Inlägg från: MirandaMay |Visa alla inlägg
  • MirandaMay

    dags för syskon!

    Jag har som sagt Bim 24/6 om nån vänlig själ vill lägga in mig i Bim-listan vid tillfälle!

  • MirandaMay
    Apelsin skrev 2014-06-09 12:12:00 följande:
    Får jag vara med?Bim 22 juni. Första försöket.  



    Självklart! Välkommen! Hur gammal är storasyskonet/en ?
  • MirandaMay

    Ni som gjort Clear Blue ägglossningstest, Hur ser era stickor ut dagen då ni får glad gubbe? Alltså när ni matat ut den ur dosan och kollar på strecken. Vet att det står att man inte kan utläsa nåt men jag är ändå nyfiken. Fått ett svagt streck och ett starkt varje dag då det bara visar cirkel men i förrgår glad gubbe men då hade min sticka en lång mörk färgrand tvärs över så funderar på om det kan ha varit nåt fel på den stickan och en falsk Glad gubbe... Har inga andra ägglossningssymptom och brukar alltid känna den tydligt. Plus att jag fått ring bara Dan efter och om äl är på ingång borde man väl få glad gubbe två dar i rad? Eller är jag ute och cyklar?

  • MirandaMay
    Erli skrev 2014-06-10 08:15:15 följande:
    Låter märkligt, har du nån bild?

    När jag fick glad gubbe var strecket lika starkt som kontrollstrecket, kanske även lite starkare (suck, raderade bilden igår). Jag fick positivt på morgonen och kvällen men negativt morgonen efter så man behöver nog inte ha positiva tester mer än nån dag för att ägget ska släppa (gissar bara, har ingen stenkoll på hur det funkar). När har du beräknad ägglossning?



    Nej dumma jag tog bara bild på glada gubben. Det ena strecket var starkare än vad det varit de andra dagarna men absolut inte lika starkt. Och son sagt det gick som en blå fuktvåg över testrutan. Är beräknad att ha äl idag enligt min app och detta var i förrgår morse, fått Neg igår och idag. Irriterande som tusan! Har aldrig haft strul förr utan kroppen har funkat som en klocka med otvetydiga äl-symptom på dag 14.

    Hur mår du Erli? Har du några jobbiga gravidkrämpor eller är det lugnt?
    lindgrenmaria91 skrev 2014-06-10 08:21:37 följande:
    Ingen mens och negativt graviditetstest, suck! Någon här som plussat sent? :)



    Åh vad frustrerande! En tjej i en annan tråd jag är med i plusade på Bim +10 med Neg flera ggr innan det
  • MirandaMay

    Haha ja... Ni andra här kommer säkert förstå desperationen så No shame, men gick igenom soppåsen och hittade mina stickor. Tog bild men kan inte lägga in den från telefonen. Men mitt "glad gubbe" test har ingen våg längre så det var väl en fuktrand. Däremot är strecken inte ens i närheten av lika starka. Inte alls som dina JhjärtaK! Tack för att du delade med dig av dig bild!

    Men texten efter har blivit svagare och svagare så nån sorts stegring var det ju varit. Vet att ni inte kan hjälpa mig, haha, bara skönt att få ventilera. Det var så lätt förra ggn ju... Pang bom ägglossning -sex-positivt gravtest sju dar senare på första försöket.

  • MirandaMay

    Erli vad skönt att du får komma tidigt!


    lindgrenmaria91 skrev 2014-06-10 11:00:52 följande:
    Ja, är på Bim + 2, har molvärk till och från i över en vecka, yrsel förra veckan, mådde illa i fredags. Blir så frustrerad på att mensen inte kommer eller att jag inte plussar, denna jäkla väntan tar död på mig.



    Vet hur det känns, min mens kom sju dar efter Bim förra ggn. Så jobbiga långa dagar!! Håller tummarna för ett fint plus inom några dagar!
    lantligadrömmar skrev 2014-06-10 11:18:39 följande:
    Hej gruppen!!! Jag testade - i lördags morgon, hade bim söndag-måndag trodde jag, men mensen har inte kommit.... Testade imorse också men - fortfarande... Gissar att det var lite som jag kände på mej, att äl inte var när jag trodde utan senare.. Hade lite flytningar som kan ha varit tecken på äl den 27-30 maj. Och eftersom vi hade sex innan äl då vi försöker göra en flicka (när jag trodde jag hade äl) så har vi garanterat missat äl helt. Om jag ens haft äl... Suck... Jaja, midsommarbebis kanske...



    Suck ja det är verkligen svårt med tjejmetoden när ägglossningen inte kommer som beräknat. Jag vill inte heller ha sex nu och sen få igång äl några timmar senare. Det är väl priset vi får betala för att vi försöker lura naturen kanske?
  • MirandaMay
    JhjärtaK skrev 2014-06-10 16:29:08 följande:
    Äh, fick du glad gubbe så fick du glad gubbe ju På ett av mina test så tyckte jag först när jag hade matat ut det att det syntes TRE streck, dvs ett kontrollstreck och till vänster om det teststrecket och sedan ett till till vänster om teststrecket??? Men det försvann sedan när det hade torkat så bara lite färg som fortfarande "vandrade" antar jag.



    Ja jag borde tänka så men har alltid under 16 år haft kraftiga kramper vid äl och nu har jag plötsligt inte det . Känns misstänkt. Men men... Bara å vänta. "Kanske äl"+1 idag. Haha
  • MirandaMay

    Appropå syskon tätt och inte tätt så har jag tre barn redan, mellan de två första skiljer det bara 17mån och mellan tvåan och trean skiljer det 3 1/2 år. Det finns verkligen för och nackdelar med båda varianterna! trotsperioder är jobbiga men går över rätt snabbt ändå. Syskonen brukar bytas av i sånt där. som att de känner av att det inte funkar att kaosa samtidigt. Haha

  • MirandaMay
    JhjärtaK skrev 2014-06-11 06:44:09 följande:
    Förstår att du är skeptisk då . Innan dottern kände jag inte av ÄL alls men nu efter är det rätt så tydligt med värk. Min kropp verkar liksom ha kommit igång av hennes graviditet.



    Ja här är det tvärtom, som att min kropp aldrig vill komma igång efter min sista graviditet. Ska gå till en gynekolog om det inte tar sig denna gång och rådfråga lite!

    Åh jag vet det där med att leta symptom, man blir lite knäpp alltså! "vi tar det lugnt och som det kommer!" Säger min man. "Ja" säger jag och blir heelt besatt! Haha
Svar på tråden dags för syskon!