• Erli

    dags för syskon!

    Mandis skrev 2014-06-23 20:50:48 följande:

    Grattis angeni!

    Idag var jag på tidigt ultraljud och fick se en liten böna med pickande hjärta smile1.gif såååå skönt att få veta att allt ser bra ut, det var lätt värt pengarna. Jag vet inte varför men jag är tusen gånger mer orolig den här graviditeten än jag var med sonen. Hoppas verkligen att det är obefogat och att det går bra hela vägen!


    Å vad roligt :) måste varit en enorm lättnad. Ska på vul på mvc nästa onsdag, önskar så att dagarna går snabbare och att vi får se ett litet hjärta som slår! Denna oron tar knäcken på mig snart!

    Åter igen, grattis och verkligen jättekul att ni fått se den lill* :)
  • Erli
    angeni skrev 2014-06-24 08:17:16 följande:

    Tack för alla Grattis :) dock har jag svårt att slappna av.. varje gång jag är på toa är jag nojig att det ska komma blod. Hur sjutton ska jag lyckas slappna av? Går och funderar över symptomen hela tiden.. är den kvar är den kvar... Hmm jag måste försöka slappna av. Även om det skulle bli ett missfall igen så kanjag ändå inte göra något för att förhindra. Dock hhar jag dragit ner på kaffet från ca 4 koppar per dag till en..


    Stort grattis :)

    Vet precis vad du menar med oron! Jättejobbigt! Vet inte var du bor men de kanske kan göra ett tidigt vul så du kan slappna av lite?
  • Erli
    MirandaMay skrev 2014-06-24 17:00:19 följande:

    Hej allihopa! Har varit lite off med midsommarfirande osv, ska läsa ikapp i tråden ikväll men måste bara få dela med mig!!!!! smile2.gif  
    Jag har bim idag, har testat negativt hela veckan MEN IDAG FICK JAG POSITIVT!!!! 
    Två från testlagret och ett digitalt som visar Gravid 1-2. 
    HURRA!!! smile2.gifsmile2.gifsmile2.gif


    Åååå grattis! Vad härligt :)
  • Erli
    Trolla skrev 2014-06-25 08:16:08 följande:



    JAG KAN INTE TRO ATT DET ÄR SANT!!! smile2.gifsmile2.gifsmile2.gif mitt "spökstreck" (det nedersta testet) är inget spökstreck! syns det?  syns ju alltid sämre på bild än på riktigt förstås, men det är väääääldigt svagt. Men det finns där! De två översta tog jag nu på morgonen. Ååååh jag känner mig helt chockad, kan inte tro att det är sant att det gick på ANDRA försöket den här gången. Har inte berättat för karln än, ni är först mina vänner smile5.gif


    Underbart!! Stort grattis :D
  • Erli
    Apelsin skrev 2014-06-25 08:55:34 följande:

    Grattis Trolla!!! smile2.gif

    Jag har också plussat i morse!! smile2.gifsmile2.gifsmile2.gif


    BF är 28 feb på FL:s sida och 3 mars på en annan. Vilken ska man tro på?


    Grattis :) shit vad kul!!
  • Erli
    Trolla skrev 2014-06-26 07:10:05 följande:

    Hej tjejer. Jag känner mig lite ledsen. Igår när jag berättade för mannen var hans första reaktion besvikelse över att lai inte kommer kunna dricka på vårt bröllop i höst. Jag svarade att allt blir inte alltid som man tänkt (vi har båda lite räknat med att det skulle ta längre tid att bli gravid). Då säger han "man kan ju ta bort det". Jag blir helt ställd och säger att jag inte vill det, vill du det? Då säger han att det inte spelar någon roll. Sen säger han att den inte är oönskad (det var ju vansinnigt fina ord...) Jag försöker tänka att han är lite chockad, men efter en stund börjar jag gråta. DÅ säger han att det blir perfekt och att det är dags för dottern att få syskon. Men ändå. Jag känner mig så ledsen över hans första reaktion. Även om han hade varit överlycklig så hade han inte visat det, hans känslouttryck är alltid väldigt milda, åt alla håll. Jag känner mig bara ledsen och besviken. Var bara tvungen att säga det till nån.


    Förstår absolut hur du känner. Så trist med en sån reaktion. Men jag tror inte han riktigt förstod det hela.

    Både när jag plussade med sonen och nu så har jag fått en kram och sen har han inte sagt ett ljud mer om det på ett par veckor ( dock har han senaste dagarna blivit helt annorlunda och pratar om syskonet och pratar till magen). Jag tror männen blir lite chockade trots att de är med i beslutet att "skaffa" barn och de är i allra högsta grad med i hela "processen".

    Men jag kan ju tala om att jag blev både arg och ledsen när han för nån vecka sen kom hem överlycklig från jobbet och skuttade in genom dörren. Med stooort leende säger han "jag ska bli morbror, syrran är gravid"!

    Ja jag kan ju säga att jag blev besviken över att han var så himla lycklig för sin syster men inte för oss. Och det retar mig fortfarande. Men idag är han iallafall lycklig för bebisen i magen!

    Kram! Hoppas du mår bättre snart och att gubben din ber om ursäkt rejält!
  • Erli
    JhjärtaK skrev 2014-06-28 09:56:32 följande:

    Kan tipsa om testlagrets stickor också. Visar väldigt tidigt (tidigare än CB digital) och har aldrig fått spök på dem. Har det varit något där om än så så svagt så har jag varit gravid.

    Igår fick jag svaagt fortfarande på tl sticka och Inte Gravid på CB digital så hcg har sjunkit rätt så snabbt som tur är.

    Men hur skall vi göra med nästa försök? Vänta eller försöka på nytt då detta mf kom vid BIM?


    Så tråkigt, beklagar :(

    Min bm rekommenderade faktiskt att testa igen direkt. Kroppen gör nån form av omstart och "utrensning" efter ett mf vilket ska ökar kvalitén på livmoderns slemhinna bl.a. och man ska även ha lite lättare för att bli gravid direkt efter också. Har hört lite olika där men vi körde på direkt.

    Lycka till!
  • Erli

    Usch vad tråkigt att läsa vad som hänt här. Beklagar verkligen :( skickar er en massa kramar!

  • Erli
    Apelsin skrev 2014-06-30 16:53:17 följande:

    Men vad är det med den här tråden???!'

    Jag har fått utomkvedhavandeskap!! smile4.gifsmile4.gifsmile4.gif
    Blöder och hade förut ont som en förlossning hade startat... Ingen bebis här heller.


    Men nej :( usch beklagar!

    Verkar vara mycket tråkigheter här just nu.. Har mitt vul på onsdag :/
Svar på tråden dags för syskon!