• limpa

    dags för syskon!

    Hej! Jag hänger gärna med här. Vi jobbar på ett syskon till vår flicka som fyller 2 i sommar.

  • limpa

    Jag har BIM den15:e. Vi jobbade väldigt aktivt kring ÄL, så jag håller tummarna :) Det är första ordentliga försöket efter ett missfall i slutet av februari.

    Vad roligt att det är så många med flera barn. Jag är 38, så vi hinner nog inte med så många. Men jag hoppas att det blir en liten kotte till!!

  • limpa
    Trolla skrev 2014-05-08 18:59:31 följande:

    Verkligen! Samma med graviditeten lite tycker jag. Jag sa härom dagen till min sambo att nog var det allt himla mysigt att vara gravid, varpå han var vänlig nog att påminna mig om fyra månaders illamående och dagliga kräkningar, foglossning, inte kunna ligga skönt, inte kunna sova, halsbränna, inte få äta goda ostar mm. Hur kommer det sig att man bara minns det mysiga?? Måste bara för att säkra artens överlevnad smile1.gif

    För att inte tala om förlossningen. Jag minns mest att lustgasen var min vän och personalen var supergulliga... men nog måste det ha gjort lite ont med, va?

    Den är rätt dryg den här väntan från ÄL till BIM. Usch, jag tänker alldeles för mycket... kommer att bli grymt besviken när/om mensen kommer. En vecka kvar...

    Var bor ni alla? Jag bor mellan Kalmar och Torsås, på landet.
  • limpa
    lindgrenmaria91 skrev 2014-05-09 09:41:21 följande:
    Jag bor straxt utanför Kalmar men kommer flytta till Kalmar här om 1-2 månader :D

    Kul!!! Nästa grannar ju :)
  • limpa

    Jag ska försöka hålla mig till fredag (16e). Vill inte testa för tidigt, ifall det skulle visa fel. Har haft lite molvärk och hoppas att det är ett gott tecken... Jag brukar inte ha nån mensvärk förrän precis innan den kommer. Hoppas hoppas!

  • limpa
    Trolla skrev 2014-05-12 08:10:06 följande:
    Är det bara jag som efter varje äl använder verktyget När kommer bebisen? här på fl? Det är så kul att få ett preliminärt bf, även om man inte ens vet om man lyckats bli gravid smile1.gif För min del ser det inte så ljust ut, ska enligt mig ha äl vilken dag som helst och idag åker jag bort med jobbet några dagar smile4.gif Fått till det igår och får hoppa i säng så snart jag är hemma igen så kanske det går ändå!

    Du är inte ensam, jag använder 1177 Gravidkalender. Det är ju så kul att drömma och planera :)

    Mandis - Då är vi i fas nästan på dagen. Om ägglossningen var när jag tror den var så har jag BIM senast på fredag. Ska köpa ett test på lunchen idag, så får vi se om jag lyckas hålla mig till fredag. Wiee! vad spännande :D Håller tummarna för oss alla!
  • limpa

    Ikväll kunde vi inte hålla oss längre utan tog ett test.... Men efter 10 min hade det inte hänt ett piss, inget kontrollstreck eller nåt. Så jag for iväg till affären o köpte ett nytt. När jag kom hem igen hade det dykt upp ett kontrollstreck och ett svagt plus! Men frågan är om man kan lita på det eftersom det hade gått för lång tid?! Ååååh så spännande ska testa igen så fort jag blir pinkenödig :)

  • limpa

    Hej o välkommen förresten, lantligadrömmar. Du verkar vara en trevlig böna :) Det är säkert uttagandet av spiralen som spökar till det.

  • limpa

    Testade negativt med apotekets test... Skrutt! Men hoppet är ju inte ute förrän mensen kommer, så jag fortsätter hoppas. Håller tummarna för er andra!

  • limpa
    Nika10 skrev 2014-05-13 21:07:47 följande:
    När har du BIM då? Hoppas mensen håller sig borta!



    Imorgon om cykeln är 28 dagar, men den brukar variera 1-2 dagar, så senast fredag borde den ha dykt upp.
    Nika10 skrev 2014-05-13 19:49:55 följande:
    Jag har sista mensdagen här nu, så enl appen ska jag ha äl redan sön-mån nu som kommer, kan det stämma? Jag har iaf äl stickor nu, när tror ni jag ska börja testa?



    Torsdag kan nog vara lagom, tror jag.
Svar på tråden dags för syskon!