Inlägg från: Nika10 |Visa alla inlägg
  • Nika10

    dags för syskon!

    Hej. Får man hänga på här?
    Planerar barn nr 2, har äl i dagarna här nu. Har legat magsjuk i helgen så igår va jag så trött så vi fick inte till det, så ikväll ska vi få till det ist. :) Kan ni detta med äl flytningar? Har sånna och igår försvann dom på dagen och kom igen lite på kvälle, är så rädd att vi missat äl, men enl min app ska den vara på onsdag. Ärväldigt regelbunden i mensen. Tänkte testa utan äl stickor iaf denna gång.

  • Nika10

    ja, jag blev lite rädd för att vi ska ha missat, men vi kör ikväll och några dgr framåt så får vi se. Min lilla flicka fyller 3 år i september. Hon föddes i v 34, tjoff så gick vattnet på natten, inget förberett, så det var lite av en chock. Undrar om man ev "riskerar" att föda tidigare även nästa gång.. ? Vi lyckades med henne på första försöker, så man är ju lite bortskämd där..

  • Nika10

    Ja men precis! Men samtidigt vet vi oxå att vi antagligen har lätt för att bli gravida så egentligen behöver man nog inte tänka  så mkt på det.. :)

    Min kusins kompis får gå på extra kontroller och undesrökningar med barn nr 2 just för att barn nr 1 kom tidiagre, dock senare än min tjej. Men kanske nått jag kommer få gå på oxå då.

  • Nika10
    MirandaMay skrev 2014-04-28 16:37:06 följande:
    Välkommen Nika10, vad kul att du vill vara med här! Jag tror att äl-sekret kommer några dar innan ägget släpper, det är så det brukar vara för mig. smile1.gif
    TACK. Hoppas det stämmer även för mej. Jag är så orolig att vi missat äl, dumma dumma magsjuka!!
  • Nika10
    Erli skrev 2014-04-28 20:49:14 följande:
    Hehe absolut :) de gånger jag varit gravid har jag plussat svagt på äl+9/10, äl+9 med sonen (två mf), borde kunna se nått på onsdag/torsdag om det är nått.

    När har ni andra BIM ungefär?
    Jag har Bim ca 14 maj, om allt stämmer enl appen.
  • Nika10
    tjejer, nu fattar jag ingenting.. hjälp

    hade äl flytningar i helgen, hade sex i onsdags, äl enl appen och min menscykel nu på onsdag, hade sex igår.. idag lite flytningar med bruna strimmor i? Vad är det?? 
    Hade magsjuka i helgen, så ja, det blev inget sex i helgen då..  Vad är det för blodflytning ?
  • Nika10
    MirandaMay skrev 2014-04-29 21:42:12 följande:
    Vilken dag började din mens senast?
    Den började 17 april..! ????
  • Nika10
    MirandaMay skrev 2014-04-29 23:11:26 följande:



    Kanske din äl som är lite tidig? Vissa bölder lite när ägget släpper vet jag..
    Ok, tack för infon :) vi hade sex igår oxå bara för att vara säkra ! Hoppas hoppas vi inte missat den
  • Nika10
    Mandis skrev 2014-04-30 10:38:12 följande:
    Tack! smile1.gif Det gick snabbt förra gången, tog sig på tredje försöket, så jag hoppas det går snabbt den här gången med smile1.gif Såg att det gått lätt för dig innan, hoppas det gör det den här gången med smile1.gif
    Nika10 skrev 2014-04-30 05:46:16 följande:Ok, tack för infon :) vi hade sex igår oxå bara för att vara säkra ! Hoppas hoppas vi inte missat den
    Håller tummarna för att ni prickade in äl! Man kan ju få små mellanblödningar utan någon direkt anledning, det kan ha varit nåt litet kärl som började blöda efter ni haft sex eller så smile5.gif


    Hur går det för dig Erli? Är illamåendet kvar? smile2.gif
    Har blött lite brunt till och från hela dagen idag..! Konstigt eller hur? Kan det vara nid blödning? Jag vet dock inte vad det innebär riktigt ..!
  • Nika10
    MirandaMay skrev 2014-05-01 00:02:41 följande:



    Hmm Ingen aning, nidblödning kommer när ägget fäster, vanligtvis nån vecka efter äl. När jag väntade ettan fick jag nid på äl+10 och det var färskt rött blod. Kan din cykel blivit lite rubbad av magsjukan? smile4.gif
    Ja det är väl så att magsjukan kanske har rubbat det hela! Jaja, nya tag nästa gång. Ska beställa hem äl stickor iaf, tips på bra sidor ?
Svar på tråden dags för syskon!