• Anonym (Bi)

    Förälskad i min kollega

    Vad fint skrivet. Du verkar verkligen vara kär och du är inte ensam om att upptäcka något nytt om dig själv på det sättet.
    Det är många bisexuella som först tror att dom är hetero och man följer strömmen och gör som man tror att man bara kan göra (va med motsatt kön).


    Hur gammal är du?


    Jag tycker nog att du ska vänta lite till och se om hon besvarar dig med något annat, som att säga något eller om ni festar igen och det händer något då? Händer det inget sånt på ett tag så får nog du ta tag i det. Ta det långsamt. Försök komma nära och se hur hennes kroppsspråk ändras. Kommer hon närmare eller skyggar hon undan?.. 

  • Anonym (Bi)
    Anonym (joyful (tjej)) skrev 2014-05-04 10:14:57 följande:
    jag är 32år, har två barn...

    Ja, jag tar det lugnt, men jag är så rädd att förlora henne, för det är bättre att ha henne som vän än inte alls...

    Och barnens pappa, vart är han?


    Jag har en vän vars mamma alltid har trott att hon va hetero och hon fick 2 barn med en man. När min vän var 17 år och hennes mamma hade levt som singel i några år så hittade hon en kvinna som hon trivdes otroligt bra med, och så småningom så blev dom ett par och den här kvinnan flyttade in hos min vän. Där bodde dom sedan 4 stycken och min vän hade plötsligt 2 mammor och det tyckte hon va jätte coolt! Likaså hennes syster.
    Däremot var det nog väldigt svårt för mamman att komma ut för sina döttrar och släktingar. 
    Men det gick! :)

Svar på tråden Förälskad i min kollega