Inlägg från: MirandaMay |Visa alla inlägg
  • MirandaMay

    dags för syskon!

    BIM-lista:

     
    Nika10 - BIM 14 maj, första försöket, dotter född september -11.

    Limpa
     - Bim 15/5

    Mandis
     - 
    BIM 17 maj, första försöket andra barnet. Har en son född 2012

    MirandaMay
     - Bim 20/5, första försöket. Har tre barn 08, 09, 13.  

    Trolla
    - Bim 25/5, första försöket, dotter född 2012

    angeni
     - Tror Bim är 25 Maj och det är första försök efter missfall men fortsätta försök sedan april-13. Två barn tidigare april-09 och juli-10

    lindgrenmaria91
     - BIM 1/6 , första försöket, andra barnet, dottern är född april-13

    Erli
     - oskyddat 7 mån. En son född september-13 

    Evig kärlek
     - vet ej bim, börjar försöka aktivt juni/juli. Har en son född december-13

  • MirandaMay
    Mandis skrev 2014-05-08 12:15:12 följande:
    Vad tråkigt att mensen kom Erli! Man blir så himla besviken när kroppen håller på att luras med en samma symptom när det inte är nåt, min kropp har också för vana att göra det Njut av vinet och osten så håller jag tummarna för att det tar sig nästa gång Jag är mitt uppe i den jobbiga väntan mellan äl och BIM, är på typ äl +5 nu eller nåt sånt, vet inte exakt eftersom jag inte vet exakt när äl var. Det är ju bara första försöket nu men jag börjar redan bli lite smått galen av all väntan så jag hoppas att det inte dröjer länge innan det tar sig. Får se om jag kommer börja smygtesta i mitten på nästa vecka, förmodligen blir det så :-P

    Det är verkligen svårt att inte bli tokig, man vill bara veta på en gång! Samtidigt tänkte jag tillbaka på den här tiden förut och tänkte att det var så mysigt och spännande att försöka. Men det är svårt att se det när man e mitt i. :)
  • MirandaMay
    Trolla skrev 2014-05-08 18:59:31 följande:
    Verkligen! Samma med graviditeten lite tycker jag. Jag sa härom dagen till min sambo att nog var det allt himla mysigt att vara gravid, varpå han var vänlig nog att påminna mig om fyra månaders illamående och dagliga kräkningar, foglossning, inte kunna ligga skönt, inte kunna sova, halsbränna, inte få äta goda ostar mm. Hur kommer det sig att man bara minns det mysiga?? Måste bara för att säkra artens överlevnad



    Hahaha exakt! Jag gick tio dar över bf med tredje barnet och minns det bara som mysigt och spännande. Haha
  • MirandaMay

    Jag försöker också att njuta och att inte räkna dagarna. Har gått rätt bra hittills! Fokuserar på min träning och maxar sånt som inte kommer gå sen. :)

    Limpa står på tur med Bim va? Ska du testa tidigare eller hålla dig? :)

  • MirandaMay

    Jag kollar alltid också gravidkalendern! :):) så mysigt att sitta och drömma!

    Jag har Bim nästa tisdag men kommer nog testa på lördag för vi är bjudna på två fester i helgen. Vill ju veta om jag kan dricka eller inte. :) med förra barnet fick jag också plus väldigt tidigt så tror jag vågar testa tidigt den här gången med.

    Åh vad spännande då är vi ju flera st som ska testa till slutet av veckan! :)

  • MirandaMay

    Hej Lantligadrömmar!! Välkommen hit! :)

    Haha när vikarien så det där så stod vi liksom sida vid sida och tittade ned på barnen och jag bara stirrade på min ena son och lät mitt leende stelna och sa absolut ingenting varpå hon snabbt la till "fast om de andra är så fina som din mellanpojke så gör det ingenting, de är otroligt fina pojkar det har du gjort bra!"

    Jag svarade bara "ja. Tack för idag."

    Ursäktar henne lite med att hon är uppvuxen i en annan kultur där det är mer accepterat att säga såna saker. Killarna som jobbar i affären där vi bor är från Syrien och när jag sa att tredje också blivit pojke jublade de och klappade i händerna och ropade "va duktig han är!!" Om min man. Haha, kunde bara garva. Är så van nu vid att alla ska kommentera så orkar liksom inte svara nåt. Det värsta var innan jag hade kollat könet på trean och alla bara "hoppas det är en tjej, visst önskar du det också? Tänk om det är en kille?!"

    Jaja. Folk kommer bli än värre denna gång Im sure. ;)

    Vi har kört dessa knep:

    Sex 3dar före äl.

    Jag har ätit cal/mag och tranbärskapslar

    Missionären

    Ingen orgasm för mig

    Reglerat ph med lactal balans

    Inget kaffe för min man

    Ja det va typ det. Får se om nån vecka om det tagit sig.

    Jag tycker det är underbart med barn tätt! Och många! :D skulle nog vilja ha en femma med men det kommer bli riktigt svårt att få med min man på det.

    Vad tråkigt med dina mf! Blir verkligen ledsen för din skull. Håller tummarna för ett snabbt plus med en frisk liten bebis!!

  • MirandaMay
    Erli skrev 2014-05-12 11:09:43 följande:
    Mitt nya BIM borde vara 12-14 juni (äl enligt appen är 30maj men ska testa med stickor igen). Äter nu efamol för att få en kortare och mer regelbunden cykel så vi får se om det funkar :)



    Hoppas det! Och lät ju underbart med liten semester. :) :)
  • MirandaMay
    Trolla skrev 2014-05-12 17:32:50 följande:
    Äter alla här folsyra? Vad i så fall (alltså vad heter kosttillskottet?) Jag har helt glömt av det! Nu får jag lite panik, får springa ner till apoteket imorgon. Vad spännande att flera ska testa till helgen Åh jag hejar på er!



    Nej men gu det har jag helt glömt! Tack för påminnelsen!!
  • MirandaMay
    lantligadrömmar skrev 2014-05-12 20:59:06 följande:
    det jag/vi har tänkt köra med för att försöka baka en liten flicka är väl främst tranbärskapslar och att ha sex 2-3 dagar innan ÄL. sen får maken duscha varmt och ha dubbla kalsonger de aktiva dagarna... 



    Hihi ja hoppas vi båda får varsinn liten tjej i början av 2015!!
Svar på tråden dags för syskon!