• Festbruden

    rakar ni ert könsorgan?

    Om ni undrar varför jag vill veta är om det är många som rakar sig om könsorganet, och om det nu är populärt eller vad det nu är?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden rakar ni ert könsorgan?
  • Anonym (69"-man)

    Ni som inte rakar alls: Vänligen välj badkläder som omsluter hela er buske när ni är på badhus/spa!!!

    Jag tillbringade helgen på ett ganska exklusivt spa som oxå besöktes av tre feminister. (Dömer dem utifrån deras konversation som jag inte kunde undgå att höra.) Alla tre hade en riklig buske som välde ut från inhägnaden (bikini trosorna). Känns ju sådär lagom kul att betala nästan 3000 kr/dag och behöva bada i en polen där deras könshår som lossnat kommer guppade. Det är helt ok att inte raka sig eller ansa om man inte vill, men visa då dina medmänniskor den respekten att ha badkläder som fångar upp könshår du tappar. För alla som har hår tappar hår!

  • Anonym (82:an)

    Rakar gör jag inte, blir fult med prickar och stubb. Men tar hela bikinilinjen med pincett, vaxar i mellangården och håller resten kortklippt.

  • Anonym (tycker)

    Tycker att rakblad inte hör hemma i dessa känsliga regioner och uppskattar helt igenom naturella kvinnor. 

  • Anonym (Anna-Li)

    Jag tycker inte om att se ut som en bebis därnere. Min kille ville att jag skulle raka mig. Jag tyckte det var pedofilt.

  • Anonym (gasmasken)
    Anonym (Anna-Li) skrev 2014-06-24 01:11:48 följande:

    Jag tycker inte om att se ut som en bebis därnere. Min kille ville att jag skulle raka mig. Jag tyckte det var pedofilt.


    Pedofilt? Om man behöver hår för att se skillnad på en vuxen kvinnas kön och ett barn så är det tragiskt tycker jag :/

    Själv är jag 44 år och har knappt något hår alls och har aldrig haft men nog ser jag ut som en vuxen kvinna där nere i vilket fall.
  • Anonym (man)

    Jag ansar och skulle nog inte vilja visa mig offentligt (dvs. i omklädningsrummet på den lokala träningsanläggningen) utan könshår. Dessutom har jag hört att behåringen fyller ett syfte då det skapar ett luftskikt och transporterar bort fukt från huden, vilket skulle göra att risken för svampinfektioner i underlivet minskar. 

  • Anonym (Obehagligt)

    Jag tycker det är väldigt obehagligt med hår där. Tycker det fastnar i trosor och bara är i vägen. Har alltid rakat så länge jag kan minnas. Har dock varit ett par olika frisyrer men alltid kortklippt. Men allt som oftast åker minst 90 % av.

    Försökte spara ut en gång då sambon föredrar lite hår men nej usch det var verkligen inget för mig. Tror jag klarade strax över en vecka.

    På min partner bryr jag mig inte så mycket bara det är ansat vid oralsex.

  • Linnea1994
    Anonym (Anna-Li) skrev 2014-06-24 01:11:48 följande:

    Jag tycker inte om att se ut som en bebis därnere. Min kille ville att jag skulle raka mig. Jag tyckte det var pedofilt.


    Då har du knappast sett många kön om du inte ser skillnad på en kvinna och en liten flickas mus!
Svar på tråden rakar ni ert könsorgan?