• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    När är det testdag?

    Jag hatar tester så jag har ingen erfarenhet av att testa tidigt. Med min son tog de blodprov på mig och ringde om besked. Jag undrar fortfarande hur många dagar jag "led i onödan" och kunde testat positivt.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Nej!! Vad tusan! Kelsson, jag önskar så att jag kunde hitta några tröstande ord, men vi vet ju alla här att de finns inte. Blir arg och ledsen å dina vägnar. Orättvist. Hade du "BIM" idag?

    Troll Lycka, samma här. Men min ägglossning är över och nu har jag börjat småblöda vilket är konstigt. Jag hoppas att det inte förstör våra möjligheter till FET på nästa cykel. Jag ska inte ha mens förrän om en vecka. Det känns som att min kropp inte har koll.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Troll Lycka, fyyyy så jäkla tråkigt! Varje vecka är en evighet i det här läget. Förstår din besvikelse. Jag skrev precis om det i min blogg igår. Jag tror att jag hamnar i samma läge. Jag har blött sen i fredags, inte mens än, men när som helst sätter den igång. Jag bli förvånad om den dröjer tills på fredag då den ska komma. Åh, suck. VAD detta är jobbigt. Kliniken hälsade att "ta nu en månad till att koppla av pch tänk på annat!", men det är ju helt omöjligt ju!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Vilken klinik och hur länge har de stängt?

    Precis min tanke! Hade varit underbart att få barn på våren eller sommaren dessutom. Min son föddes i november 2012 och i mars fick han RS-virus och blev inlagd på sjukhus. De var de värsta dygnen i mitt liv. Har oroat mig för att få barn på vintern igen just pga alla smittor. Om det nu finns något positivt med att de första försöken inte lyckades så ska det vara att få ett friskt första halvår iaf med nästa barn. Min son har nu barnastma vilket troligtvis är en bieffekt av RSen.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Tack för tummarna! Jag klarade mig utan mens idag också, så nu vänder önskan till att den ska komma som beräknat. Alternativet betyder ju att ägglossningen inte blivit av.

    Hur ser era positiva ägglossningstester ut? Måste strecken bli lika starka? Vad säger kliniken?


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Varför känns det som att ägglossningstest är så svåra?? De där digitala är ju dyra som attans, men det kanske ändå kan vara värt det inför ett FET!

    Jag tycker att det här med FETbörjar kännas mer och mer nervöst. Särskilt detta att inte ta mediciner. Tänk om min kropp inte kan bli gravid utan en massa understödjande preparat. Kan man få ta Crinone ändå?

    Hoppas Troll Lycka!!!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Idag fick jag mens! Passar utmärkt! Det innebär att jag är på dag 10 när Nordic öppnar. jag skulle ringa Eva direkt när de öppnar om allt klaffade, och det har det ju gjort, för att få en tid för VUL. Idag har jag varit på extremt gott humör, för första gången sedan missfallet. Det är så skönt att veta att kroppen är i fas. Nu hoppas jag verkligen att livmodern bara städar ur sig ordenligt eftersom det kändes som att mitt missfall aldrig riktigt "kom ut". Jag ska prata med Pia om mellanblödningen jag fick inför denna mensen. Jag gissar att det har att göra med att livmodern fortfarande var så tjock, trots att pluset var borta och jag nästan slutat blöda i början av cykeln. Men jag vill ju inte riskera att få sådana mellanblödningar i FET-cykeln. Tänk om det förstör allt?

    Ja, TrollLycka, jag kan tänka mig att det är skönt att slippa allt kladd efter återföringen också! Och med en blasocyst så blir ju ruvningen lite kortare också innan man vet. Hur många FET har du gjort?

    Smultron, tack för peppet. Vi är flera här inne som även är inne på syskonförsök. Jag håller med, det är värt det! Jag tittar på min son varje dag och tänker att det var värt det 1000 gånger om!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!