Inlägg från: MirandaMay |Visa alla inlägg
  • MirandaMay

    dags för syskon!

    lindgrenmaria91 skrev 2014-07-16 09:53:35 följande:

    Tack alla :D Bf blir 20/3 :) hihi


    GRATTIS!!!! Åh vad roligt!!
  • MirandaMay
    JhjärtaK skrev 2014-07-17 13:00:44 följande:

    ÄL+8 och nu är jag illamående också förutom molvärk till och från sedan två dagar tillbaka :-/. Tänker inte testa förrän lördag men åh vad jag hoppas!! Och hur skall jag kunna hålla mig i hela två dagar till???


    Ojoj ja det är verkligen svårt att hålla sig!! Håller tummarna för dig!
  • MirandaMay
    JhjärtaK skrev 2014-07-19 07:50:18 följande:

    Tog ett test igår på ÄL+9 men det var negativt. Känner molvärk morgon och kväll mest samt illamående tidig morgon. Vi åker iväg imorgon så måste nog testa idag igen. Får se om det syns något.


    Håll hoppet uppe! Med mitt tredje barn plusade jag på äl +8 men nu med fyran var det tvärblankt alla dar fram till bim. På bim kunde jag urskilja svaaaaagt plus om jag ansträngde mig. lika gravid nu som då!
  • MirandaMay
    JhjärtaK skrev 2014-07-24 13:09:06 följande:

    Är så glad! Det rosa har upphört och fick dessa fina resultat idag i vecka 4+0/1 (osäker på när ägget släppte). Nu är hoppet och humöret på topp!

    Tänk om det blir en liten till den 1:a april nästa år, skulle vara världens bästa aprilskämt isf


    GRATTIS vad roligt!!!!!!!!
  • MirandaMay
    Trolla skrev 2014-08-01 15:52:12 följande:

    Nej ta tråkigt Nika, det verkade ju så lovande konstigt att man får alla dessa falska symtom. Kommer ni köra på nästa månad igen?

    Minns att det var ett gäng här i tråden som försökte baka flickor. Hur nära äl "vågar" ni ligga i? Min karl är bortrest och jag har supertydlig älvärk idag. Vi fick till det i tisdags, och om det stämmer att simmarna lever 3 dagar så borde vi kanske ha en chans, eller vad tror ni?


    Tycker det låter optimalt för tjejbak. för mig blev det bara en eller två dar innan, av misstag men gjorde allt annat man "ska" så nu är det spännande! Har ju Tre killar redan och ALLA säger "det är en tjej denna gång!" Barnen säger det hela tiden att de hoppas på en lillasyster.

    Hehe, no pressure Little fetus.

    Jag kommer dock bli lika glad om det är en pojke!
  • MirandaMay

    Hej allihop!

    Vad glad jag är att tråden lever! Jag har legat utslagen hela sommaren i det värsta graviditetsillamåendet jag nånsin haft! (Detta är ju mitt fjärde) så har inte orkat vara aktiv här men ser fram emot att komma tillbaka.

    Om några timmar ska jag på inskrivning på mvc, så kul! Är i v 12 nu.

    Välkomna alla nya och Trolla det där ser ju verkligen lovande ut!! Hoppas hoppas så för dig!!

  • MirandaMay

    Hej allihopa! Är fortfarande lite off här, håller på med tre inskolningar samtidigt, skola och ny fsk för de små. puh! tänkte bara säga att jag har massor av äl-stickor och gravtest hemma som bara ligger i skåpet. Hade väntat mig att få försöka ett tag och beställde storpack, men så tog det sig på första försöket. Om nån vill ha dem så är det bara att inboxa mig adress så kan jag skicka dem! Bättre att de blir använda än slängs. har även ett paket digitalt äl-test med fyra stickor kvar. Hör av er som sagt om nån vill ha!

  • MirandaMay
    JhjärtaK skrev 2014-09-20 20:21:26 följande:

    Ja maken böjde typ ner huvudet mellan benen och andades djupt i fem minuter. Jag låg ju ner som tur var . Vi båda blev väldigt chockade, såklart, och när vi gick därifrån så blev jag så himla lättad över att de mådde bra och hade fått bra kub-siffror att jag bara började storböla helt okontrollerat, maken var tvungen att säga till en förbipasserande herre att det var glädjetårar för jag hulkade verkligen helt hysteriskt. Sen åkte vi hem och köpte var sin glass för att fira. Men vi är nog rätt chockade fortfarande, det släpper väl pö om pö antar jag men svårt att inse att vi skall bli trebarnsföräldrar, inte tvåbarns som vi trodde.


    Woow stort dubbelgrattis till er!!!!!! Vad fantastiskt!!!!
  • MirandaMay
    Sjörövarfabbefarfarsfar skrev 2014-09-22 13:04:00 följande:

    Hej!

    Är en 3-barns mamma som längtar efter en liten 4:a. Har velat fram och tillbaka om vi verkligen ska eller ej. ( velar väl fortfarande egentligen) men kör "blir det så blir det"

    Och det hoppas jag att det blir, skulle vara så mysigt med en sommar bebis nästa år.

    Miranda may: kul att se dig här, jag hängde i planerar 3:e tråden innan. Härligt gäng var vi där????


    Hej!! Kul att se dig igen! Vi var verkligen ett toppengäng, kommer aldrig glömma den tråden! alla frågetecken kommer när man gör smileys i telefonen.

    Vad roligt att du funderar på en fyra. Jag är i v 17 nu och det känns så spännande alltihop. Men hinner knappt reflektera över graviditeten med alla barn att ta hand om. Haha!
  • MirandaMay
    Sjörövarfabbefarfarsfar skrev 2014-09-23 11:23:11 följande:

    Haha nä det förstår jag att du inte hinner, det går ju i ett med barnen. Oj redan v 17, snart UL då. Spännande! Hade du 3 pojkar?


    Väldigt spännande! Rul nästa torsdag och ja jag har tre pojkar så e väldigt nyfiken på att se vad det blir denna gång! har dubpratat nått mer med din man om att försöka?
  • MirandaMay
    kohler12 skrev 2014-09-24 09:10:55 följande:

    Kan berätta att den 16 augusti kom Simon till världen :) har vart med i gruppen ett tag :) simon skulle födas 16 oktober ungefär men hade bråttom till världen :) 


    GRATTIS vad härligt!!!!
  • MirandaMay
    OKV3 skrev 2014-09-24 23:19:00 följande:

    Kunde inte hålla mig tills måndag så imorgon kl 13.40 ska jag göra nytt ultraljud. Håll tummarna för mig. Hoppas det är en kvar som lever, tror dessvärre att jag blir hemskickad med cytotec. Iaf får ni gärna tänka mig imorgon. Kramar


    Ojoj håller verkligen tummarna för dig!!! Kram
  • MirandaMay
    Nika10 skrev 2014-10-04 19:58:25 följande:

    Hur går det Ereeka? 

    Här närmar sig äl, nu ska här liggas... igen, som jag har sagt de sista månaderna... fick veta att min svägerska är gravid idag, Jätteskoj!! Vi har båda nr 1 med tre veckors mellanrum, så det vore ju toppen om vi lyckas denna gång, så blir det ganska nära med nr två oxå.. hon är i v 10 nu. 

    Hur mår ni alla andra preggosar? =) Kan man få se några magbilder och längta lite...?


    Håller tummarna såå för er dom försöker! Men gu magbilder har jag helt glömt! Haha det är så annorlunda att vara gravid första och fjärde gången. Nu är jag i v 19 och har en ordentlig mage men har liksom inte hunnit ta in att jag är gravid än. Finns så många andra barn som pockar på uppmärksamheten. Måste genast gå och ta en bild! nån av er som haft foglossning? Jag har inte haft det tidigare men nu har det slagit till. Vad kan man göra åt det? Nån som har tips?

    Kramar!
  • MirandaMay
    JhjärtaK skrev 2014-10-05 07:59:54 följande:

    Jag hade mycket foglossning med dottern. Här är mina tips:

    Köp en doomoo gravidkudde (kallas ibland amningskudde large) och sov med

    Sitt inte med benen i kors eller skräddare, tänk knäna ihop!

    Undvik trappor.

    Köp/låna/hyr ett fogbälte.

    Inga längre promenader, vill du röra på dig så kan jag rekommendera vattengympa i en varm pool.

    Hoppas att foglossningen blir bättre!

    Ang magbilder så är den inte speciellt stor ännu trots att där är två men här kommer en bild på de små liven. Med lite god vilja ser man två huvuden till vänster tätt ihop men det var svårt att få bild på dem tillsammans då en ligger på längden och en på tvären


    Tack för jättebra tips!! Har faktiskt ett fogbälte på vinden kom jag på nu, ska genast gå upp och hämta.

    Och fantastiskt med tvillingarna, är nästan lite avis! Verkar så häftigt med två!
  • MirandaMay
    Ereeka skrev 2014-11-26 15:52:05 följande:

    Igår (bim-4) högg det till i magen/livmodern, och fortsatte att hugga. ca 2-3 timmar.

    Och idag på bim-3 har jag fått till ett positivt gravtest!!


    Ååh vad roligt!!!! Grattis!!!
  • MirandaMay
    Nika10 skrev 2014-12-06 09:15:51 följande:

    Idag äl +4/5 känner till och från på vä sida i tjejmagen sedan i förrgår. Bra eller dåligt?!


    Jag har alltid ont på ena sidan flera dagar efter äl så det betyder säkert att du haft din ägglossning som du ska.
  • MirandaMay

    StooortStoooort grattis till er som plusat!

    Jag har inte haft tid att vara här på forumet ens 1/10 av vad jag skulle önskat, det visade sig vara lite skillnad att vänta barn när man redan har tre barn att ta hand om.

    Men nu har jag iaf hunnit till slutet av v 31 och den pirriga nedräkningen kan snart börja!

    Hur mår ni andra?

Svar på tråden dags för syskon!