Inlägg från: lindgrenmaria91 |Visa alla inlägg
  • lindgrenmaria91

    dags för syskon!

    Erli skrev 2014-04-28 17:10:45 följande:
    Tack!
    Tidiga sammandragningar/förvärkar som förkortat tappen, vattnet gick rätt oväntat en kväll och de lyckade stoppa förlossningen 4 dagar. När det väl drog igång var det snabba ryck, från 2cm till fullt öppen med krystvärkar på knappt 3 timmar. Lillen orkade inte med det, de försökte få värkarna att "lugna ner sig" men det funkade inte. Hans hjärtljud försvann nästintill helt tillslut och då blev det ilfart till op. Det absolut värsta och mest skrämmande jag någonsinn varit med om. Från förlossningsrummet till att han kom ut tog det 8 min enligt journalen :) han mådde bra direkt och behövde ingen syrgas ens :)

    Ja alltså jag har mått illa sen inatt så jag hoppas det är ett gott tecken :D

    Oj, jaha! Men va skönt att det gick bra till slut då :D


    Åh, det är ju ett bra tecken även fast det inte är så kul att må illa hihi :D

  • lindgrenmaria91
    Erli skrev 2014-04-28 20:49:14 följande:
    Hehe absolut :) de gånger jag varit gravid har jag plussat svagt på äl+9/10, äl+9 med sonen (två mf), borde kunna se nått på onsdag/torsdag om det är nått.

    När har ni andra BIM ungefär?
    Jag har rätt lång kvar, bim 1/6 typ :)
  • lindgrenmaria91
    Erli skrev 2014-04-29 08:16:39 följande:
    Negativt test idag men illamåendet finns kvar.
    Äl+9 eller äl+6 (lite osäker på när det var, hade värk och äl-flytningar vid två tillfällen och lite oregelbunden cykel). Men jag lever på hoppet!!

    Hade så hemskt gärna velat få ett plus nu, mannen fyller år på söndag så det hade varit superkul att få ge honom ett plus i present :)
    åh vilken fin present i så fall :D några dagar kvar att testa på :D hihi
  • lindgrenmaria91
    Nika10 skrev 2014-04-30 05:46:16 följande:
    Ok, tack för infon :) vi hade sex igår oxå bara för att vara säkra ! Hoppas hoppas vi inte missat den
    vi håller tummarna för att ni inte missade :D
  • lindgrenmaria91
    Evig kärlek skrev 2014-04-30 13:28:31 följande:
    Får man hoppa in här?

    Vi fick vår älskade och efterlängtade lilla prins i december 2013 och nu är det dags för oss att utöka familjen igen :)
    Vi har egentligen bestämt att vi ska börja försöka mer aktivt i juni/juli men här om dagen bestämde vi att skippa preventivmedel, så det kan ju bli innan dess också. Kan ju bli riktigt tätt mellan barnen som det lyckas ta sig på en gång (13 månader) men vi vill ha tätt och det känns perfekt för oss :)
    Va kul att ni ska utöka familjen :D Välkommen!
  • lindgrenmaria91
    Trolla skrev 2014-05-03 16:51:33 följande:
    Jag hoppar gärna in här! Har en liten flicka född i november -12. Vi försökte i 1,5 år innan jag blev gravid med henne så vi vill inte vänta för länge innan vi börjar försöka igen. Vi hoppas på syskon någon gång under 2015 och på att det blir lättsammare och färre bakslag den här gången :)
    Lycka till :D hoppas det tar sig fortare denna gång :D
  • lindgrenmaria91
    MirandaMay skrev 2014-05-06 10:33:33 följande:



    Ja vi ska ju försöka oss på en sån här "tjejmetod" då vi har tre söner. Då ska man inte ha sex på äl-dagen vilket känns helt knäppt! Vacklar i det och vill ha sex ändå för att verkligen optimera chansen för plus men detta blir vårt sista barn och jag kommer nog ångra mig efteråt om jag inte iaf försökte tjejbaka. Fast främst vill vi ha ett till barn oavsett kön självklart. :)

    Det är verkligen svårare att hålla sig lugn när man är två som hoppas, men hellre det än att ha en oengagerad man. :)
    Min man krävde övertalning till den här gången och så först att han gick med på det för min skull, men igår sms:ade han mig från jobbet att han är supertaggad över att vi försöker igen. Blev så glad! :)
    haha min sambo tror på den där "tjejmetoden" , att om man ligger innan ÄL men inte på själva äl-dagen så blir det en tjej just för att tjejspermier överlever längre än killspermier. Jag själv vet inte vad jag ska tro om den teorin men vi har en tjej och enligt han så låg vi innan ÄL men inte på ÄL haha
  • lindgrenmaria91
    Erli skrev 2014-05-06 19:39:10 följande:
    Usch ja, tänk vad kroppen kan luras. Hade ju väldigt lika symtom denna månaden som förra månaden när jag var gravid... Så tråkigt :(
    Nu ska gubben o jag tycka synd om oss själva och dricka ett glas rödvin, äta kex och brieost och titta på en film :)

    Kram!!
    Tråkigt att det inte tog sig, håller tummarna för nästa gång! Och som du skriver, käka brieost, det var det jag saknade mest när jag var gravid sist haha :D Kram på dig! :)
  • lindgrenmaria91
    limpa skrev 2014-05-09 07:29:08 följande:

    För att inte tala om förlossningen. Jag minns mest att lustgasen var min vän och personalen var supergulliga... men nog måste det ha gjort lite ont med, va?

    Den är rätt dryg den här väntan från ÄL till BIM. Usch, jag tänker alldeles för mycket... kommer att bli grymt besviken när/om mensen kommer. En vecka kvar...

    Var bor ni alla? Jag bor mellan Kalmar och Torsås, på landet.
    Jag bor straxt utanför Kalmar men kommer flytta till Kalmar här om 1-2 månader :D
Svar på tråden dags för syskon!