• Anonym (?)

    Min kille gillar inte missionden och vill inte gärna köra den ställningen. Få honom att gilla den? Tips och råd tack!

    Min kille tycker inte missionären är det minsta skönt utan vill bara köra bakifrån. Grejen är den att när vi har haft missionären så har jag kommit vilket jag aldrig gjort tidigare med någon annan. Vi har haft missionären Max 4 ggr sen vi blev tillsammans. Annars bara bakifrån som han gillar. Han säger att han har missionären enbart för min skull men han tycker inte det är skönt. Grejen är den att jag tycker inte det är kul. Det känns inte bra för mig när jag ligger där och tycker det är jätteskönt och så vet jag att han inte njuter. 😔 vet egentligen inte vad jag vill ha sagt men tänkte kolla om flera av er har liknande problem och hur ni löser det/kompromissar? Kan jag få honom att gilla ställningen? Någon speciell teknik? Knipa mer? Kom med tips och råd tack!!!

  • Svar på tråden Min kille gillar inte missionden och vill inte gärna köra den ställningen. Få honom att gilla den? Tips och råd tack!
  • Anonym (?)

    Tack för allas svar! Jag ska prata med honom och försöka få ur honom vad det är. Jag tycker också det är konstigt. Jag frågade nu om han kan tänka sig att ha den ställningen ibland för min skull och det kunde han. Jag frågade också om det är så illa att han avskyr missionären men då sa han nej. Det där med att han kanske tänker på hur han ser ut när han har sex har jag inte tänkt på. Vi har ju sex i mörker också så det kan inte ha med det att göra. Däremot vet jag att han har dåligt självförtroende så han kanske känner sig "utelämnad" med missionären.

  • Anonym (?)
    Frontline skrev 2014-06-13 01:32:32 följande:
    Prova fler ställningar... Jag gillar inte missionären men gillar bakifrån vilket inte min fru gillar. Vi båda gillar när hon sitter på mig och och jag kör på eller när vi kör "skeden" det funkar bäst för oss..
    Livet är underbart när underlivet är bart :)

    Här har vi alltså en till som inte gillar missionären. Kan du berätta varför inte du gör det? Jag trodde nämligen det bara va min kille som inte gillade den, skönt att det finns fler :)
Svar på tråden Min kille gillar inte missionden och vill inte gärna köra den ställningen. Få honom att gilla den? Tips och råd tack!