Inlägg från: MirandaMay |Visa alla inlägg
  • MirandaMay

    Själv är jag på Bim -4 massa mensvärk och negativt test. Så det blev nog inget plus för mig denna månad. Men hoppet är det sista som överger en!

  • MirandaMay
    angeni skrev 2014-05-16 19:04:15 följande:
    Ä+8 idag och mensvärken är ett faktum ikväll:( drygt. Men hoppas ju att det pekat på något såklart.

    Bim-8 idag. Det går iaf framåt.

    Kaninkanin: stort grattis till dig med. :) kul med plus i tråden :)



    Mensvärk åtta dar före Bim var långt kanske växtvärk? Brukar du få ont så långt innan?
  • MirandaMay
    limpa skrev 2014-05-20 06:55:36 följande:
    MirandaMay - du har väl BIM idag? Har du tänkt testa, eller väntar du? Jag håller tummarna!!



    Vad gullig du är som frågar! Jo Bim är idag, har inte fått mens än men testade mig negativt igår så tror inte det är nåt. Jag kände ju ingen ägglossning som jag brukar denna månad så kanske hoppade den över alltihop pg av min operation. frågan är om man får mens fastän där inte varit nån äl?
  • MirandaMay

    Tack Mandis och Limpa!

    Jag gjorde en titthålsop i livmodern bara sex dagar innan äl för att ta bort min kopparspiral som hamnat fel. Enligt läkaren skulle det inte störa min cykel. Men innan det hade jag bara haft mens en enda gång sen mitt yngsta barn föddes. Den kom för 28 dagar sen idag men var väldigt sparsam, inte som nån vanlig mens, dock kände jag tydligt att jag hade äl 14 dagar innan den kom. Och jag hade älsekret för 14 dagar sen men fick aldrig den extrema kramp i sidan som jag alltid brukar få. Men som sagt, negativt test igår och idag så det är nog nått som hamnat lite i otakt.

  • MirandaMay
    lantligadrömmar skrev 2014-05-20 16:12:03 följande:
    MirandaMay än är inte hoppet ute! Håller tummarna!!!



    Tack!!

    Appropå mens hade jag också som du med sk spottings innan mens och sen drog det igång ordentligt efter ca fyra dar. Försökte också logga och räkna på äl när jag skulle försöka bli gravid för ett par år sen och för mig kom allt som en klocka om jag räknade från när det drog igång på riktigt. Dvs ignorerade mina spottings innan.
  • MirandaMay
    Nika10 skrev 2014-05-20 19:55:35 följande:
    Miranda may jag håller tummarna! :)

    Jag är orolig att vi kommer missa äl denna månad oxå! Har inte fått positivt test än och på torsdag-söndag drar gubben iväg på militärövning, iofs i samma stad, men tror inte han kommer kunna smita hem, hehe! Skit oxå!

    Hur många dgr kan spermierna simma runt om jag skulle få positivt test medans han är borta? Om vi kör en gång tidigt torsdag morran innan han drar? Åh! Jag vill så gärna maxa chanserna denna månad! :)



    Tack!!

    Spermierna kan leva länge! 3-5dar är inte alls ovanligt!
  • MirandaMay
    BusigaSyrran skrev 2014-05-22 00:12:15 följande:
    En liten konstig fråga men är de någon som kunnat få lite mjölk ur tutten fast att barnet är 2,5år?

    Jag har inte fått de innan men nu ömmade ena bröstet o kunde trycka ut två droppar mjölk?

    Vi hade sex natten innan äl o jag fick neg äl+7 :3 kan de även vara skengraviditet? Varit de innan men utan mjölk dock. ^^



    Det har jag kunnat utan att vara gravid... Men äl +7 är ju supertidigt så håller tummarna för ett plus närmre Bim!!

    Själv är jag frustrerad! Bim +2, ingen mens och alla tester är negativa. Skulle tro att jag inte hade nån äl alls denna månad som sagt. Men i så fall kan den ju komma lite närsomhelst nu istället.. vet inte hur jag ska tänka nu . Kanske borde köpa äl-tester. Min mens har aldrig i mitt liv krånglat utan varit som en klocka även efter mina tidigare graviditeter. Mitt yngsta barn är liksom 15mån men han ammar fortfarande så jag kanske måste sluta Helt och hållet. Så märkligt bara att det kan vara så olika, med första fick jag min mens sex mån efter förlossningen och blev gravid direkt trots betydligt mer amning...
  • MirandaMay

    Hej allihopa! Varit lite off och vääääntat på mens men idag är det Bim +6 och ingen mens och bara negativa tester. Suck! Så tror kanske att jag ska ställa mig in på att vänta på ägglossning istället. Ni får gärna flytta mig från listan och skriva frågetecken efter.

Svar på tråden dags för syskon!