• Erli

    dags för syskon!

    MirandaMay skrev 2014-05-10 16:23:47 följande:

    Jag försöker också att njuta och att inte räkna dagarna. Har gått rätt bra hittills! Fokuserar på min träning och maxar sånt som inte kommer gå sen. :)

    Limpa står på tur med Bim va? Ska du testa tidigare eller hålla dig? :)


    Mitt nya BIM borde vara 12-14 juni (äl enligt appen är 30maj men ska testa med stickor igen). Äter nu efamol för att få en kortare och mer regelbunden cykel så vi får se om det funkar :)
  • Erli

    Roligt att se att denna tråden är så aktiv :) svårt att hänga med ibland!

    Mensen var rejält långdragen denna gången men nu börjar det äntligen minska på dygn 6!

    Jag är mammaledig nu men jobbar annars som akutsjuksköterska.

  • Erli
    Karinkanin skrev 2014-05-14 14:31:24 följande:

    HEJ!

    BIM -2 =)

    Jag hoppas jag är gravid och kan bli en i preggogänget.

    Skriver av mig även i denna tråd. Lite terapi i väntan på BERÄKNAD ICKE MENS som för mig infaller nu på fredag, i övermorgon, om två dagar.                    

    Min andra BIM sedan jag slutade amma och denna BIM är "första försöket" att göra syskon till sonen som inte ens fyllt ett.

    Min första mens efter jag slutade amma var som innan jag blev gravid. Regelbunden på alla sätt och vis. Brunröda spottings två-tre dagar innan BIM.

    Nu, min andra BIM så fick jag för det första en liten slemmig flytning med blodstrimmor i på ÄL+5. För det andra fick jag på BIM -6 svag molvärk och BIM -5 fortsatt svag molvärk och ljusrosa slemmig mycket sparsam flytning. Och så har det fortsatt sedan dess. I övrigt snustorr där nere. Får känna efter med fingret för att få syn på dessa rosa flytningar (torkar av mig på papper).. Ett par blodstrimmor har dykt upp då och då sedan idag.

    Jag är BESATT. SÅ fort sonen tittar bort eller sover så googlar jag i ämnet, någon som känner igen sig? Ena stunden 100 på att jag är gravid, "så här är det ju inte innan jag ska ha mens", "jag fick ljusrosa flytningar innan BIM när jag blev gravid med pojken". Meeeen å andra sidan, det är säkert bara vanliga spottings innan mens som har avancerat och spökar lite så här nu när mensen kommit igång igen.

    Och så klart har jag tagit ett par test, senast i morse med sparat morgonurin NEG. Men vet du att då var det kylskåpskallt kiss som inte var rumstempererat än.. Så det var ju jättedumt för nu tror jag ju att jag hade kunnat få PLUS om jag kanske väntat en stund.. Ja ni hör ju kära medsystrar =)


    Hahahah jag känner igen mig exakt på pricken! Denna besatthet alltså ;)

    Håller tummarna stenhårt för att vi får se ett fint positivt test från dig på fredag :)
  • Erli
    Mandis skrev 2014-05-14 22:20:56 följande:

    När jag kom hem från jobbet så hade massor test som jag köpt kommit, jag kunde såklart inte låta bli att testa....!!!

    phpD1Y2PV30081.jpg


    Åååå stort grattis :D
  • Erli
    limpa skrev 2014-05-15 08:06:02 följande:

    Grattis Erli!! Gud vad kul :)
    Hoppas att du snart får sällskap!!


    Haha tack men det var tyvärr inte mina tester ;)
  • Erli
    limpa skrev 2014-05-16 07:30:21 följande:

    Här kommer trådens 2:a plus!



     


    Ååå vad roligt!! Stort grattis :D
  • Erli

    Äntligen kom den glada gubben, dag 19!

    Men testet från testlagret är ju egentligen inte positivt? Kan jag lita på cb-testet ändå?

  • Erli
    Trolla skrev 2014-05-26 18:10:21 följande:

    Cb sägs ju vara känsligare än andra och identifiera fler dagar med stor chans till graviditet :)
    Okej så det kan visa positivt fler dagar än stickorna då? Tack för ditt svar :) blir så nojig bara..
  • Erli
    lantligadrömmar skrev 2014-05-29 15:53:07 följande:

    men oj då, vad tråkigt med oro limpa, håller tummarna stenhårt att det var en ofarlig blödning, det är ju faktiskt vanligt som någon mer skrev... 

    har 3 missfall i bagaget så vet att det inte är lätt att sluta oroa sej, det är bara ha is i magen och försöka att hålla sej över vattenytan!!! inte ta ut något i förskott åt varken ena eller andra hållet... skit tufft!
    tänker på dej!

    själv befinner jag mej mellan ÄL och mens. antagligen... har varit lite extra uppmärksam denna cykel för att försöka fatta när jag haft ÄL, men jag fattar ingenting. enligt uträkningar borde den ha varit i sön-mån och jag har då såklart hållt utkik efter flytningar och om jag har kännt någon värk eller liknande... men tycker ta mej tusan inte att jag har kännt ett jota, så jag kanske aldrig haft Äl denna cykel... blääää.... jaja, vi sexade varannan dag tillochmed fredag.... tror inte vi lyckas denna gång... midsommarbebis kanske.. =) 

    hur är det med er andra???


    Här går det saaaakta framåt.. Äl+3 idag. Fick glad gubbe i måndags på morgonen och även på kvällen men negativt tisdag morgon så antar att ägget släppte under tisdagen. Hade en del molvärk tisdag/onsdag men idag är det lugnt. Hoppas nu att ett befruktat ägg simmar runt där inne och letar efter en plats att fästa :)

    Ps jag hade inga tydliga äl flytningar eller ens värk i äggstockarna när sonen blev till (knappt några flytningar runt äl alls som jag märker av nu heller) men ägglossning måste jag ju ha haft eftersom jag lyckats bli gravid 3 ggr ;) håller tummarna för dig!!
  • Erli
    MirandaMay skrev 2014-06-01 15:05:58 följande:

    Hur är det med symptomen ni som väntar på mens? smile1.gif såå spännande!!

    Och limpa Hur har det gått med allt? Tänker på dig!


    BIM 9/6, känner inte nått speciellt men har haft huvudvärk från morgon och hela dagen både igår och idag. Kan iofs bero på värmen..
Svar på tråden dags för syskon!