Inlägg från: Linblå |Visa alla inlägg
  • Linblå

    Väntar tvillingar BF oktober 2014 Norrköping/Söderköping

    Hej, Vi var på vårat andra ultraljud idag i Linköping och fick se våra två små vinka till oss. Allt såg bra ut och vi är jätteglada. Det är våra första barn och datumet är beräknat till 25 oktober. Gissningsvis kommer dom väl lite tidigare. 

  • Linblå
    soon2bmomoftwins skrev 2014-04-24 18:28:40 följande:
     Vet ni om man får reda på kön vid ultraljudet?
    Vi frågade när vi var på ultraljudet denna veckan (v13+2 den dagen) och då sa hon att det var för tidigt för det än. Förlossningen har jag inte ens börjat fundera på. Är upptagen med att vara trött. Köpte första gravidbyxorna idag också. Har inte vågat köpa nåt innan och har inte behövt heller.
  • Linblå
    soon2bmomoftwins skrev 2014-04-24 21:21:25 följande:
    Jag är också så otroligt trött. Vid 11 tiden på förmiddagen och vid 17 skulle jag kunna somna och sova hur länge som helst men med en 3åring i huset och en egen företagare till sambo som jobbar massor så får jag oftast stå ut tills Alice ska sova så jag också kan tjuvsova lite. Illamåendet börjar släppa men jag har börjat känna av sura uppstötningar ifall jag lägger mig ner för tidigt efter att jag ätit något. Vad har du för yrke? Kommer du behöva sjukskrivning eller graviditetspenning?
    Jag sitter/står vid ett skrivbord åtta timmar om dagen. Inte tungt för kroppen även om jag skulle önska jag kunde röra på mig mer om dagarna. Har inte mått något illa eller haft sura uppstötnigar än. Förskonad från allt utom just tröttheten. Men jag räknar ändå med att bli sjukskriven fom v25 eftersom det är en riskgraviditet. Men tiden får utvisa.
  • Linblå

    Ojdå, redan i vecka tjugo. Det var tidigt. Jag som har en biljett till utlandet när jag är i vecka 24. Jag ska ju tälta en vecka och allt. :/ Då kanske jag inte får åka på det då. typiskt. Jag har inskrivning på mvc om två veckor och om fyra veckor så har jag två läkartider. En på US och en på MVC dagarna efter varandra. Kommer bli ett jäkla rännande till alla ställen. Är den nån som ska gå på www.asa-osterberg.se/vattengympa-for-gravida-linkoping/ ? När ska man börja med det? Vilken vecka?

Svar på tråden Väntar tvillingar BF oktober 2014 Norrköping/Söderköping