Inlägg från: MirandaMay |Visa alla inlägg
  • MirandaMay

    dags för syskon!

    Tusen tack för alla Grattis, har jättesvårt att få in att det är på riktigt. Testade ju positivt fem dar innan Bim förra ggn och denna gång var det tvärblankt på Bim-1 och såå svagt idag på Bim. Plus att jag inte kände nån äl men tji på mig! Helt underbart. Hoppas det är starkare på stickan imorgon.

    Bf enligt sista mens är 3e Mars. Fyra dagar efter min yngstas födelsedag och fjorton dar efter min äldstas. Det är nått med mig och denna månad alltså.

  • MirandaMay
    magd0704 skrev 2014-06-25 15:38:00 följande:

    Whoopi! Har varit bortrest så har inte kunnat läsa på ett tag, och oj vad det hänt saker här inne. Grattis alla som plussat!

    Själv verkar det som om jag, trots att jag räknat på att det skulle vara omöjligt, kan ha lyckats pricka in äl efter att mannen kom hem från sin resa. För mensen är sen, jag har haft konstantensvärl i en vecka nu inkl uppblåst mage och stickningar i brösten. Tog ett test nyss (idag bör vara äl+12) och jag tycker mig se ett streck "live" men även på foto. Vad tror ni?

    Ska testa i morgon igen för att se om det blir starkare... Men känns lite hoppfullt faktiskt! :)


    Jaaa det där är ju positivt!! så ser mitt ut också och fick gravid på digitala testet! GRATTIS!!
  • MirandaMay
    Trolla skrev 2014-06-25 12:49:51 följande:

    Tack för alla gratulationer! Sitter här och funderar på hur jag ska berätta för mannen ikväll. Hur gjorde alla ni med era små? När jag fick plus med dottern rusade jag ner till mannen med testet i handen och storgrät okontrollerat, inte av lycka utan för att jag visste inte hur jag skulle orka med ett nytt ev mf. Så jag skulle vilja testa ett annat sätt den här gången


    Det var väl nån här son slagit in testet i ett paket? Det tycker jag var fint. kände mig nästan lite tråkig som våra ringde upp mannen igår och levererade nyheten. Haha, men detta blir ju vårt fjärde barn så det kanske ursäktar det.
  • MirandaMay
    Trolla skrev 2014-06-26 07:10:05 följande:

    Hej tjejer. Jag känner mig lite ledsen. Igår när jag berättade för mannen var hans första reaktion besvikelse över att lai inte kommer kunna dricka på vårt bröllop i höst. Jag svarade att allt blir inte alltid som man tänkt (vi har båda lite räknat med att det skulle ta längre tid att bli gravid). Då säger han "man kan ju ta bort det". Jag blir helt ställd och säger att jag inte vill det, vill du det? Då säger han att det inte spelar någon roll. Sen säger han att den inte är oönskad (det var ju vansinnigt fina ord...) Jag försöker tänka att han är lite chockad, men efter en stund börjar jag gråta. DÅ säger han att det blir perfekt och att det är dags för dottern att få syskon. Men ändå. Jag känner mig så ledsen över hans första reaktion. Även om han hade varit överlycklig så hade han inte visat det, hans känslouttryck är alltid väldigt milda, åt alla håll. Jag känner mig bara ledsen och besviken. Var bara tvungen att säga det till nån.


    Oj det var verkligen klumpigt av honom. Skulle du gå igenom en abort bara för att kunna bli full en gång om några månader?! Som att du inte kan festa och fira utan att du super då eller? det är väl dessutom inte DET bröllopet handlar om? Hade blivit extremt sårad och arg om min man sa så till mig. Tycker du ska prata.med honom igen om hur du kände och få honom att förklara hur han känner . Säkert var det bara chocken som JhjärtaK Säger men det brukar alltid kännas extremt mkt bättre iaf för mig att prata ut och få förklarat för mig vad min man egentligen känner osv. Hoppas du kan känna glädje ändå över ditt plus! Vet hur jobbigt det är med tråkiga reaktioner, ha fått det från svärföräldrarna med trean och det sårade mig jättemycket. Kram!
  • MirandaMay
    Nallebjörnis skrev 2014-06-28 10:32:35 följande:

    Rosa flytning idag.... bim på torsdag. ... bra eller dåligt? !?


    *Michaela Victoria 091216*
    Kanske nidblödning? Det är ju rätt långt ifrån bim ju.. Jag hade det med ett av mina barn på dag tio i cykeln. hoppas!
  • MirandaMay
    Ereeka skrev 2014-06-28 15:31:38 följande:

    Där kom mensen. Aja bättre lycka nästa gång. :)


    Attans, som sagt, nästa gång då jävlar!!
  • MirandaMay
    Trolla skrev 2014-06-27 20:58:10 följande:

    Idag pratade mannen om att vi måste göra om vårt musik/data-rum till barnrum. Så nu börjar det nog sjunka in lite. Känner mig lite gladare! smile1.gif

    Har googlat lite på syskonvagnar. Så kul! smile1.gif


    Vad kul att han ändrat sig nu! Kommer bara bli mer och mer sånt nu tror jag. jag kan fortfarande bli väldigt rörd och glad när min man engagerar sig, trots att han inte sagt nåt klumpigt innan. Jag kan känna mig så ensam i att vara gravid trots hans engagemang.
  • MirandaMay

    Och just det, jag kommer också behöva syskonvagn igen. Hade det med ettan och tvåan som det bara skiljer ett år och fem mån mellan. Sen kom trean 3 1/2 år efter tvåan och nu kommer bebisen exakt två år efter trean.

    Har ni några tips? Jag hade en skruttig gammal Emmaljunga till min första "kull" haha.

Svar på tråden dags för syskon!