• sarasessi

    BIM Juli 2014

    Hej tjejer! Mensen kom idag, så hoppar in här. Kan någon lägga till mig i listan?

    4/7 Sarasessi,30 år, 7:e försöket, 2:a barnet

  • sarasessi

    Inhandlat Cb's digitala äl-test med dubbel hormonindikator och Cb's fertilitetsglidmedel. Nu ska det bakas midsommar-/marsbebis :)

    Jag bad mannen köpa de vanliga digitala rosa äl-testen från Cb som vi brukar använda men han ringde från apoteket och sa att de var slut. "Äh kör på de lila med dubbel hormonindikator, de funkar lika bra, de rosa kan vi köpa nästa månad" säger jag och tänker inte på att det kanske tar sig denna gång :) Har kört på Cb's äl-test varje månad förutom en sedan november förra året, så börjar bli lite dyrt nu. Har försökt aktivt att bli med syskon sedan slutet av december dock. Har testat med testlagrets tester men tycker inte de visar lika tydlig stegring.

    Håller tummarna för er alla!


  • sarasessi

    Max på Cb's lila äl-test idag. Nu börjar återigen hoppet om att kanske få vårt efterlängtade plus. Håller tummarna för er alla! Glad midsommar :)


  • sarasessi
    Nini skrev 2014-06-18 19:59:10 följande:
    Någon son har erfarenhet av teslagrets äl-test? Vi kommer vara utomlands hela juli så det får bli lite som det blir den här månaden men i augusti då vill jag börja testa antingeb det eller tempa. Vilket föredrar ni?



    Testlagrets äl-test har varit de sämsta för mig. Visar inte full stegring på mig trots att det gör det på andra test under samma äl - period. Vet ej varför. Billiga testers och Clearblues har funkat bra för mig ,även Storkhjälps äl-test.
  • sarasessi

    Grattis till plussen!

    Bim-3 idag. Negativt på testlagrets. Har blivit besatt av tanken av att bli gravid igen och väntan och tankarna varje månad mellan äl och bim blir bara jobbigare. Får se om mensen kommer på fredag eller ej. Lycka till alla andra i tråden!


  • sarasessi
    jessi84 skrev 2014-07-01 21:41:57 följande:

    Jag ska också ha mens på fredag tror jag om cykeln är lika lång som första månaden.

    Inte hållit på så länge.

    Känt av lite små värk imagen nu på kvällen till och från och känns ibland som "det rinner" till där nere men det är inget än så får se om det är mens på g eller inte.

    Hoppas bara inte denna månads cykel är lång. Svårt att veta efter fredagen (om mensen ej kommer) om man är gravid (det är jag ej, eller har ej den tanken) eller om cykeln är lång.


    Hur går det? Har du testat? Bim-2 här och fortfarande negativa test. Brösten ömmar rejält men inget plus i sikte än i af. Får se vad som händer.
  • sarasessi

    Såg nu att jag hinner med ett bim till i Juli. Någon som vill lägga till mig? 31/7 Sarasessi, 30 år, 8:e försöket, 2:a barnet


Svar på tråden BIM Juli 2014