Inlägg från: nadia27 |Visa alla inlägg
  • nadia27

    Tvillingar i dec- jan 2015

    Hej!

    Jag är gravid med tvillingar (första barnet/en) och det kom som en chock då jag inte har det i släkten. Fick reda på det i vecka 7 då jag fick en blödning, är nu i vecka 14 och det har precis börjat sjunka in och man ser fram emot det. Självklart är man lite orolig hur det ska gå med 2 i början, speciellt när man inte har någon erfarenhet av barn, men det löser sig., 

    Hur kände ni när ni fick beskedet?

  • nadia27

    hur många veckor har ni gått?

    Jag har inte mått så illa, eller ja, illamående har jag haft men inte kräkningar. Har däremot till och från en hemsk huvudvärk så jag har varit sjukskriven i 2 veckor, men det börjar bli bättre. För övrigt så känner jag mig inte så gravid, förutom humörsvängningarna som består ;) magen växer på, har ni fått mage ännu?

  • nadia27
    Sarahbf skrev 2014-06-27 10:58:27 följande:

    Jag är i vecka 12, är så ledsen att det inte syns nånting på mig än. Vill få den där gulliga bebismagen! Men alla som jag säger det till säger: vänta du bara, tänk i slutet av graviditeten haha!:) så jag kommer nog få äta upp mina ord:P

    Jag är också sjukskriven, har ju mått så dåligt och kräks hela tiden. Det har vart som en lång maginfluensa i två månader, så nu väntar jag på att det ska bli bättre:)

    Har haft svårt att äta men de säger ju att barnen tar det de behöver som tur är:)


    ok, då är vi nästan i samma trimester då =) inte så vanligt med tvilling föräldrar så det är kul att flera väntar =) vart bort du? Jag bor i sthlm. 

    Det "syntes" inte riktigt på mig i vecka 12, däremot var/är min mage så uppblåst att det ser ut som en gravidmage. 
    Måste fråga, har du/ni blivit förstoppade? jag har det sedan dag 1, inget funkar typ, väldigt jobbigt.

    Men inte kul att kräkas konstant heller, man undrar varför man inte har kräkts. Det sägs att det brukar bli värre med 2.

    Hhaha, ja du, jag bara försöker tänka mig in i hur stor man kommer att bli, magen kommer bli sååå stor, men det får gå =)
  • nadia27
    RockTheRebell skrev 2014-06-27 14:53:56 följande:

    nej men vad kul att se fler! startade en likadan tråd några dagar innan. Vore kul om alla va i samma? Vi kan ju inte va hur många som helst som ska ha tvillingar. Får jag hänga på här? Eller hänvisa till den här tråden? Känner igen några =)


     gör det =) det är kul att det är flera som väntar tvillingar, inte så vanligt som sagt. Är det ditt första?
  • nadia27
    RockTheRebell skrev 2014-06-29 06:22:53 följande:

    Tack så mycket :) då för jag nog så. De är barn nr 2 och 3 för oss. Vi har en kille på 2 år i september sen innan och en avbruten graviditet förra midsommar efter rul så att de är två nu känns magiskt. Vi ville ha tre barn men jag var inte säker på att våga utsätta mig för alla jobbiga känslor med att vänta och misslyckas mer än en gång till och det tog 13 månader mellan plussen. Vi i allafall skulle få ett syskon till vår Anton. Men där var de :) så det måste varit meningen att vi ska ha tre barn. All sorg som följt oss är nu utbytt till lika mycket glädje även om lillebror alltid kommer saknas och lite oro är med till de veckorna man ser folk får behålla sina barn födda. Men det sista är ju lika för alla! Vi njuter nu.

    Idag är jag 12+3 och ska på Rul första veckan i augusti.

    Min mage är som kanaler v22 med första och som 17 m andra gången. Antingen blir den stooor eller så växer jag för mig för det är max 1/4 bebis o resten tarm hihi. Vi har hus och så så vi mest funderar på bil då vi inser Volvo blir jäkligt trång med tre solat som sitter på insats.

    Jag mår bra och de första 8 veckorna kunde jag bara äta smoothies hehe annars kom det inte ner något annat sen. Men en smoothie eller två så var vi redo för att kunna äta.

    Jag tror att det är en tjej och en kille till 99% på de andra har jag varit 100 på pojkar o det har stämt. Nu blev det garanterar Wall of text här.. Men vad har ni för känslor? :)


    Grattis till tvillingarna, och vad hemskt det du fått gå igenom :( men som du säger, allt som sker, sker av en mening. 

    Min mage har börjat synas, är i vecka 14, men tror som du säger att det är mest tarmarna, att man är så uppblåst. 

    Jag känner på mig att det är 2 killar, är 100 på att det är 1 kille iaf, det bara känns så. Jag har inte kräkts så mycket och har kunnat äta allt, det sägs väl att om man väntar en tjej så mår man illa? haha, det är vsvårt att veta, Vi ska ta reda på det på rul den 4e aug, är i vecka 20 då och tycker att det är lite väl sent.
  • nadia27
    Libra77 skrev 2014-06-30 23:23:07 följande:

    Hej hej!

    Får jag vara med här? Väntar enäggstvillingar V 11+5 idag!


    Grattis =) Har du tvillingar i släkten? 
    Ska du ta reda på vilket kön det blir sedan ?=)
  • nadia27
    Libra77 skrev 2014-07-01 13:07:58 följande:
    Hej! Tack detsamma! Har tvillingar i släkten , kusinbarn. Efter vad jag läst så är enäggstvillingar rent slumpmässigt, och påverkas ej av yttre faktorer... Men vem vet..Har du tvillingar i släkten?
    har det inte överhuvudtaget =) eller jo, min killes morbrors fru, dom har tvåäggs, men det påverkar inte mig på något sätt. Jag ska tydligen ha tvåäggs men kanske är enäggs ändå..?  hur visste dom att du ska ha enäggs?
  • nadia27

    Har också alla möjliga symtom, tror t.om att jag börjar få foglossningFörvånad jag vet inte, men dom senaste 3 dagarna har jag till och från haft ont när jag gått och ilande smärta i underlivet, har ni haft så? 

    Mitt tandkött blöder som bara den, bara att borsta tänderna gör att det blir en massa blod i munnen, verkligen konstigt.

    Vi har kollat på kronans tvillingvagn, den verkar smidig och är lätt att fälla ihop, däremot kostar den ca 13000. Hade man väntat en nu så hade man köpt begagnad vagn, men det är så mycket svårare med tvillingar.

  • nadia27

    Var på rul idag :) den ena låg med benen i kors och den andra med magen neråt. Barnmorskan gissade på en flicka och en

    Pojke, först sa hon 2 tjejer, sen sa jag att vi har mycket killar i släkten, då tyckte hon att det såg ut som en killle :) hon var pensionerad och hoppade om extra, men

    Hon kan nog

    Sin sak

Svar på tråden Tvillingar i dec- jan 2015