• mullemeck

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Jag har precis fått reda på att jag är gravid med vårt tredje barn. Är bara i vecka 5. Men joho så kul med ett syskon till!!

    Storasyskonen är snart 4 och 2 och de kommer att vara lite dryga 4.5 och 2.5 när bebisen kommer. Beräknat 8/2 2015. Fler som väntar tredje???

  • Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!
  • Edvina

    Det är precis samma för mig. Känner mig så, ja just likgiltig är ett bra ord. Jag är uttråkad men orkar inte ta mig för ngt, hungrig men ändå illamående, allt är så dubbelt. Jag ser inte direkt fram emot saker så som jag brukar. Jag känner mig inte deppad så, utan lite avtrubbad. Som i en bubbla. Sitter och glor rätt fram. Jag tror det är tröttheten som gör det. Jag har haft så här i alla graviditeter. Dessutom ligger jag i soffan med feber och halsont. Kul första kväll på semestern

  • Carolina01

    Jag jag har samma känsla av att inte orka/vilja ta mig för något, ser inte fram emot saker som jag borde se fram emot... Måste bero på tröttheten, måtte det gå över snart:)!

  • FruTM

    Jag har nu efter jag gick in i vecka 10 faktiskt fått mer energi, lust och ork. Igår stod jag till och med och gjorde en bröllopstårta :)

  • mullemeck

    Idag har jag känt mig aningens piggare jag också (hittills iallafall) och har handlat, dammat och moppat golven!! Dammsuga fick min man göra :)
    Dessutom packat barnens kläder inför imorgon då vi åker på semester till mina föräldrar i Bohuslän i 3 veckor.
    Kommer däcka i soffan efter middagen tror jag!

  • LiseMaria

    Jag går in i total koma minst en timme efter lunchen. Känns som om jag bara vill lägga mig ned och somna på stället samtidigt som hjärnan inte fungerar. Jobbigt att vara på nytt jobb (sommarjobb) där man måste vara skärpt hela tiden. Jag känner inte att jag framstår som speciellt skärpt emellanåt Skrattande.

  • LiseMaria

    Jag vill gärna göra ett tidigt ultraljud (är idag i vecka 6+5) men Ultraljudsbarnmorskorna i Stockholm där jag tidigare gjort sånt har så många inbokade i sommar att det inte finns tid för mig förrän i slutet av juli. Och då är det nära KUB, så det känns ju inte lönt. Vet någon av er om det finns andra privata kliniker i Stockholm som gör sådana här ultraljud, måhända?

  • pingeming

    Jag fick legrigan utskrivet nu för vi ska iväg och vill kunna vara människa någon dag under semestern och tog första dossen idag och vet inte när jag mådde så här bra sist!

    Hoppas bara illamående inte sitter i lika länge som med tösen, från vecka 8 typ till 25 :(

  • angeni

    Hej. Hoppas jag kan hänga med här :) väntar tredje barnet med bf 26 februari :) är idag i vecka 5+2 illamående av och till och ömma bröst. De andra barnen är 5 och snart 4 så fullt upp hemma :) dock har sonen som fyller fyra i juli börjat prata att han vill vara storebror :)

  • darkisen

    Välkommen angeni

    Pingeming fy för att må illa till v 25. Jag tyckte det räckte och blev över att må illa till v 16. Jag har ju kvar lergigan från förra grav så jag är redo. Känns som att illamåendet håller på å komma. Nån vecka till tror jag sen ligger jag å kräks, ser verkligen fram emot det... inte

  • darkisen

    Lisemaria det finns ju alla mammamia kliniker. Har du hört med dem? Jag skulle också vilja göra ett men tror jag försöker hålla mig till kub. Jag fick ju aldrig tillbaka mensen efter amningen så egentligen skulle jag säkert få ett hos gyn. Men jag tog ju ett sånt där clearblue veckoindikator så jag vet ungefär vilken vecka jag är i.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!