• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Attans Kattflickan!!! Jag håller tummarna på att den bara är sen ändå.

    Kelsson, bra att du har en plan! Jag har lite dålig koll på skillnaderna på ostimulerad vs stimulerad och när de används, men det borde ju inte vara omöjligt att få igenom det!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Kattflickan- Heja heja! Åh, så roligt! Inte konstigt om den blir lite sen när man går och väntar. Hoppas att du snart får tydligt utslag!

    Troll Lycka, Ja blastocyster kan ju ge upp till 50% chans. Det är ju betydligt bättre. Underbart, nu är det nära!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Kattflickan, det blir återföring för dig på fredag!! Alltid sex dagar efter omslag på stickan med blastocyst så det var ju perfekt att du fick idag!! Grattis till ägglossningen och grattis till en kommande återföring!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Ha ha! Det är sällan jag blir så glad över att ha rätt! Grattis Kattflickan!

    Ägglossning sker ca 24 timmar efter omslag på stickan och även 6 dagarsembryo sätts alltid in på dag 5 har jag fått lära mig av vår läkare. Då är slemhinnan redo att ta emot! Vad roligt! Då ruvar du snart!!! Tjoho!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Supermärkligt!! Jag tycker att 6 dagar efter borde vara mer fördelaktigt, hellre för tidigt än för sent. De är ju dessutom oftast fem dagar gamla, så det borde ändå bli på dag 7 efter pos test?

    Här ruvas det på. Jag är på ruvardag 6 och känner lite symtom. Jag är trött så in i nordens, trots semester, och har lite molvärk till och från. Jag känner mig både hoppfull och livrädd. Och trött på att vara rädd. Idag har jag stundvis känt den där paniken, men sen har jag bara inte orkat mer och resignerat. Jag vet hur det kommer kännas om vi inte lyckas, så varför gå runt och tro att jag kan förbereda mig på det?! Det går ju inte. Antingen börjar jag blöda vilken dag som helst, eller inte.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Nu händer det grejer i tråden! Så roligt! Är alla i FET-cykel nu?

    Kattflcikan, Tack så mycket! Testdag är den 20/8. Men eftersom det är en naturlig cykel för mig så vet jag redan på fredag eller lördag då mensen är beräknad. Så sa min läkare också när hon gav mig TD.

    Love: Jag har en son som är 21 månader och så blev jag gravid på ICSI med blastocyst nu i juni, men fick missfall bara ett par dagar efter pluset Båda gångerna har jag varit väldigt trött från och med några dagar innan BIM. Men jag har också börjat må illa av sötsaker och helt tappat sötsuget, det symtomet har jag inte nu. Hungern har jag dock! Hoppas att din mens kommer igång väldigt snart!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Hej tjejer! Dagen har gått bra men varit jobbig. Under eftermiddagen ökade "krampen" i ljumskarna, jag har dessutom börjat känna den där avsmaken för socker som jag hade när jag var gravid med sonen, och även nu i juni med missfallet. När kvällen kom var jag ganska säker på att jag var gravid och kände mig lugn. När vi var mitt uppe i en film fick jag panik igen att mensen skulle ha kommit, det kändes så, så jag sprang till toan. Ingen mens! Då blev jag trött på situationen med all oro så jag tog ett tjuvtest (ruvardag 9) på impuls. Blundade medan jag doppade och räknade till 15, lade den sedan på vasken och gick ut till maken och berättade vad jag gjort. Han blev helt chockad. "Vaddå ligger det i badrummet NU? har du inte kollat?". Sen reste han sig på en hundradels sekund och sprang in på toan. Jag gick efter och trodde jag skulle svimma. Han var tyst och jag tänkte att det var kört. Så jag kollade jag med. Då säger han "Hur ska det nu se ut igen... Skulle det vara två streck?" JAAAAA!!! Och två streck var det! Ett starkt teststreck trots att det nog bara gått en minut sen jag doppade. Jag skrek bara rakt ut och sprang sen runt i vardagsrummet och skrek. Nu har det gått en timme och jag är helt.... slut. All denna spänning. Som släpper. Och lyckan. Vilken pärs.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Grattis Kattflickan!! Så härligt!! Kommer att följa med spänning och med tummarna hårt hållna!

    Love, Yeahhhh!! Äntligen, vilken lättnad!!!!!!

    Troll Lycka, Jag har slutat med socker i form av rena onyttigheter ett par dygn innan insättning. Men vid speciella tillfällen har jag tagit en kaka eller annat för att "komma undan" frågor. Jag tror att jag tog ett glas vin ett par dagar innan ET bara för att skåla för att det inte blir något vin på länge


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Bra fråga Kattflickan! Jag har grubblat över samma sak. Men vid IVFen sist så sa de till mig att undvika att lyfta min son de närmaste dagarna efter ÄP, så jag antog att det var okej efter det.

    TACK alla!! Idag kom dock en klump beige/ljusbrun klump crinone ut. Jag blev lite skakis. Jag vet att kliniken sagt att crinonen kan vara rosa, aprikos, grå och beige när den kommer ut pga att slemhinnorna är sköra i slidan. Men ändå känns det oroligt. Missfallet började så.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!