• Troll lycka

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Hej! Nyfiken på hur det gått!

  • Troll lycka

    Håller tummat o tår och beklagar missfallet :( jag har själv precis slutat blöda efter mitt andra missfall (på 6 månader)... Har en blasto i frysen som jag hoppas få tillbaka i aug när kliniken öppnar igen. E det semesterstängt där du går oxå?

    Hoppas ni kan njuta av sommaren trots allt. Skickar styrkekramar!

  • Troll lycka

    Hoppas det kommer igång snabbt så du kan gå vidare och tänka framåt..!

    Vi har aldrig haft långtidsodlade förrut då vår klinik är rätt restriktiva mot det och i regel kör två dagars odlingar men denna gång blev det en fem dagars blasto till frysen. E så orolig att den inte klarar upptiningen o ännu mer att det inte blir ngn graviditet men måste tänka positivt. Har en son som blev gjord på ett två dagars FET, så jag har levande bevis på att FET funkar.

    Vore jättekul att följas åt. Behöver ngn som förstår ens tankar :)

  • Troll lycka

    JenJoh5-välkommen hit! Då e vi några som följs åt i aug, va kul :)!

    Oj 99% som klarar upptiningen, låter nästan för bra för att vara sant ;) får hoppas på det. Som sagt aldrig fått ngn blasto öht så det känns så främmande o okänt. Har varit i IBF svängen i sex år, man trodde man visste allt men icke ;) Hoppas oxå på att få trombyl då jag haft två missfall på raken ( en i vecka 8 och en i vecka 10) men läkarna på Linne har ingen positiv inställning till det.... Men hoppas kan man ju... Ngn som har nå erfarenhet av det?

  • Troll lycka

    Kelsson, välkommen hit! Vilken klinik går ni på?

    Fasen, törs inte ta ngt läkemedel på eget bevåg... Men albyl, kanske ska ta upp d m läkaren ändå :)

    Stort lycka till imorgon!!

  • Troll lycka
    Kelsson1 skrev 2014-06-29 15:42:48 följande:

    Troll lycka: Tack smile1.gif
    Går på FC i Stockholm (fertilitetscentrum). Frågar du läkaren lär de avråda helt klart smile1.gif skriver de inte ut Trombyl får man nog fatta beslut själv om man vågar ta det själv eller inte...


    Ja det klart, korkat tänkt?? ja, får se helt enkelt... Hoppas de skriver ut trombyl..
  • Troll lycka
    Kattägd skrev 2014-07-01 07:51:09 följande:

    Jag har gjort två återföringar med frysta blastocyster. Den första resulterade i ett tidigt mf. Andra gången blev vår son (gravid vecka 32). Färskförsöken vi gjort har bara blivit minus så för vår del känns det som att blastocyster är det bästa. Jag fick trombyl båda frysförsöken, ska fortsätta med trombylen till vecka 36. Om det har något med saken att göra i mitt fall vet man ju inte men värt att prova.


    Men va roligt att höra! Jag vill o hoppas få trombyl... Haft två missfall på raken i v 8 och 10... Men får se, de är svåra att övertala läkarna på cvl känns det som :(
Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!