• Kelsson1

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Får jag också hoppa in här?
    Vi fick dottern med 5 dagars blastocyst och imorgon är det dags för första syskonförsöket med 6 dagars blastocyst (från samma kull).
    Bakgrund på våra IVF: Första färskförsöket gav plus men MF bara två dagar senare (2 dagars embryo). FET nr ett också två dagars embryo, minus, FET 2, fem dagar gammalt embryo men bara morula, minus. IVF 2 som 5 dagar gammal blastocyst och det blev dottern.
    Hade ett MF innan första IVF försöket.
    Läkarna ville inte skriva ut Trombyl så jag tog låg dos albyl minor på eget bevåg när jag fick tillbaka embryot som blev till vår dotter.
    Har väl tänkt att ta albyl minor från imorgon med det här försöket också.
    Kan dock varna att tar man trombyl eller albyl minor kan man råka ut för blödningar tidigt i graviditeten så det bör man tänka på innan man tar "risken".
    Vi har två 6 dagars embryon i frysen som vi ska försöka med så om det inte går vägen nu så har vi ett kvar till augusti...

  • Kelsson1

    Troll lycka: Tack
    Går på FC i Stockholm (fertilitetscentrum). Frågar du läkaren lär de avråda helt klart skriver de inte ut Trombyl får man nog fatta beslut själv om man vågar ta det själv eller inte...

  • Kelsson1

    Troll lycka: , håller tummarna att de snällt skriver ut det.

    MissKs: Tackar.
    FC stänger den här veckan eller var det nästa vecka.
    MF är aldrig roligt, haft 2 så vet att det är tungt. Stor Kram!
    Tycker att det låter bra med planer, det var så jag reagerade efter att ha först grinat ett par dagar.

    Ego: Nu ruvar jag på en fin blastocyst , RD1 idag o haft så fullt upp att jag inte börjat riktigt nojja än

  • Kelsson1

    Här är hoppet väldigt lågt inga känningar o tjuvtest igår var fet minus, kommer att ta test på TD men försöket som gav dottern gav plus redan på RD6 o en massa känningar så har slutat hoppas den här gången....

  • Kelsson1

    MissKS: TD 16/7 men med dottern fick jag ju plus (svagt men ändå) på RD6 o nu igår tog jag på RD8 o fortfarande tokminus

  • Kelsson1

    Mensen kom igång idag så nu är det definitivt över, får bara vänta på att kliniken öppnar för att meddela misslyckande.

  • Kelsson1

    MissKS: Jag är nog mer sur än ledsen den här gången. Tog ett test till för att vara helt säker o det var fortsatt negativt så jag slutade med Crinone också idag. Kommer att fråga efter stimulerad försök med sista blastisen.
    Håller tummarna att din kropp hinner komma i balans inför nästa försök.

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!