• limpa

    dags för syskon!

    isis bianco skrev 2014-05-18 21:38:54 följande:
    Jag hänger gärna med er tjejer, ni verkar vara ett härligt gäng :) jag har en dotter född dec -12 som vi fick genom ivf. Nu ska vi återföra ett fryst embryo nästa månad. Okej att jag hänger med trots att vi inte kan få barn "den vanliga vägen"?



    Vad spännande! Hoppas det går bra. Du är välkommen i gänget :)
  • limpa

    Har försökt uppdatera vår lista:

    BIM-lista:
    MirandaMay - Bim 20/5, första försöket. Har tre barn 08, 09, 13. BIM 20 maj
    Trolla - första försöket, dotter född 2012. BIM 25 maj
    angeni - första försök efter MF. Två barn april-09 och juli-10. BIM 25 maj
    Busigasyrran - BIM 24-26 maj
    lindgrenmaria91 - första försöket, andra barnet, dottern är född april-13. BIM 1 juni
    Nika10 - dotter född september -11. BIM juni
    Lantligadrömmar - Son-09, son-13. BIM 8 juni
    Erli - oskyddat 7 mån. En son född september-13.BIM 13 juni
    Isis Bianco - Son född dec 2012. IVF-behandling "BIM" 25 juni.
    Evig kärlek - börjar försöka aktivt juni/juli. Har en son född december-13.
    Videotapes - son född i oktober 2010. Vet ej BIM
    -
    BF-lista: 
    Limpa - BF 20 januari. Dotter född juni 2012, MF februari.
    Mandis - BF 23 januari. Har en son född 2012.
    Karinkanin - BF januari. Son född -13.

  • limpa

     


    lantligadrömmar skrev 2014-05-19 13:56:46 följande:
    Hej hej! Välkomna till alla nya!!! Och grattis igen till alla plusset, fantastiskt roligt!! Mår ni bra, några symtom?? Själv så är äntligen mega-mensen över, 9-10 dagar denna gången också, hoppas den snabbt blir kortare nu när spiralen är ute, eller att de försvinner helt med en gång smile5.gif Har äl på söndag tror jag, så planen är att försöka mån, onts, fre så får vi väl se....


    Jag tillhör den lyckliga skaran som inte får något illamående, eller i alla fall har jag inte haft det vid de två tidigare graviditeterna. Möjligtsvis är jag lite tröttare än vanligt... men det kommer att bli mycket värre med den saken, det är jag säker på!

    Pippa på!!! Hoppas det tar sig Skrattande

  • limpa
    lantligadrömmar skrev 2014-05-19 15:16:31 följande:
    Härligt att nalla verkar må bra!!! Ja tack, maken är exalterad över att det är tillverkningsdax nu äntligen



    Min gubbe blev nästan lite besviken när det tog sig på första försöket. Han gillade också tillverkningsfasen, hihi!
  • limpa

    MirandaMay - du har väl BIM idag? Har du tänkt testa, eller väntar du? Jag håller tummarna!!

  • limpa
    MirandaMay skrev 2014-05-20 10:31:09 följande:



    Vad gullig du är som frågar! Jo Bim är idag, har inte fått mens än men testade mig negativt igår så tror inte det är nåt. Jag kände ju ingen ägglossning som jag brukar denna månad så kanske hoppade den över alltihop pg av min operation. frågan är om man får mens fastän där inte varit nån äl?
    Jo, det tror jag... men den kanske kommer lite senare. Jobbigt när den krånglar! Vad var det för operation du gjorde?
  • limpa
    angeni skrev 2014-05-21 10:41:26 följande:
    Tänker ta gravtest imorgon bitti. Mest för jag vill gärna veta men kan inte tänka mig att det blir något annat än minus. Alla symptom pekar på mens inte grav så. Mensen ska komma på lördag så vill gärna veta. Så imorgon bitti lär jag veta vårt det bär ;)

    Spännande! Vi håller tummarna :)
    Trolla skrev 2014-05-20 22:34:24 följande:

    Ska ni gifta er? När då? Va kul! smile1.gif det ska vi också men jag tänker att det värsta som kan hända är att jag får skaffa en annan klänning om det tar sig denna eller nästa månad, och det kan jag leva med. Även om min klänning är grymt fin och jag inte hittat en enda gravid-brudklänning jag gillat :-P
    Vad kul med två bröllop på gång. Ni blir säkert jättefina brudar, med eller utan magar :)
  • limpa
    MirandaMay skrev 2014-05-22 06:51:38 följande:



    Det har jag kunnat utan att vara gravid... Men äl +7 är ju supertidigt så håller tummarna för ett plus närmre Bim!! smile1.gif

    Själv är jag frustrerad! Bim +2, ingen mens och alla tester är negativa. Skulle tro att jag inte hade nån äl alls denna månad som sagt. Men i så fall kan den ju komma lite närsomhelst nu istället.. vet inte hur jag ska tänka nu . Kanske borde köpa äl-tester. Min mens har aldrig i mitt liv krånglat utan varit som en klocka även efter mina tidigare graviditeter. Mitt yngsta barn är liksom 15mån men han ammar fortfarande så jag kanske måste sluta Helt och hållet. Så märkligt bara att det kan vara så olika, med första fick jag min mens sex mån efter förlossningen och blev gravid direkt trots betydligt mer amning...
    Jag känner igen det där... en period krånglade min mens och kunde vara upp till 2 v sen utan graviditet, skulle tro att det inte var någon ägglossning då. Vet inte vad det kan bero på... stress kanske? Hoppas tant röd kommer snart.
  • limpa
    angeni skrev 2014-05-22 09:25:24 följande:
    Som jag misstänkte så blev det bara ett streck och mensvärken har blivit värre så nu är det bara att invänta mensen. Däremot börjar jag fundera på hur länge jag ska orka kämpa. Blir besviken när man nyss äntligen fick ett plus och missfall och nu börja om. Är rädd att det ska ta så lång tid och jag blir bara mer och mer ledsen på grund av det. Maken däremot vägrar lyssna på något jag säger. Utan bara att vi kör med ägglossningstest( precis som att det är lösningen på Allt)...
    Saken är den att jag känner av ägglossning tydligt och appen brukar alltid ha rätt när den ska komma så ägglossningstest känns överflödigt.

    Visst hoppet är inte helt ute denna månaden då förra jag plussade med testade jag med innan Bim men inget plus och sedan när mensen var sen. Men då hade jag symptom.

    Denna gång är brösten ömma på annat sätt och mensvärk har jag men känns inte samma. Finnar har jag fått vilket pekar mot mens. Jaja tiden får utvisa.

    Men aningen deppig idag och hoppas på bättre humör imorgon :)
    Hoppas att du får ett plus snart! Det känns orättvist att det tar på första försöket för vissa och att andra får kämpa länge länge. Tog det lång tid med de andra barnen?
  • limpa
    angeni skrev 2014-05-22 13:06:26 följande:
    Limpa: Första barnet var på första försöket och andra barnet på andra riktiga så nu känns det aningen kämpigt men men. :)

    Behövde bara få ur mig lite tankar tidigare :)



    Förstår det! Det måste vara frustrerande när det funkat snabbt innan.
Svar på tråden dags för syskon!