• Cndystrpd

    Hatar att vara gravid

    Alla är så jääääkla exalterade, själv har jag aldrig mått så här dåligt..Ever.
    Snacka om falsk marknadsföring.

  • Cndystrpd
    Anonym (trött) skrev 2014-05-11 16:20:19 följande:
    Eller hur, kul för alla andra liksom.. Jag har aldrig mått såhär dåligt heller och det tär så hårt på psyket att göra det. När jag pratar med vänner och familj så får jag bara höra massa idéer om hur positivt jag ska tänka. 

    Min mor sa: "Det här är ett positiiiiiivt illamååååående" och jag blev så irriterad så jag inte visste var jag skulle ta vägen. 

    Jag vill INTE tänka positivt, jag vill få beklaga mig och jag vill tillåtas HATA läget. Just nu är jag inte glad, jag mår för dåligt för det. Varför är det så svårt att förstå för omgivningen...
    Samma här, jag vill ligga i soffan och bli omhändertagen. Responsen jag får är "men NN mådde aldrig så där dåligt"
    (sambons fd om han har tre barn med). En separation är nära förestående i min hjärna i drygt 30 minuter efter varje sån kommentar. Sen kommer jag på att någon måste åka och köpa novalucol åt mig så separationen avblåses... for now!
  • Cndystrpd

    Varför är det så himla o-okej att tycka synd om sig själv när man faktiskt mår skit?
    Visst det är en positiv grej, men att säga att man ska tänka på alla dom som inte kan få barn är ungefär som att säga till en att man ska tänka på alla dom som är förlamade när man har träningsvärk i benen!

  • Cndystrpd
    Volt skrev 2014-05-13 15:53:06 följande:
    Visst är det fantastiskt! 
    Oerhört! Är mäkta imponerad ara av att kroppen kan samla ihop en sån MÄNGD obekväma symptom och att den sen lyckas aktivera MAJORIETEN av dessa samtidigt är ju helt enkelt fantastiskt!

  • Cndystrpd

    Mitt i vecka 26... Dn eviga kräksjukan är över och har ersatts av oregelbundna, oanmälda spontanspyor ungefär varannan vecka. Halsbränna som kan väcka de döda är kvar, kissa-en-gång-i-kvarten-utan-att-kunna-riktigt-tömma, begynnande foglossning och tidig födselpanik. Och nu mer går jag under det egentagna smeknamnet "Grotesko"... Men! Jag känna bebisen nu vilket gjorde det lite mer verkligt och överlevbart!

Svar på tråden Hatar att vara gravid