Inlägg från: hurtänktedunu |Visa alla inlägg
  • hurtänktedunu

    Mina Frågor Angående Den Kommande Förlossningen

    Klart du får bestämma vem du vill ha i rummet men om något går snett och en läkare behövs så kan det komma att behövas manliga personer. är det jourtid alltså inte dagtid så är det ofta bara en gynläkare och är det en man och doktorn behövs så har du nog inte så mycket val. dom kommer ju inte riskera ditt eller ditt barns liv för den sakens skull.

    alltså den du får i ryggen bedövar ju bäst och bedövar i ryggmärgen. det kan du inte få i armen. i armen kan du ju få typ morfin men det är inte samma sak.

    Nej man får inte välja mellan kejsarsnitt eller vaginal. kejsarsnitt är en stor bukoperation med risk för komplikationer och detta är något dom undviker om det inte är absolut nödvändigt. man försöker alltid få kvinnor att föda vaginalt.

    vid en normal förlossning tror jag att man som förstföderska stannar runt 2-3 dagar. har min bm sagt i alla fall.

    om allt går som det ska under förlossningen så är ingen läkare med.

  • hurtänktedunu
    NalaForever skrev 2014-05-18 17:04:08 följande:
    Men just ryggmärgsbedövning låter... Ja extremt, och jag har inte direkt lust att få en nål in i ryggraden.. Och vad är epiduralen?
    det är samma sak. i jämförelse med värkar så tror jag nog inte nålen i ryggen är så farlig. men det kan du ju ta ställning till då.
Svar på tråden Mina Frågor Angående Den Kommande Förlossningen