Inlägg från: Snöängeln |Visa alla inlägg
  • Snöängeln

    Första barnet BF februari 2015

    Jag kan ansluta mig om jag får? Har bf 1/2 har en flicka sedan innan som var sjuk och i dec är det två år sedan hon fick somna in men kanske får hänga med endå?

  • Snöängeln
    Zeldina skrev 2014-05-29 18:01:56 följande:
    Hej! Jag väntar mitt första barn och hänger gärna på. Plussade imorse, varit helt chockad hela dagen!  Har inte haft några symptom alls så var som sagt helt chockad när jag fick två streck på stickan imorse! Har oregelbunden cykel så vet inte riktigt när bf kan tänkas vara men runt 3-6 februari skulle jag tro.. så sjukt spännande detta är. Ska  bli kul att få fler att dela resan med  

    Så roligt visst är det en härlig chock :)
  • Snöängeln
    Lyycklig skrev 2014-05-29 18:34:56 följande:
    Hej! Plussade på mors dag. Vad jag kan räkna ut så är jag beräknad till 27/1-15. Kanske får haka på ändå? :) Har en dotter sen innan som blir 4 i augusti. Denna graviditet kommer nog inte bli som första då jag är GBP opererad oktober -12. Är redan nu otroligt trött. Men det kanske ger med sig. Ska träffa BM på torsdag :)

    Är det skillnad att vara med barn efter en gbp? Jag är trött jag med, mest illamående och träningsvärk i magen
  • Snöängeln
    Zeldina skrev 2014-05-29 19:19:36 följande:
    Jo, verkligen härligt :) Har googlat mycket idag om vad man gör efter plusset, med t ex inskrivningar och så. Ska ringa till mvc imorn har jag tänkt. Det är väl så man gör, ni som redan varit gravida och vet? :) Beklagar din förlust snöängeln, kan inte föreställa mig den sorgen. Härligt med ett syskon till ängeln! Kram

    Ja ring till mvc och berätta att du är gravid, är det som här hos mig så får du lite frågor om när du hade mens sist och ett datum för inskrivning här är det runt v13 men vi träffas och följs upp innan men skrivs inte in på mvc innan. Lycka till :)
    ~ snopinglan.blogg.se~. <-- en gravidblogg
Svar på tråden Första barnet BF februari 2015