• Efraim Barkbit

    Varför använder du BH?

    Bröst är nog det finaste som finns oavsett form och storlek. Att se hänget och bröstens form helt naturligt är så fint. Måste det till BH. Varför använder du BH? Ålder? Storlek? Ammat?


    Postbanken, Postbanken, Poooostbanken
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-05-13 18:54
    Tack för alla härliga och uppfriskande svar, det känns som ett förtroende! Därför vill jag komplettera med några frågor som relaterar till hur ni har svarat.

    Hur har dina bröst påverkat din självbild? Känner du dig som hon med de stora/små brösten?
    Vilken eller vilka komplimanger eller trista kommentarer från din partner/ex minns du mest?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-05-14 20:13
    Efter alla öppenhjärtliga svar är det inte mer än rätt ni får fråga mig vad ni vill. Varför jag startade tråden eller vad ni nu undrar Så fråga på !
  • Svar på tråden Varför använder du BH?
  • Anonym (75F)

    Jag har 75F. Stora, tunga saker som behöver stöd, annars gör det ont. Man kan dessutom få ryggproblem med stora bröst om de inte får rätt stöd, för att inte tala om att de lätt tyngs ner och blir hängigare. Dessutom ser det inte klokt ut att gå utan BH, de skumpar och skvimpar ju åt alla håll. Som i Terry Pratchett, när Nanny Ogg dansar. När Nanny svänger till höger är brösten fortfarande på väg åt vänster. 

  • Anonym (27 år)

    är 27 år, har inte ammat (kunde inte, men hade gärna velat göra det), har 75 F och jag hatar att gå utan BH... obekvämt, känns som att de trycker för mycket mot magen o det blir varmt som faan under dem då... sen får jag typ hålla i dem ändå, om jag inte har sport-BH på mig, när jag ska springa en liten bit... känns lite som att de hänger nere vid mina knän om jag inte har BH... har planer på en förminskning för att förhoppningsvis göra mig lite mer bekväm med mina bröst...

  • Efraim Barkbit

    Haskel@ Jag förstår hur du tänker men då försvinner det fina med den oppverkade formen utan bh. Aktiva jag@ Tycker du om dina bröst då? nja@ Jag tror jag förstår men jag skulle bli glad om jag såg dig vid mejerikylen


    Postbanken, Postbanken, Poooostbanken
  • Efraim Barkbit

    viseversa@ Tror dina bröst är vackra Vilken storlek har du?


    Postbanken, Postbanken, Poooostbanken
  • Anonym (B:are)

    21 år 75B. Älskar mina bröst, men som någon annan sa så är de bara till för personligt utvalda att se dvs min partner och att gå utan är rätt så oskönt när man går omkring! Plus att jag tycker att med en bra bh kan få dem ännu snyggare!

  • Anonym (sällan)

    Jag använder sällan BH, har 75A. Använder endast BH på typ ngn arbetsintervju eller liknande. Ska man ner och handla eller bara gå en promenad använder jag det inte. På mig gör det inte ont utan BH, jobbigt att läsa att det gör ont för så många =(

  • viseversa

    Nej dom är inte vackra. Jag har för stora. H kupa minst. Men jag är van. Det är inget jag ältar. Har annat att oroa mig för. Men bh kommer jag använda även i fortsättningen.

  • Anonym (23)

    23 år, inga barn och har alltså inte ammat, storlek 75 F.

    Använder bh mest för formens skull, inte för att hålla upp dem då det inte direkt behövs. Men jag gillar när de är lite rundare. Och sen gör det rätt ont att inte ha något stöd alls när man går.

Svar på tråden Varför använder du BH?