Inlägg från: Libra77 |Visa alla inlägg
  • Libra77

    Tvillingar i dec- jan 2015

    Hej hej!

    Får jag vara med här? Väntar enäggstvillingar V 11+5 idag!

  • Libra77
    nadia27 skrev 2014-07-01 08:18:42 följande:

    Grattis =) Har du tvillingar i släkten? 

    Ska du ta reda på vilket kön det blir sedan ?=)


    Hej! Tack detsamma! Har tvillingar i släkten , kusinbarn. Efter vad jag läst så är enäggstvillingar rent slumpmässigt, och påverkas ej av yttre faktorer... Men vem vet..Har du tvillingar i släkten?
  • Libra77
    Sarahbf skrev 2014-07-01 19:58:00 följande:

    Till mig sa barnmorskan också att det antagligen är tvåäggstvillingar men att de aldrig kan vara säkra på det förens de kommer.

    Libra77: Grattis, vad roligt med enäggstvillingar! hur har du mått hittills i graviditeten?:)


    Hej ni! Kul att komma i kontakt med andra i samma situation! visst känns det magiskt!

    Vi har fått lite hjälp på traven.. Genomgått IVF behandling.. Och vet att vi fick endast ett ägg inlagt ... Därav vet man att det är enäggs.. Har redan varit på två ultraljud på kliniken, och på torsdag är det dags för det första på Karolinska! Har väl kännt av alla gravidsymtom som finns. .. Började redan en vecka innan vi fick plusset.. Jag är extremt trött.. Mår illa.. Rejäla hugg i ljumskarna, toabesök på nätterna.. Halsbränna , tappat konditionen, finnar, fett hår, problem med tandköttet , yrsel.huvudvärk... You name it! Men det är helt ok, så länge bebisarna mår bra! Några veckor sen senaste ultraljudet så är både nervös och förväntansfull inför torsdagen ! Magen växer som det knakar i alla fall! Hur mår ni?
  • Libra77

    Någon som börjat kolla på tvillingvagn? Känns jättesvårt att välja! Vi har börjat smygkolla och fastnat lite för Bugaboo s tvillingvagn.. Men den kostar ca 17 000 komplett och tycker det är rätt mycke pengar...samtidigt är det ju viktigt med en bra vagn som man trivs med.

  • Libra77
    Sarahbf skrev 2014-07-02 08:31:39 följande:

    Libra77: det där kunde lika gärna varit mig du beskrev haha, alla gravidsymptom man kan ha har nog jag fått;) men som sagt, så länge bebisarna mår bra. Jag längtar så!!

    Jag tycker det är jättesvårt med vagn. Vi har inte kollat runt alls mycket än. Bästa för mig, som inte har nån erfarenhet alls av vagnar, hade nog varit att åka runt och prova och kunna fråga men vet inte hur utbudet med tvillingvagnar ser ut i butikerna och så:)


    Vi har kollat både på nya och begagnade.. Men utbudet är inte jättestort tycker jag. Läste om något ställe i Huddinge som har bara tvillingprylar, där ska det finnas 20 olika modeller på tvillingvagnar.. Så vi åker nog dit och kollar under semestern.
Svar på tråden Tvillingar i dec- jan 2015