• Erli

    dags för syskon!

    Trolla skrev 2014-07-01 09:42:33 följande:



    Men herre gud. Inte en till. Går det nåt virus i tråden? Men att blöda lite är ju helt normalt, så länge den inte är flera dagar. Det behöver ju inte var mf ErLi!
    Helt sjukt. Verka vara rejält med otur här nu.

    Ursäkta infon men nu är det typ orange/brunt. Bränner i magen men inga kramper.. Har haft väldigt ont till och från sen BIM men har inte haft några färgade flytningar innan.

    Har sån ångest inför vul imorgon. Hur orkar man med nått sånt här 3 jävla (ursäkta) gånger?
  • Erli
    magd0704 skrev 2014-07-01 10:28:59 följande:
    Ang färg: mitt har varit mörkrött/klarrött hela tiden. Orange/brunt låter bättre!!! :) som sagt...håller tummarna för dig!
    Tack snälla. Har som sagt haft rejäl molvärk/växtvärk ca var tredje dag sedan BIM, har inte riktigt lika ont nu men visst känns det.

    Men jag väntar till vul imorgon, de kan ändå inte göra något så känns onödigt att åka in idag.

    Magkänslan säger att det är mf tyvärr.. Har börjat likadant de andra gångerna. Har varit i v 5-6 då men nu har jag kommit ända till v 8. Blir så arg på min kropp som gör såhär :(
  • Erli
    JhjärtaK skrev 2014-07-01 11:12:33 följande:

    Skulle det visa sig vara mf igen så begär en remiss till en fertilitetsutredning med en gång!! Gör de inte sådant själva så se till att få en remiss till en annan klinik.

    Nu när jag har haft två mf på raken så nästan antar jag att det blir ett tredje om vi nu lyckas att bli gravida igen. Det är som att man inte längre väntar barn utan väntar missfall, känns så himla trist.
    Ja sist när det hände i april så sa bm att blir det ett tredje får vi rätt till utredning men hon jag pratade med för ett par veckor sedan sa att det måste vara tre inom ett år. Vi fick ju mf, sedan blev sonen till, mf i april och nu ev ett tredje. Men då får vi inte utredning nu då? Utan måste hända ytterligare en gång?

    Ja visst känns det som man väntar missfall och inte barn nu, helt sjukt är det men man slutar tyvärr att hoppas efter ett tag :(
  • Erli
    angeni skrev 2014-07-01 11:19:16 följande:

    Fy vad tråkiga besked som.kommit i tråden nu. Vi som hade så många plus. Hade ju missfall förra gången så känns som tiden sniglar sig fram. 5+4 idag och mf i 6+4 förra gången så nervös hela dagarna. Dock vet jag att det inte finns något att göra åt det om det händer men ändå lika nervöst. Lider med alla och vet hur det känns. Ovissheten om det är mf eller inte. Fick vänta ett par dagar med vul.

    Lycka till alla som vänta på att få komma in. Erli hoppas det inte är missfall. Rött blod är oftare missfall än brunt.


    Usch ja jag förstår dig. Man räknar dagarna tills man är förbi då det hände sist. Som sagt, jag fick mf i 4+5 och 5+4, är nu i 7+2, därför jag äntligen började slappna av. Skulle aldrig gjort det. Känns som att det är lättare att vara inställd på det värsta och sedan bli positivt överraskad istället.

    Tack. Sist var det mer mörkbrunt på morgonen och blödningen kom några timmar senare. Men har tappat hoppet nu tyvärr..
  • Erli

    Stooort grattis till er som plussat :) superkul!!

    Ligger och vänder o vrider i sängen, kan inte slappna av. Har verkligen ångest för vul imorgon. Vill inte!!

    Den orange/gula flytningen är borta, bara vitt/ svagt svagt gult nu som det varit innan. Men molvärken fortsätter. Är nästan 100% säker på att den lill* inte lever. Vet inte hur jag ska orka imorgon.

    På ett sätt hoppas jag blödningen kommer igång under natten. Då slipper jag göra vul, ligga där med benen i vädret i ett kallt undersökningsrum och få beskedet. Kul att gå ut i väntrummet om det sitter gravida och bebisar där (kombinerat mvc/BVC). Kanske löjligt att tänka på sånt men jag har ingen lust att gråta där, speciellt inte då jag bor i en liten stad "alla känner alla" typ.

    Förlåt... Ville bara skriva av mig lite. Får göra ett nytt försök att sova nu!

    Tack för era tummar! Det behövs! Kram på er

  • Erli

    Herregud, jag är i chock! Bebis lever! Fick se vår lilla jordnöt och hjärtat tickade på i full fart. Underbart att både få se och höra hjärtat slå! Detta trodde jag aldrig!

  • Erli
    MirandaMay skrev 2014-07-02 12:32:30 följande:
    JAAAAA HURRAAA!!!!!! Underbart!! Helt fantastiskt! Har suttit här och väntat på att höra från dig och så kom detta! Weee!! smile2.gif
    Vad gullig du är :)

    Fyra veckors oro och ångest.. Nu kan jag förhoppningsvis slappna av lite! Sitter bara och gråter av lättnad. Var verkligen helt inställd på motsatsen! Blev även framflyttad så imorgon går jag in i v 9. Ska boka tid för kub nere i Malmö, erbjuds bara till de över 38 år här. Men jag åker gärna de 25 milen extra, kostar 1000kr men det skiter jag i! Vill göra en koll till innan rul iallafall!
  • Erli

    Taaaack alla! Vad goa ni är :) så skönt att ha er och ventilera med ! Det är guld värt.

  • Erli
    angeni skrev 2014-07-02 18:16:46 följande:
    Stort grattis Erli vilken underbar lättnad :)
    Tack :D
  • Erli
    Nika10 skrev 2014-07-02 20:19:58 följande:

    Tjohooo Erli!! Fasen va gött! Vilken lättnad.

    Tänker på er andra som blöder! Skickar en kram till er.

    Bim fredag här.. Molvärk i tjejmagen och ljumskarna, molvärk i svanken och tuttarna känns tunga och det sticker lite i dom! Jag är nog bara helt knäpp... Intalar mej det ifall det inte har tagit sig! Testar fredag morgon om inte mensen dykt upp på torsdag kväll (den gjorde det förra månaden)


    Tack :D galet skönt!!

    Tycker dina symtom låter lovande iallafall ;) håller tummarna för att det är en liten som växer i din mage!
  • Erli
    angeni skrev 2014-07-07 20:42:15 följande:

    6+4 imorgon. Samma som jag fick missfall på i april. Så nu år man extra nojig :( men ska nog gå bra. Hur går det för alla andra här inne?


    Förstår hur du känner, det blir en milstolpe att ta sig förbi. Det kommer gå bra :)

    Är i 8+1, fick missfall i 5+4 och 4+5, och det var sååå skönt att gå förbi de dagarna.

    Har gjort ett vul och ett vanligt ul pga tidigare mf och bruna flytningar/smärtsam växtvärk. Allt såg bra ut senast i fredags så nu hoppas jag att det ska fortsätta så! Kub 12 augusti!
  • Erli
    JhjärtaK skrev 2014-07-22 06:37:30 följande:
    Tack! Men de rosa flytningarna har avtagit och testet blev igår mycket starkare än det i förrgår så hoppas att det inte var mf! Skall ta ett till test på torsdag och kanske även ett digitalt då för att se om jag får 2-3 veckor smile1.gif
    Åååå jag håller tummarna stenhårt för er!!!
  • Erli
    JhjärtaK skrev 2014-07-24 13:09:06 följande:

    Är så glad! Det rosa har upphört och fick dessa fina resultat idag i vecka 4+0/1 (osäker på när ägget släppte). Nu är hoppet och humöret på topp! smile2.gif

    Tänk om det blir en liten till den 1:a april nästa år, skulle vara världens bästa aprilskämt isf smile1.gifphp34AbJr19308.jpg


    Underbart!! Stort grattis, å vad glad jag blir för er skull :D
  • Erli
    Trolla skrev 2014-07-28 16:22:07 följande:

    Jag har också en fråga. Jag fick mitt första "normala" mf förra månaden ( när kroppen stöter ut det av sig själv), har bara haft såna man behövts skrapas för innan. Jag trodde jag skulle ha äl i söndags eller idag men känner inte ett skvatt och har inte fått pos på ältesterna. Börjar inse att kroppen kanske inte fungerar som man tror direkt efter mf? Hur lång tid har det tagit för er som fått "normala" mf att få äl igen? Jag fick mitt mf på bim +5 tror jag, om jag inte minns fel.


    Beklagar ditt mf :(

    Sist fick jag mf i april, på dag 20 efter första blödningsdagen fick jag positivt äl-test. Blödde ca 1 vecka.

    Månaden efter det fick jag positivt test på dag 16/17, så mitt blev fördröjt några dagar tyvärr. Fick då mf i v 5+4.
  • Erli

    Har ju glömt uppdatera! Var på kub i tisdags och allt såg fint ut. Ska bara invänta svaret på blodprovet också! 13+5 idag!

  • Erli
    JhjärtaK skrev 2014-08-14 18:14:51 följande:
    Toppen! Vilken fin bild ni fick också! smile1.gif
    Tack :)

    Vi var på privat klinik och betalade en del för det, men vi fick 10 utskrivna bilder i jättefin kvalité plus en dvd med bilder :) superkul att ha när han/hon blivit äldre och kan titta själv!
  • Erli
    JhjärtaK skrev 2014-08-15 13:32:33 följande:

    Var på VUL idag, allt såg toppen ut och blev daterad till 7+1 som jag trodde så bf den 1/4-15 smile1.gif


    Vad roligt :) grattis!!!
Svar på tråden dags för syskon!