• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Kattflickan, även sexdagars sätts in på dag fem efter ägglossning. Med sexdagars blastocyster är chansen lite sämre än med femdagars. Jag har ett sådant också i frysen. Som jag förstår det är chanserna sämre eftersom osäkerheten har varit större kring ett sådant embryo det har sett "skumt" ut på dag 5 och därför inte frysts ned, men sedan rättat till sig. Men trots allt så är ju chanserna väldigt goda, bättre än med ett avnligt 2dagars!. Jag vet inte vad PGD är, vad innebär det?

    Håller tummarna att ni får ett syskon till er dotter!


    Kelsson1 skrev 2014-07-20 09:31:17 följande:

    MissKS & Troll lycka: Fortsätter hålla tummarna tills ni får fina plus


    Tack tack tack!!!!!!!
    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Kattflickan, jaha!! Det har jag aldrig hört talas om tidigare! Vad imponerande att de kan göra så! Jag är själv biolog och jobbade under studietiden på ett lab. Där gjorde jag genetiska analyser på växter som man försökte odla fram med en mutation, så jag tror att jag vet hur processen går till. Men att de kan fixa det med bara en liten cell är ju helt fantastiskt! Och att embryona överlever att bli av med en cell. Otroligt.

    Slår sjukdomen igenom på många embryo?

    Ja, då har ni säkert exakt samma chans med en sexdagars!

    Tack för lyckönskningen, jag behöver den verkligen. Vet inte hur jag fixa ett misslyckande nu.

    Håller tummarna för ditt lilla embryo också!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Vilken dag är du på idag?

    Jag är på dag 8, ringer kliniken direkt kl 8.00 på måndag och hoppas innerligt att de tar emot mig tisdag eller onsdag för kontroll av ägglossning. Jag hoppas på att ruva inom två veckor!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Jättebra Troll Lycka!! Jag gjorde samma sak förra cykeln och kollade upp ägglossningen och det känns jättebra nu.

    Idag var jag på kliniken och allt gick bra! Jag hade en äggblåsa som var 18 mm och livmodern var 8 mm tjock, så nu väntar ägglossningstester. Om jag får positivt så blir det återföring av en blastocyst sex dagar senare. Overkligt!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Tack Kelsson!

    JenJoh, vi har tre tvådagars, en två femdagars och en sexdagars i frysen. Nu har vi sagt att vi kör tre månader på raken med FET och hoppas att det leder till graviditet.

    Idag blev testet extremt positivt. Har aldrig haft ett så positivt test förr!! Så om sex dagar blir det återföring. Jag är så glad idag!! Kolla gärna på bilden på testet i min blogg, jag lyckas inte få upp den här...

    Välkommen Love is Everything! Kommer nog kalla dig bara för Love om det är ok? Håller tummarna för dig! Vilken resa du gått igenom, det låter väldigt kämpigt. Heja dig!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Jag brukar leva som vanligt under en IVF, även efter ET. Denna gång kommer jag dock ha semester så jag planerar att vila mer och stressa mindre. Men det som jag ändrar på är att jag slutar med socker. och bröd Inget godis, glass, kakor, glass eller dyligt. Jag har läst (jag har nog skrivit om det det innan) i en vetenskaplig artikel om att högt blodsocker har en toxisk effekt på embryon. I studien fick de kvinnor som gått på en sockerfri diet med högt innehåll protein i mycket större omfattning plus under en IVF, oavsett BMI. Man tror att metaboliter (alltså nedbrytningsresterna) påverkar miljön i livmodern negativt.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Ehh... Tack! Men än har jag inte lyckats helt. Det är svårt! Den förra IVFen klarade jag det galant, men då slutade jag vid mensen och sprutstart och var väldigt motiverad. Denna gången är det så overkligt. Imorgon får jag tillbaka vårt embryo! Vårt första FET. Men jag ska göra mitt bästa att klara det denna gång också. Googla "IVF outcome low carb" om ni vill läsa studien.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Det har gått jättebra! Bara en blastocyst behövde tinas och är nu tillbaka hos oss. Det är så skönt på nåt sätt. Jag känner mig väldigt hoppfull just idag! Kliniken peppade oss som tusan.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Tack Trollycka! Det vore så jäkla skönt om det funkade nu!

    Kattflickan, har du överhuvudtaget fått ett teststreck? Alltså får du dubbla streck? Omslaget kan gå så himla fort. Jag har lagt upp mina tester från denna ägglossningen på min blogg. Jag var också orolig och tyckte att ingenting hände först.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!