att jag varit duktig :)
    Ser att du förhoppningsvis ska plussa i dagarna? Tagit ngt test än?

  • miss85

    Hallå tjejer..

    Kul att vi är flera i ungefär samma process. Jag är på dag 12 idag. Var på ultraljud, hade en blåsa på 17mm och slemhinna på 9mm. Väntar samtal från Carl Von Linné där vi gör våra frysåterföringar. Får efter det samtalet veta när jag ska ta ovitrelle. Hoppas verkligen att detta blir vår chans till bebis. 
    Håller tummarna för alla oss

  • miss85

    Carro- ja det är kul att fler är på linne :) Försyår precis hur du menar..vi har också sagt det att nummer två måste ju blir mindre stress eftersom man då redan har en.. Idag har vi inga barn därför är vi helt desperata just nu :(

  • miss85

    Carro- ja jag ska ta ovitrelle imorgon, på fredag 6/6 ska vi dit för en återföring. Vi har i princip haft alla läkare.

  • miss85

    Jaha ser man på, samma dag :)
    Vi ska vara där på eftermiddagen. Vi var där en gång, samtidigt som ett barn som kröp runt på golvet. Vi brydde oss inte så mkt.. Vet dock inte hur andra skulle reagera. Jag personligen tycker att man ska få göra som man vill. Man möter ju barn hela tiden..

  • miss85

    Eftersom vi kör provrörsbefruktning så har vi fördelen att inte behöva ligga på schema, ngt som jag tyckte var skitjobbigt. Vi låg och tjafsade i sängen för att stämningen var så trist. Och de ggr när man inte orkade/hade lust mådde man så dåligt efteråt för att man ev. hade "missat" sin chans.
    De ringde från CVL idag och ville att jag skulle vara med i en studie. De vil att jag ska prova Bisolvon dagen innan återförandet samt samma dag. Bisolvon är slemlösande och de vill se om det kan hjälpa. Vissa har segt sekret som gör att det inte lyckas. Intressant.. så det ska jag prova nu.

    Igår var jag inne på akupunktur. Om det kunde hjälpa.. Har någon testat?

  • miss85

    Carro- härligt. Jag fick ett embryo insatt idag. En lång väntan för mig också. Hoppas att den vill fästa.

  • miss85

    Carro- mitt embryo är 5 dagar gammalt. Dvs en blastocyst, så jag kan egentligen börja testa om 5 dagar. Vet inte om du hänger med :) jag hade ägglossning för 6 dagar sedan.

Svar på tråden Letrozol