• Troll lycka

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    *min son skulle d stå ;)

  • Troll lycka

    Va bra, shit nu e du igång va härligt!! Ja hoppas verkligen att kroppen är i balans. Önskar mig själv detsamma efter mitt missfall :)

    Jag har gjort tre FET, alla med två dagars och en resulterade till min fina pojke :) värt alla tårar o kämpande i världen!!

  • Troll lycka
    Kelsson1 skrev 2014-07-20 09:31:17 följande:

    MissKS & Troll lycka: Fortsätter hålla tummarna tills ni får fina plus smile1.gif


    Tusen tack!
  • Troll lycka

    Kattflickan- håller tummarna för dig!!

    Har börjat m ägglossningstester nu. Lite väl tidigt kanske men jag har en "bunt" från billiga tester och man vet aldrig hur ens cykel ser ut efter missfallet. Hoppas allt går vägen för oss här inne nu!

    Soliga o varma kramar till er!

  • Troll lycka
    MissKS skrev 2014-07-25 23:13:57 följande:

    Trollycka, hur gick det med ägglossningen?


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
    Ingen stegring ännu! Testade inte i torsdags så jag hoppas inte det va då men svårt o tro att jag skulle få ägglossning så tidigt då mensen tog slut i måndags...

    Hur går d för dig? :)
  • Troll lycka
    MissKS skrev 2014-07-26 22:43:14 följande:

    Vilken dag är du på idag?

    Jag är på dag 8, ringer kliniken direkt kl 8.00 på måndag och hoppas innerligt att de tar emot mig tisdag eller onsdag för kontroll av ägglossning. Jag hoppas på att ruva inom två veckor!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
    Dag 13 idag. Dum som man e, glömde testa på morgonrutinet imorse men testade på nästa toabesök. Visade neg så hoppas det blev rätt nu ändå...

    Åååå lycka till nu, spännande!! Vill oxå ha ruvarstatus snart! ;)
  • Troll lycka

    Fick utslag idag på dag 15. Skönt att se att man funkar efter missfallet men trist att inte kunna göra en återföring i denna cykel. Men om fyra veckor är det min tur hoppas jag :))

  • Troll lycka
    Kelsson1 skrev 2014-07-29 08:52:51 följande:

    Skönt att kroppen fungerar Troll lycka, klart det är din tur om 4 veckor smile1.gif


    Tack vännen !!
  • Troll lycka
    Love is everything skrev 2014-07-31 09:55:49 följande:

    Hej! smile1.gif Vad kul med en blastocyst-tråd! Här är en som gjort 6 ivf- försök med tiopoängs blastocyster (5-dagars). Det har resulterat i fyra graviditeter varav 1 son, 2 mf och 1 utomkvedshavandeskap.
    Pga två utomkveds bakom mig och förmodligen inflammerade äggledare opererades båda äggledarna bort i januari i år. Efter det har jag fått tillbaka min egen mens efter ca 10 års uppehåll pga PCO. Så nu känner jag att kroppen har läkt och är redo för en ny liten frysis. Har två st blastocyster kvar i frysen och hoppas att någon av dessa vill ta sig.

    De tre senaste insättningarna har jag haft blastocyster som varit på väg att kläckas (hatcha) vid insättning och även tagit blodförtunnande sprutor Fragmin och alla de gångerna har jag blivit gravid. Vinnande koncept?! Tänkte köra samma nu i augusti! Ha det fint! Och fråga gärna om ni undrar något!


    Välkommen hit! Skönt att kroppen återhämtat sig! Vilken klinik går du på?
  • Troll lycka
    MissKS skrev 2014-07-31 22:38:07 följande:

    Tack Kelsson!

    JenJoh, vi har tre tvådagars, en två femdagars och en sexdagars i frysen. Nu har vi sagt att vi kör tre månader på raken med FET och hoppas att det leder till graviditet.

    Idag blev testet extremt positivt. Har aldrig haft ett så positivt test förr!! Så om sex dagar blir det återföring. Jag är så glad idag!! Kolla gärna på bilden på testet i min blogg, jag lyckas inte få upp den här...

    Välkommen Love is Everything! Kommer nog kalla dig bara för Love om det är ok? Håller tummarna för dig! Vilken resa du gått igenom, det låter väldigt kämpigt. Heja dig!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
    Verkligen ett positivt test, tydligare än så blir det inte! Va roligt!!! Lycka till nu, håller tummarna!
Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!